Şimdi Ara

Kasma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Bir kaç gün öncesine kadar bilgisayarımı sorunsuz bir şekilde kullanıyordum ancak bir kaç gündür bilgisayarda bugüne kadar hiç yaşamadığım enteresan bir sorun baş gösterdi. Bilgisayarda nasıl bir işlem yapıyor olursam olayım eğer o işlem sırasında 1-2 dakika mouse'yi hiç hareket ettirmezsem ve klavyede hiç tuşa basmazsam bilgisayar kasmaya başlıyor ama mouse'yi oynatınca ya da klavyede bir tuşa basınca kasma hemen düzeliyor. Video izlerken, hatta oyun oynarken aradaki bir kaç dakikalık sinematiği izlerken bile 1-2 dakika geçince kasıyor ve mouse'yi oynatıp düzeltene kadar aynen devam ediyor. Durup dururken neden böyle bir şey başladı anlamadım, eğer bilen ve yardımcı olabilecek birileri varsa çok makbule geçer. Bilgisayarım yenidir, henüz bir kaç aylık. i5 işlemcili, SSD'li, 8 gb ram'i filan olan canavar gibi makine. Donanım yetersizliğinden kaynaklanan bir sorun değil yani. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• bu bir virüs arkadaşım aynısı bana oldu format atıp düzeldi 2 gün önce başıma geldi aynı olaylar.
  • O kadar para verip Kaspersky internet security kullanıyoruz sözde. Ne anladım ben bu işten ya :/ Öyle abuk sabuk sitelere de girmiyorum yani.
  • dostum format son çare LaiLaiLiao ustanın da dediği gibi her problemde format atarsak biz bitmişiz demektir. sorunu araştırsak daha iyi olur. kardeşim sende sadece virüs taramasıyla kalma trojen ve antispywareleri temizle düzelecektir. mesaj atarsan programlar hakkında öneri verebilirm.Format atan arkadaşlarda aynn devam etsin !
    İlginç kasma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.