Şimdi Ara

F30 korna sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
14.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba

    2012 F30 3.20d aracimda uzun sureli (malum protestolar) bastigim icin kornam hic calmaz hale geldi :)
    Ayni anda cakmak girisinden telefonumu da sarj ediyordum, bu nedenle akuye fazla yuklenme olup sigorta atmis olabilir diye dusundum. Internette arastirdigimda da cesitli yabanci sitelerde benzer birkac sikayet gordum.

    Sigortayi degistireyim diye ise giristigim ancak kornanin sigortasini bulamadim!

    Bagajtaki sigorta kutusunda buldugum semayi gonderiyorum. Korna isaretinin (en solda alttan ikinci oldugunu tahmin ediyorum) yanindaki isaret nedir anlamadim? Arabayi kaldirip altindan mi bakmak gerekiyor?

    Bilen birisi yardimci olabilirse sevinirim, basit bir sigorta isi icin servise gidip para bayilmak istemiyorum bos yere.

     F30 korna sorunu







  • "Kullanıcı yapamaz, servise götürün" demek bence o işaret.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erciftci

    "Kullanıcı yapamaz, servise götürün" demek bence o işaret.

    +1
  • aynen.. kullanici yapamaz, en yakın servise götürün hadisesi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Aynı sorundan ben de F10 aracımı servise götürdüm. Kornayı yakmış (?) olabileceğimi belirttiler. Yazılım ile ilgili bir başka sorun şüphesi de olduğundan aracı bıraktım. Akşam aldığımda ise hiçbir sorun bulamadıklarını kornanın da düzgün şekilde çalıştığını belirttiler. Denedğimde gerçekten sabah bırakırken nezle olmuş kurbağa gibi ses çıkaran korna gayet düzgün çalışıyordu. Yazılımda da bir sorun bulunamadığından aracı bıraktığım gibi aldım.
    Not olarak, tüm BMW servislerine aynı sorunla bir çok aracın geldiği bilgisini de Avcılar, Bostancı ve Adana-Mersin bayilerinden edindim.

    Keyifli sürüşler.
  • aracimi istinye borusan servisine teslim ettim. kornanin tanesi 80 euro imis. elektrik aksaminda da sorun varsa iscilik dahil ucret 300 euroya kadar cikabilir dediler. ancak aracin garantisi devam ettigi icin garanti kapsaminda kornanin tekinde degisiklik yaptilar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.