arkadaşlar bu programı kullanarak telefon hafızasındaki tel nolarını pc ye nası aktarabilirim??yardımcı olursanız sevinirim
telefonu data kablosuyla pc ne bağla sonra programı çalıştır eğer telefon pc de tanıtılırsan sağ alt köşede bi yazı çıkar eğer çıkmassa Pc Studio da sol üstte file var onun içinde connection var ona bas çıkan yerde usb yi seç bu şekilde telefonu pc ye tanıt. Bağlantı olduktan sonra işlemlerini yapabilirsin
hocam işlemleri yapabiliyorum.hatta telefon hafızasından sim e ve pc ye kopyalanma olayınıda biliyorum sana sormak istedigim PC ye kopyaladıgım telefon numaralarını nası başka bi dosya türüne çevirebilirim.notepade fln ?
bilen yok mu yav
quote:
Orjinalden alıntı: omar1907
bilen yok mu yav
telefonu data kablosuyla pc ne bağla sonra programı çalıştır eğer telefon pc de tanıtılırsan sağ alt köşede bi yazı çıkar eğer çıkmassa Pc Studio da sol üstte file var onun içinde connection var ona bas çıkan yerde usb yi seç bu şekilde telefonu pc ye tanıt. Bağlantı olduktan sonra işlemlerini yapabilirsin BURDA PHONE BOK VAR ORAYİ İŞARETLE HEPSİNİ PROGRAMA ATARSIN ORDANDA BİLGİSAYARA KOPYALARSIN.PROGRAMDA ÖYLE ÖZELLİK VAR.
programdan bilgisayara nası atıcagım o kısmını soruyom :D
ben yapmadım bunu ama kopyala yapıştır yapmıyomu bunu