Şimdi Ara

samsung pc studio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu programı kullanarak telefon hafızasındaki tel nolarını pc ye nası aktarabilirim??yardımcı olursanız sevinirim

• telefonu data kablosuyla pc ne bağla sonra programı çalıştır eğer telefon pc de tanıtılırsan sağ alt köşede bi yazı çıkar eğer çıkmassa Pc Studio da sol üstte file var onun içinde connection var ona bas çıkan yerde usb yi seç bu şekilde telefonu pc ye tanıt. Bağlantı olduktan sonra işlemlerini yapabilirsin
  • hocam işlemleri yapabiliyorum.hatta telefon hafızasından sim e ve pc ye kopyalanma olayınıda biliyorum sana sormak istedigim PC ye kopyaladıgım telefon numaralarını nası başka bi dosya türüne çevirebilirim.notepade fln ?
  • bilen yok mu yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: omar1907

bilen yok mu yav

telefonu data kablosuyla pc ne bağla sonra programı çalıştır eğer telefon pc de tanıtılırsan sağ alt köşede bi yazı çıkar eğer çıkmassa Pc Studio da sol üstte file var onun içinde connection var ona bas çıkan yerde usb yi seç bu şekilde telefonu pc ye tanıt. Bağlantı olduktan sonra işlemlerini yapabilirsin BURDA PHONE BOK VAR ORAYİ İŞARETLE HEPSİNİ PROGRAMA ATARSIN ORDANDA BİLGİSAYARA KOPYALARSIN.PROGRAMDA ÖYLE ÖZELLİK VAR.
  • programdan bilgisayara nası atıcagım o kısmını soruyom :D
  • ben yapmadım bunu ama kopyala yapıştır yapmıyomu bunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung PC Suite
    15 yıl önce açıldı
    Samsung Monitör PC / AV Modu
    2 yıl önce açıldı
    Ubuntu PC'ye Windows Kurulumu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • programa aktarabiliyorum ama ayrı yere aktaramıyorum.yarın öbür gün programda sorun cıkarsa başka bi yerde yedegi olması lazım yoksa hepsi gider
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.