Şimdi Ara

Fable Cephesinde Bir Hareketlilik Var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Dakikalar önce gelen bir haberde Microsoft'un E3 konferansında Xbox One'a özel Fable IV'ü duyuracağını size aktarmıştık. Bu kez Lionhead cephesinde Fable ile ilgili bir hareketlilik yaşandı.

Alınan haberlere göre Lionhead Studios, Fable temalı yeni forum sayfasını yaklaşık 2 saat önce açtı. Bu açılışın E3 öncesi bir hazırlık olduğu belirtiliyor. Lionhead'in yeni forum sayfasına http://buradan ulaşabilirsiniz. Bakalım E3'te ne duyurular gelecek?

• Kinect faciasından sonra umarım akılları başlarına gelmiştir :S

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Fable bir efsaneydi, o müthiş masalsı atmosferinin eşi benzeri yoktu, Fable 2, 1'in izinden gidiyordu, gayet yiyidi. (daha iyi değildi) Fable 3 ise leş ötesiydi, Kinect için olan...Neyse.

Fable 4'den pek umudum yok açıkcası, ama eski oyunların izinden gidilirse, Xbox One alma sebebi olabilir, müthişti 1 ve 2.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctis_Strife

Fable bir efsaneydi, o müthiş masalsı atmosferinin eşi benzeri yoktu, Fable 2, 1'in izinden gidiyordu, gayet yiyidi. (daha iyi değildi) Fable 3 ise leş ötesiydi, Kinect için olan...Neyse.Fable 4'den pek umudum yok açıkcası, ama eski oyunların izinden gidilirse, Xbox One alma sebebi olabilir, müthişti 1 ve 2.

1 ve 2 yi bende oynadim ancak 3 oyun tam bir cöpdü.
    oyuna artik cok büyük bir yenilik gerek.
  • 1. oyunun izinden gitseler sorun yaşamazlar kanımca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.