Şimdi Ara

0 KM Dacia Dokker Aldık. Başımıza Gelenler !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
12.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Kendim 3 ay önce aldığım Chevrolet Cruze aracımı çok şükür sıkıntısız kullanıyorum. Dedik ki babamıza da bir sıfır araç alalım rahat rahat sıkıntısız kullansın. Dacia dokker beğendik ayın ve ertesi gün ayın 20. sinde teslim aldık. Macera bundan sonra başladı. Teslim aldıktan hemen sonra depoyu doldurdum bir baktım ki önden filtrenin olduğu yerden damla damla mazot kaçırıyor. Sabah hemen servise götürdüm baktılar incelediler mazot filtresinin çatlak olduğunu ve yenisi ile garanti kapsamında değiştirildiğini söylediler. Ben baya bir yaygara kopardım dedim sıfır aracın nasıl böyle bir hatası olur hadi araç alev alsa içerisinde Allah göstermesin yansak sorumlusu kim olacak dedim ! Bana hak verdiler fakat bir çözüm alamadım. Çıktım gittim servisten... Neyse aracı bir hafta ben kullandım test amaçlı ve daha sonra babama verdim dedim al sıkıntı falan yok kullan. Köyde arabayı kendi yıkarken gel oğlum bak ne göstereceğim sana dedi. Sürgülü kapıya bir baktık boya bantları duruyor. Hemen şüphelendik servise çektik aracı. Ustalar inceledi ve arabanın sürgülü kapısında kapı kolunun çevresinde hasardan dolayı 40 cm lik lokal boya olduğunu ve işlem gördüğünü söylediler. Şok olduk. Ne yapacağımızı şaşırdık. Hemen müşteri temsilcisi dosya açtı ve rapor oluşturacağım dedi. Çok olumlu olacağını falan da zannetmiyorum. Maisi aradım oraya da şikayet kaydı bıraktım, şu an durum inceleniyor bende çıkacak sonuca göre hareket etmeyi planlıyorum... Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar ? Kusura bakmayın biraz uzun oldu fakat sıkıntılı bir durum içerisindeyim. Kime güveneceğimizi şaşırdık resmen...







  • Sıfır aldığınız bu araçta başınıza bunların gelmesine üzüldüm .Büyük geçmiş olsun.Demeki lokal boyalı arabayı kakalamışlar size. aklıma eskilerin bir sözü geldi: Pahalıysa vardır bir hikmeti, ucuzsa vardır bir illeti.İsterseniz bulunduğunuz yerdeki tüketici hakem heyetine konuyu danışın bakalım onlar ne diyecek.
  • ayıplı mal davası açarak aracın yenisini talep edebilirsiniz. Sıfır araç alırken bile expertiz yaptırmak gerekiyor artık.
  • geçmiş olsun sıfır araçta yaşanması çok üzücü inş. ayıplı olarak geri alıp yenisini verirler.
  • araç boyanırken akıntı olusmus ve fabrikadan cıkmadan kont sırasında görülüp maskelenerek yeniden boyanmıştır.. korkulucak bi sorun degilde migde bulandırıcak bir sorundur

    her fabrikada vardır bu tofaştan biliyorum ben revizyon her hatta yapılır boyama sırasında boyaya yapısabilen tozlar olusur onu gidermek için bile yama yapılırki bazen sactan kaynaklanan biseyse astara kadar zımparalanabilinir

    bilen için normal bilmeyen için anormal bi durumdur bisey cıkmaz kullanmaya devam ediniz tabiki sikayet ediceksiniz ama ne cikıcagı malum hele bu ülkede
  • reno kalitesi düşündürücü
  • Boyanırken oluşmuş bir hata olduğunu zannetmiyorum yeni bir olayda değil yıllardan beri taşıma sırasında küçük hasar oluşmuş renaultlar satıldı. İlk yaptıkları bir şey değil son da olmayacak.Alırken kontrol ettirseydiniz daha iyi olurdu.

    Muhtemelen koruma paketi vb bir hediye ile susturmaya çalışacaklar.

    Aynı gün içinde tavanı boyanıp sıfır km sahibine verilen renault duydum en azından sizinki lokal boya.
  • Tüketici Hakem Heyeti ve aldığınız neticeyle akabinde mahkemeye başvurun.
  • Yani anlam veremiyorum neden böyle oluyor. Niye insanları kandırmaya çalışıyor bu üreticiler, satıcılar... Ticarette dürüstlük nerede kaldı... Sanıyorum çok eski yıllarda kaldı...
  • Okadar heryerde deniyor DACİA

    ALMAYIN
  • hangi bayiden aracı aldınız
  • Bayi adı vermek pek doğru olmaz gibi geliyor bana...
  • Araç taşınırken yada denenirken de olabiliyor. Fransız araçlarda daha sık yaşanıyor. Geçen sene bir abimizin Hyundai Getz marka aracında yaşandı aynısı. Araçta boya/kaza hiçbirşey yok diye biliyorduk satış ilanı açtıktan sonra gelip bakan 2 kişi kapılarda boya var dedi. Fiyat kırmak istedi. Biz de aracı aldığımız bayiye gittik. Onlar da boya olduğunu söyledi ama en ufak bir tıklama yada sürtme vs. yapmadığımızı ve hiddetlenerek bize sıfır diye boyalı aracı mı sattıklarını falan söyleyerek olay çıkardık.

    Biz araca 16500 fiyat çekmiştik. 15500'e bırakacaktık. Bayi bizden aracı 16000'ya aldı. 2 parça boyalı diyerek sattılar. Neticede bir kaybımız olmadı.

    Tabi herkes böyle duyarlı olmayabilir. Yada kullanırken ve kullanacakken farkedebilir.

    Sıfır dahi olsa araç alırken dikkat etmek lazım artık.




  • Boya konusuna yapilacak birsey yok. Sizin boyatmadiginiz ne malum diyip gecerler. Onerim arkaniza yaslanin ve bir sigara yakin. Sorununuzu cozmez ancak rahatlatir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyı bir avukat tutup dava açmalısın. Bırakmayın bu işin peşini. Böyle iş mi olur ya o arabayı geri alıp siE yeniaini verene kadar direnmeni gerekir. Çok geçmiş olsun kolay gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım direk tüketici mahkemesine gitmem gerekecek...
  • Sifir arabanin parcasini degistirceklerine yeni arac verseler sozde sifir ama parcasi degismis sifir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğuş otomotive ateş püsküren holiganların bu duruma bakış açısını gerçekten merak ediyorum...
  • Geçmiş olsun gerçekten çok kötü bir durum. Sıfır araç alıp ta boyalı çıkması saçmalıktan başka bir şey değil. Umarım netice sizin istediğiniz gibi sonuçlanır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhcd

    Okadar heryerde deniyor DACİA

    ALMAYIN

    markayla ne alakasi var
    forumda bu sekilde baya konu acilmisti

    onu satan bayi den kaynaklaniyor

    herkesin basina gelebilir

    gecmis olsun hakkini sonuna kadar aramalisin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.