Şimdi Ara

Şimdi neden ' haksız yere chat yasağı yedim' konularının açıldığını anladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce 2 premade girdi ve beslediler , orta koridordaki oyuncudan ss vermesini istedim ve "wardınız var ordan bakın işte" gibi ters bir cevap aldım . ve ona düzgünce wardımız olsa bile onunda söylemesi gerektiğini bunun bir takım oyunu olduğunu aşağı koridordaki supportumla birlikte açıkladım . Daha sonra kavga büyüdü ve orta koridordaki oyuncuyla destek oyuncum arasında kavga başladı ;

ben orta koridordaki oyuncuya : "sussan hatanı kabul etsen sorun çözülecek kavga etmeyeceksiniz" dedim orta koridordaki oyuncuda yeter bıktım ben sussam bile o susmuyor dedi iyi oyunlar dedi ve afk oldu.

karşı takıma raporlamasını istedim ve konu kapandı sadece premade girdiği arkadaşı bana sataşmaya başladı o kadar bende sesimi çıkarmadım . lobide bile sesimi çıkarmadım hiç bir şey demedim.

Oyun sonu " olumsuz davranıştan " raporlandınız uyarısı aldım . Hemen ticket attım bunun troll bir rapor olduğunu dile getirdim. Ancak 15 dk yemek yiyip geldim hesabımı tekrar açtığımda 29 maç chat yasağım vardı

"Mutlaka senin hatan vardır diyip "boşu boşuna chat yasağı aldım" diyen oyuncuların üstüne yürüdüğüm için onlardan özür diliyorum. Hakikaten türkiye serverında cezalar rastgele kontrol edilmeksizin veriliyormuş.Bu duruma sadece gülüyorum"

• "Kotu oyundu :(" yazdim uyari aldim. Ne diyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane kalmisti 39 oldu tekrar. Botlarda oynayip bitirmeye çalışıyoruz tam bitecek yenisi geliyor.

• klasik türk işi tembellik. chat banını otomatik atıyo sistem report yemen yeterli. kimse kontrol etmiyo. e afk banını da sistem otomatik atıyor. peki riot türkiye ofisi ne yapıyor? cevabını merak ettiğim soru bu.
  • bu ss verme olayina gicik oluyorum map control yapmak cok mu zor en fazla ping atarim kimse de demiyor westte.

• Sistemi suistimal ediyorlar.

Bknz ben... Unskilled playeri bile taciz hakaretten reportluyordum.

Karşıdaki usta yi yi feedlemişlerdi adam oyun taşıdı taciz hakaretten reportlarım kesin küfür eder bu arada diye.

Çünkü tr de başka ceza yok

Euwest geçtim ama artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aramıza hoş geldin dostum TR serveri'ni de ki sistem bu raporlar incelenmiyor var mı yok mu ona bakılıyor sadece...
  • yapman gereken oyun sonu kimsenin seni reportlamaması için dua etmek, hiç bir yanlışın olmasa bile.
  • Polyanna gibi anlatmışsın. Kesin küfür ettin. Burada da kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun. Tek taraflı yani. Karşına gelen adama sorsak ne diyecek acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaknafein.

az önce 2 premade girdi ve beslediler , orta koridordaki oyuncudan ss vermesini istedim ve "wardınız var ordan bakın işte" gibi ters bir cevap aldım . ve ona düzgünce wardımız olsa bile onunda söylemesi gerektiğini bunun bir takım oyunu olduğunu aşağı koridordaki supportumla birlikte açıkladım . Daha sonra kavga büyüdü ve orta koridordaki oyuncuyla destek oyuncum arasında kavga başladı ;

ben orta koridordaki oyuncuya : "sussan hatanı kabul etsen sorun çözülecek kavga etmeyeceksiniz" dedim orta koridordaki oyuncuda yeter bıktım ben sussam bile o susmuyor dedi iyi oyunlar dedi ve afk oldu.

karşı takıma raporlamasını istedim ve konu kapandı sadece premade girdiği arkadaşı bana sataşmaya başladı o kadar bende sesimi çıkarmadım . lobide bile sesimi çıkarmadım hiç bir şey demedim.

Oyun sonu " olumsuz davranıştan " raporlandınız uyarısı aldım . Hemen ticket attım bunun troll bir rapor olduğunu dile getirdim. Ancak 15 dk yemek yiyip geldim hesabımı tekrar açtığımda 29 maç chat yasağım vardı

"Mutlaka senin hatan vardır diyip "boşu boşuna chat yasağı aldım" diyen oyuncuların üstüne yürüdüğüm için onlardan özür diliyorum. Hakikaten türkiye serverında cezalar rastgele kontrol edilmeksizin veriliyormuş.Bu duruma sadece gülüyorum"

bis sana demiştikde inanmamıştın Neyse anlamana sevindim , acilen bir çözüm bulması lazım riot'un yoksa kafayı yicez.

• Bir arkadas konu acmisti 9 kisiyi de sorgusuz sualsiz reportliyorum onlar da ban yesin herkes esitlensin diye. Bas reportu kimse konusamasin

• +2 hakaret aldınmı otomatik ban alıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

Polyanna gibi anlatmışsın. Kesin küfür ettin. Burada da kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun. Tek taraflı yani. Karşına gelen adama sorsak ne diyecek acaba?

yok hayır gerçekten durum böyleydi . bende zaten bu sebeple "haksız yere chat yasağı aldım" diyenlere inanmıyordum toplamda 150 maç falan ceza yedim, support rolünü oynuyorum wardların süresini falan yazıcam yazamıyorum o yüzden çok daha fazla dikkatli davranmaya başlamıştım ama dikkat mikkat yaramıyor gerçekten yani o konuşmalar geçti aramızda ama premadelerden 2-8 olan adam beni raporladı ve ceza aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ Tanın

"Kotu oyundu :(" yazdim uyari aldim. Ne diyim ?

5v5 takım maçı girdik yi op diye karşıdaki 5kişde report etti uyarı aldım sen ne diyosun chat yasagım vardı zaten all chatten konusamıyodum bile.
  • oyun içinde hiçbir şey yazmadım oyun bittikten sonraki ekranda karşı takımdan biri "direniş taksimde dökülün sokaklara" dedi, işim olmaz oyunumu oynuyorum dedim uyarı aldım chat banı yersem eğer böyle boş bir nedenden, adam akıllı bir cevap alana kadar ticket yollayacağım riot'a
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeelbot

bu ss verme olayina gicik oluyorum map control yapmak cok mu zor en fazla ping atarim kimse de demiyor westte.

haklısın aslında ama oyunda sende biliyorsun çok fazla dikkat gerektiren şeyler var ve ben saldırı gücü taşıyıcısı oynuyorum , bilirsin saldırı gücü taşıyıcısına ss leri support söylüyor genelde yardımcı olmak için hiç dikkat etmiyor . Lethilion bundan bahsetmişti ustalar vadisi yayınında, trielbaenrede adc sine söylediğinden bahsetmişti yani , ben zaten çok dikkat gerektiren bir rol oynadığım için mutlaka ihtiyacım oluyor ss lere çünkü supportumla premade değilim ona güvenemem ,

hatta mı hatta chat i bile okuyamadığım zaman oluyor . ama dandik 1 tane ping atıyor sonrada 4 kişi alt koridoru basıyorlar, yine ona rağmen feedlemedim yanılmıyorsam 7-5 falan bitirdim skor olarak ama daha iyisini yapabilirdim hem farm hem skor la oyunu taşırdım fakat kavgadan afklerden olmadı.

• daha bir kere ban veya uyarı almadım bu cezaları alanları anlamıyorum .s.ss
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

daha bir kere ban veya uyarı almadım bu cezaları alanları anlamıyorum .s.ss

Hll knk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

daha bir kere ban veya uyarı almadım bu cezaları alanları anlamıyorum .s.ss

Hll knk.

spr dmi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.