(1) Aykut Erçetin (2) Emre Güngör (3) Uğur Uçar (5) Gökhan Zan (6) Tobias Linderoth (7) Aydın Yılmaz (8) Barış Özbek (9) Elano Blumer (10) Arda Turan (11) Abdul Kader Keita (14) Mehmet Topal (15) Milan Baros (16) Mustafa Sarp (18) Ayhan Akman (19) Harry Kewell (20) Shabani Nonda (21) Emre Aşık (22) Hakan Balta (23) Serkan Kurtuluş (25) Leo Franco (28) Semih Kaya (39) Serdar Eylik (55) Sabri Sarıoğlu (60) Alparslan Erdem (61) Serkan Çalık (76) Servet Çetin (80) Murat Akça (86) Ufuk Ceylan (88) Caner Erkin
||Ey öLüm sen nesinki beni vatanımdan edesin|| вαтıкαη
Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir. Ben milletimin en büyük ve ecdadımın en değerli mirası olan bağımsızlık aşkı ile dolu bir adamım. Çocukluğumdan bugüne kadar ailevî, hususî ve resmî hayatımın her safhasını yakından bilenler bu aşkım malumdur. Bence bir millete şerefin, haysiyetin, namusun ve insanlığın vücut ve beka bulabilmesi mutlaka o milletin özgürlük ve bağımsızlığına sahip olmasıyla kaimdir. Ben şahsen bu saydığım vasıflara, çok ehemmiyet veririm. Ve bu vasıfların kendimde mevcut olduğunu iddia edebilmek için milletimin de aynı vasıfları taşımasını esas şart bilirim. Ben yaşabilmek için mutlaka bağımsız bir milletin evladı kalmalıyım. Bu sebeple milli bağımsızlık bence bir hayat meselesidir. Millet ve memleketin menfaatleri icap ettirirse, insanlığı teşkil eden milletlerden her biriyle medeniyet icabı olan dostluk ve siyaset münasebetlerini büyük bir hassasiyetle takdir ederim. Ancak, benim milletimi esir etmek isteyen herhangi bir milletin, bu arzusundan vazgeçinceye kadar, amansız düşmanıyım.
AB Rh + mail adresim : gtimurad@superonline.com İstanbul - Çengelköy Nisan 2008 in sonunda kan verebilirim. Yeni kan verdim. İnsanların bilhassa erkeklerin her 3 ayda bir kan vermesi ( tabi verebilecek olanların ) sağlık açısından çok önemli. Ben 15 gün önce kan verdim. Verdiğim günden beri tansiyon problemi yaşamıyorum. Demek bende fazla kan varmış ve basınç yapıyormuş. Belkide bayanların ömrünün erkeklerden daha uzun olmasının nedeni onların vucutlarındaki kanın devamlı yenilenmesi olabilir mi acaba?.
ARKADASLAR BI ABIMIN YAKINI ICIN AB RH (-) KAN LAZIM KANI UYANLAR 0535 738 26 25 NOLU NUMARAYA ULASIRSA SEVINIRIM YADA ODEMELI ARAMA YAPABILIRLER SIMDIDEN TESEKKURLER BU ARADA SEHİR ISTANBUL
"Birbirinize karşı mütevazi olmanızı, Allah bana vahiyle emretti. Öyle ki, hiç kimse, kimseye karşı övünmesin ve hiç kimse, hiç kimseye zulmetmesin. " ( Hz Muhammed s.a.v. )
You humans are always talking about hearts. It’s as if you have them in your hand. But my eye sees everything. Nothing can escape it. What it doesn’t see doesn’t exist. That’s how I’ve always fought. What is a heart? If I rip open your chest, will I find it there? If I crack open your skull, will I find it there?
ya herkes telefon numarası da yazmalı bence. bakın şimdi acil lazım ama ulaşamıyoruz kimseye.maille olmuyo bu iş.ulaşılabilecek 1-2 numara bırakılmalı bence
evet olabilir ama forumda yayımlanması sakıncalı olabilir. ama eğer konuyla ilgilenen bir arkadaş olur da telefonları da ayrı bir veritabanı şeklinde bilgisayarında tutarsa güzel olur.
A(-) İzmir'de ikamet etmekteyim. İhtiyaç durumunda yardımcı olabilirim. 05547171000
Bad sector tamir yazılımı ve hdd fabrika ayarlarına döndürmek için bana ulaşabilirsiniz... Acer 6930G XP(Intel) sürücülerini bulamadıysanız yine bana ulaşabilirsiniz... Gece gece aklıma bu kadarı geldi. Hatırladıkça yazarım :D
'Herkesin bir derdi var. Her derdin bir acısı, Acılarım katlanılır değil ama, Birde tuz basanı var. Her aşkın bir hasreti var Her hasretin bir çilesi Çilem çekilmez değil ama Birde çektireni var. Her aşığın bir sözü var. Her sözün bir söyleteni Söyleyecek çok şeyim var ama Birde susturanı var: SUSTUM! SUSKUNLUĞUM, SUSTURANA ARMAĞAN OLSUN '''
Selam arkadaşlar ben merak ediyorum da kan vermek nasıl bir duygu.. Ben zayıfım biraz da çekiniyorum...kan vermek isterim ama acaba sorun olur mu diye düşünüyorum... düşük tansiyon var aslında ondan biraz da...acaba kan verirsem tansiyon problemi yaşar mıyım diye...
"Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar." Kemal Atatürk
A (+) İstanbul Kartal (Ve hersene düzenli olarak 3 defa kan veririm, ve acil durumlarda yetişebilirsem hep kan vermişimdir. Daha İki Hafta Önce intihar etmiş bir kız çoçuğuna vermiştim) Unutmayın birgünde size lazım olabilir. Burdaki duyarlı herkese ve konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
Seni seviyorum biliyormusun, Seni seviyorum görüyormusun.Gönlümün umudusun, Umudumun onurusun.Günler boyu, Geceler boyu, Senle olsam bir ömür boyu, Seni istiyorum diliyorum, Ben seni seviyorum...Yüreğimde saklı kudretimle, Hem ömürde hem ölümde, Ben seni seviyorum...
b rh + eskisehirde okuldayim arada ankaraya donuyorum
mail icin mesajin sag ustundeki mail simgesine tiklamaniz yeter
DH-KEMALİSTLER BİRLİĞİ##HASHUSSPOR||VI.193||SARIKAMIŞ ŞEHiTLERİ##HASHUS1099##ATATÜRK DİYOR Kİ: CUMHURİYETÇİLİK:Demokrasi ilkesinin en çağdaş ve en akılcı uygulamasını sağlayan yönetim şekli Cumhuriyettir. İNKILAPÇILIK:Bizi öldürmedikçe, kafalarımızdaki akımı boğmadıkça, başlayan inkılâp ve yenilik asla durmayacaktır MİLLİYETÇİLİK:Gençliğin çalışkan, duyarlı ve milliyetçi yetişmesi esas dileklerimizdendir HALKÇILIK:Herkes yasa önünde tamamen eşit mumale görmek zorundadır. Sınıf, aile, fert arasında ayrım yapılamaz. LAİKLİK:Laiklik yalnız din ve dünya işinin ayrılması demek değil.Yurttaşların,vicdan ibadet ve din hürriyeti de demektir DEVLETÇİLİK:İktisatta devletin ilgisi fiilen yapıcılık olduğu kadar, özel girişimi teşvik ve yapılanları denetlemektir.
Pek işe yaramaz ancak gene de verelim, 0 rh+. Bu arada çok faydalı bir konu olmuş.
Türkiye'nin, geçmişinden kopmadan, geleceği kucaklamasını onlar sağladılar... Onlar, bir milletin ancak dili, dini ve edebiyatıyla ayakta kalabileceğini hem söylediler, hem de söylediklerini eserleriyle gerçekleştirdiler... Dilimizi kısırlaşmak, edebiyatımızı köreltmek ve manevi değerlerimizi pörsümekten onlar ve onlar gibi olanlar korudular...
"Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar." Kemal Atatürk