Biz cahil dediğimiz zaman,mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.Kastettiğimiz ilim,hakikati bilmektir.Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi,hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Bursa, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yatmakta olan 5 yaşındaki lösemi hastası Efe KURT için sürekli AB Rh (+) taze kana ihtiyaç vardır. İletişim bilgileri aşağıda verilmiştir.
Baba Adı : Hüseyin KURT Anne Adı : Nuran KURT KanGrubu : AB Rh ( + ) Telefon : 0.546.285 83 77
Ben Hüseyin Bey ile bizzat görüştüm. Şu ana kadar çok acil bir ihtiyaç olmadığını, kan ihtiyaçlarını karşılayabildiklerini, doktorların özellikle AB Rh (+) istediklerini söyledi. Lütfen Bursa'da ikamet edip acil bir durum olduğunda bu minik kardeşimize kan verebilecek arkadaşlar Hüseyin Bey'i arayıp telefonlarını yazdırsınlar. Allah tüm yardım severlerden razı olsun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoPaRLoR -- 26 Aralık 2006; 13:51:09 >
kanım A Rh (+) ---- > istanbul okul zamanları tatiller de adana dayım kan sayımım 18 uzerinde 17.9 cıktı.. son kan veris tarihim 21 kasım 2006 3 ay da bir kan veriyorum zati...
bende ufakbir bilgi eklemek isterim beyaz ırkın %85 i rh (+) % 15 i (-) negatifmiş bu demek oluyorki grup önemli değil ama rh (eraş) negatifler cok daha az bulunan önemli arkadaslardır bunların kayıt altında tutulmaları gerekir ayrıca fabrikası insan olan ve yapılamayan tek ilaç tır ayrıca ben derimki kan bağışı kadar önemli diğer bir konuda organ bağışı .sonucta hepimiz öleceğiz ama öldüğümüzde ölecek olan birisine hayat vermek . . . anlatılamıycak kadar önemli bir olaydır.forumda başka biryerde işlendimi bilmiyorum ama bence doku ve organ bağışında bulunun çok sevaba girersiniz
h_rs_z@hotmail.com<<--hI®sIz-->> | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız. Ilk seferde kazanamazsan, suçu amirlerine at, ikinci seferde kazanamazsan hile yap, üçüncü seferde kazanamazsan vazgeç, salakligin alemi yok.
0 genel verici olarak bilinir AB de genel alıcı ama zorunlu haller dışında her kangrubu kendi kangrubundan kan alır ve verir aksi durumda bazı komplikasyonlara neden olabiliyormuş ayrıca 0 grubunun tüm insanlar içinde %45 olduğu dikkatimi çekti araştırdığımda peki nasıl oluyorda resesif olan 0 ın daha çok insanda olması aslında daha fazla olan dominant olan A veya B olması gerekmiyormu?
ya herkes telefon numarası da yazmalı bence. bakın şimdi acil lazım ama ulaşamıyoruz kimseye.maille olmuyo bu iş.ulaşılabilecek 1-2 numara bırakılmalı bence