Şimdi Ara

The Last of Us İncelemelerinden Ekran Görüntüleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•       The Last of Us'ın çıkışına iki haftadan az bir süre kaldı. Yavaş yavaş incelemeleri gözüken oyundan yeni ekran görüntüleri de bu şekilde ortaya çıktı.

Bu görsellerin çoğunda, karakterlerimiz Joe ve Ellie'yi clicker veya diğer insanlarla uğraşırken görüyoruz. Ayrıca görülene göre oyunun bazı bölümlerinde ata binerek seyahat etmemiz gerekecek. Demoyu oynayamayanlar, şimdilik bu görüntülerle yetinmek zorunda.

• haberi gece okudum gece saat 1 de üşenmedim açtım playstationumu indir tuşuna bastım yattım:) 1 saat sonra uyandım ve kurulum bitmiş şu anda sınavlarım var bi bitsede gidip hemen oynasam demoyu şöle bi başını azcık oynadım şu kadarını söliyim muazzam görünüyo yok böle bi oyun.... :))

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bazıları çıkıyor balon felan diyor ya bir gidin işinize tamam bize yayınlanan demoda kaplamalar o kadar iyi değil ama bsc oynadığı demo inanılmazdı .. birde demo bu ya oyunun aslı gibi olur mu ?demoda kaplamalrın dışında herşey inanılmaz dı teşekkürler Naughty Dog bize böyle bir oyun yaptığın için
  • biz oyunculara sunulan demo çok eski .. keşke bsc en son oynadığı demo olsaydı oo çok güzel duruyordu ve birde uzundu tabi ..
  • GECE BİRDE İNDİRMEYE BAŞLADIM VE TAMAMEN İNDİĞİNDE,10 DAKİKA FALAN BAKIP UYKUMA YENİLDİM.AMA HARİKA GÖRÜNÜYOR.AKŞAM OLSA DA OYNASAM....

BİRDE OYNAYA BİLENLER İÇİN SORUYORUM BAŞLANGIÇTAKİ ARA VİDEODA TR ALT YAZI YOKTU.OYUN İÇİNDE VARDI.ARA VİDEOLARDA TR ALT YAZI YOK MU?

• gelmiş geçmiş en iyi exclusive olmaya aday bir oyun.ayrıca co-op offline özelliklerini de ekleselerdi tam olurdu.
  • acaaba demo kaç dakika

• Yazık ya Xbox ta yok bu oyun : ( ama olsun onlara bi forza bi halo yeter : )

• Demoyu kaçırmak çok kötü :( Zamanında Tomb Raider yerine Gow alsaydım keşke yan yana duruyordular Tomb Raider ı aldım :(

• Eski Resident Evil'daki gerilim, Uncharted 3'deki grafik ve oynanisi essiz bir hayatta kalma mucadelesi ve atmosferi ile veren paranizin sonuna kadar degecek bir yapim.

Demoyu 2 kere oynadim. Sesler ve grafikler muhtesem. Yagmur efekti simsek ve isik oyunlari hersey muhtesem olmus. Gerilim var, aksiyon var kesinlikle devami olmali bu oyun bitince tad damakta kalir.

Oynayin ve oynatin arkadaslar benden soylemesi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: JokerHead

Demoyu kaçırmak çok kötü :( Zamanında Tomb Raider yerine Gow alsaydım keşke yan yana duruyordular Tomb Raider ı aldım :(

bende god of war almadım (ama alacağım tabi bir ara )oyuna sahip olan birinden rica et sende oynarsın demoyu
  • Oynamak lazım bi şekilde.
  • Tek kelimeyle efsane bir oyun geliyor hayatımda bir demoyu bu kadar tekrar ettiğimi hatırlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: popkolik25

GECE BİRDE İNDİRMEYE BAŞLADIM VE TAMAMEN İNDİĞİNDE,10 DAKİKA FALAN BAKIP UYKUMA YENİLDİM.AMA HARİKA GÖRÜNÜYOR.AKŞAM OLSA DA OYNASAM....<br><br>BİRDE OYNAYA BİLENLER İÇİN SORUYORUM BAŞLANGIÇTAKİ ARA VİDEODA TR ALT YAZI YOKTU.OYUN İÇİNDE VARDI.ARA VİDEOLARDA TR ALT YAZI YOK MU?

Ara videolarda yoktu evet tam sürümünde olucaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: a.memo

acaaba demo kaç dakika

10 15 dakika filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkk34 -- 1 Haziran 2013; 17:13:12 >
  • zorda oynayıp bitirdikten sonra afetzede'de oynamaya çalıştım :)

oyun tek kelimeyle son 20 yılda oynadığım en iyi 5 oyundan biri..

demosuna bile onca hata olmasına rağmen 10 üzerinden 9.9 veriyorum..

• oynanış olarak ilk başladıgımda clicker ın yanına gittim ve oyunun nekadar kalıtelı bir yapım oldugunu anladım.. oyun size temkınlı olmanızı öğreten çok iyi bir yapım...

• Ps3 beni hiç pişman etmedi etmiyor. Ps4 e etmeyecektir. Bence oyun dünyasına yeni bir tas geldi.

• bunu maximus bile dediyse cok iyi oyundur
    quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Oynamak lazım bi şekilde.

• Adamsın Naughty Dog
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.