Şimdi Ara

Unutulmayan Sevgili </3 (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
419
Cevap
17
Favori
13.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uğur4105

    benim unutamadığım kız beni 4 yıl sonra aradı...günlük arıyor 1-1,5 saat konuşuyoruz bana seni sevmiyorum diyor ama günde 2 kez aramadan da yapamıyor bunu anlamadım neyse ya konuşa konuşa belki yine severim onu yada sonsuza kadar nefret ederim....

    Yaptığı işte ortada kalmak. Senin kafanı karıştırıyor. Eski sevgiliden dost yada arkadaş olmaz. Bence fazla yaranı deştirme den açıkça bişe söylemesini iste söylediği şeye göre hareket et. Sonuçta sen oyuncak değilsin. Sen böylelikle hayatında ki fırsatları kaçırıyorsun belki de. Bence söylediğim gibi yap aksi taktirde daha büyük acı çekersin. 4 sene yokluğuna alış sonra gelsin geri diriltsin işe bak. Üzücü dostum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leetnock

    Yazın sonuna doğru tanıştığım bi kız vardı, başlarda hep uzak durdum sınav yılı kendimi kaptırmak istemedim ama uzaktan uzağa sevdim. Bi süre sonra yapamadım konuştum. Bi süre konuştuk konuştuk ben hoşlandığımı söyledim ama bana öyle bakmadığını arkadaş olmak istediğini söyledi. Bi kaç hafta konuşmadım sonra normal devam ettik derken 3,4 hafta sonra öpüştük. Ve kahretsin ki ilk öpüştüğüm kişiydi. Daha öncesinde bitane platonik sevdiğim olmuştu bi yıl önce çok acı çekmiştim. O olaydan sonra çok değiştim sosyal fobiyi, utangaçlığı yendim.
    Öpüştükten sonra eve gittiğimizde whatsapptan 'just frirends' muhabbeti yaptı o akşam çok sinirlendim ama ertesi günün sabahında hiç bişey olmamış gibi tatlış tatlış benle konuşunca geçti sinirim. Yine buluştuk ertesi gün öpüştün...
    Bi aydan biraz uzun süre geçti biz hala ne olduğumuza isim veremedik, ama gün geçtikçe daha çok sevdim. En sonunda elini tutarken anladım ki böyle olmıcak benim olsun istiyorum. Her elini tutuşumda içim acıyor sanki son sefermiş gibi geliyordu. Konuştum bu konu hakkında kavga etik.
    Bi kaç gün sonra buluştuğumuzda zaten olmayan şeyi bitirdik. İşin en kötüsü de eski sevgilisine döndü. Benle arkadaş olmaya çalıştı ama ben bi süre sonra böyle yapamayacağımı söyledim. Aşık olduğumu söyledim.
    Hergün işkence idi. Depresif, melankolik gezdim. Geceleri 3e 4e kadar uyuyamadım. Sürekli gözleri aklıma geldi, elleri, kokusu, teni,gülüşü. Hepsini istiyordum her şeyi ile sevmiştim ama sanırım ben hiç sevilmemiş ne dersiniz?
    Şimdiye kadar seven olmamıştı da zaten anlarım asosyal, nerd bi tiptim bu yıla kadar. İlk defa sevildiğimi hissettiğim zamanlar oldu onunla iken, ama anladım ki hepsi yalandı zaten.
    Biraz uzun oldu sanırım. Ayrıları 2 gibi bi süre oldu, bazen mutlu gibi oluyorum tam bitti diyorum, bi şey oluyor ve bütün acılar geri geliyor. Çok saftım, insan kazık yiye yiye öğrenecek belki de ama hayatımın merkezine koymak istediğim bi kızdı, daha yaşanacak çok şeyler vardı. Ne olursa olsun kaybetmek istemezdim.

    Okuyup da cevap vericek olur mu bilmem ama böyle yazılara döktüm işte içimdekileri, iyi forumlar

    Okudum dostum. Konu bunun için açıldı zaten. Senin durumuna gelirsek biraz tatminkarlık gibi düşünmüş gibi geliyor kız. Yazdıklarıma kızmazsın umarım hem yorum hem de hayatın gerçekleri bu. Böyle olgunlaşırsın. Benden sana dost tavsiyesi bir kızı doğru dürüst tanımadan kalbinin merkezine oturtma çünkü gitmek bilmiyorlar sonra. Biliyorum ki içindeki en saf duyguları besledin ona ve ilk öpüştüğün kişi ayrı bir kıymeti vardır sende ama sana şunu söyleyim düşünme onu, hayatına bak eminim senin için doğru insan, ya şimdi tırnaklarını boyuyordur yada saçını falan yıkıyordur. Yalnız o gün gelicek karşına çıkacak. O yüzden zorda olsa hayatına bak gün geçtikçe yaran hafifleyecek, onsuzluğa alışacaksın.




  • 4 yıldır kuzenlerimin orda oturduğu kızı gördüm ve beğenmiştim ve beni gördü ve kuzenimden facemi v.s istemiş ve ben facede takılırken birden mesaj geldi ve baktım ki o kalbim küt küt selam v.s yazdı öyle konuştuk 1 hafta ve sonunda teklifi verdim ve kabul etti ama onu çok seviyordum içimden kalbimden yüreğimden o derece gerçek sevgimdi neyse 1 hafta sevgili takıldık ve ben bunun başka birileriyle konuşmalarını yakaladım ve yıkıldım sonra bana faceden mesaj attı mrb felan ben söylemedim yakaladığımı sonra dedi biz senle sevgiliyiz dimi diye hayır dedim ve bana senin döneklik yapıcanı bilseydim v.s v.s dedi bende onu sevdiğim için suratına vurmadan kendimi suçluyarak ayrıldım yani beni suçlu biliyordu sırf o üzülmesin diye ne kadar aldatsada üzülmesini istemedim... sonra kuzenim dedi zaten o 2 de bir sevgili değiştiriyordu v.s dedi bpşver dedi ama 2 yıl oldu halen unutamadım kalbimde hep aklıma geliyor nerede müzik dinlesem o aklımda nasıl sevmişsem...




  • yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt
    Okudum dostum. Keşke yüzüne karşı bunları söyleseydin, kendin hatalıymış gibi ayrılmasaydın. 2 senedir hiç görüştüğün yada yazdığı oldu mu sana ? yada senin ona ?
  • Kaybedenler Klübü kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Ah keşke sadece ilk öpüşmem olsaydı be çok fazla ilk yaşadım. Zaten hissettiğim şu duyguların yaşında bukadar çok ilki yaşamam daha da zor hale getiriyor.
    Tecrübeler lazım elbet ama keşke daha önceden yeseymişim şöyle bi kazık. Daha önce yaşaymışım bu acıları. Belki de şuan böyle olmazdı belki benim olurdu. Düşümek de öldürüyor insanı.
    Gün gelicek adını duyduğum zaman hiç bişey hissetmicem. O günü bekliyorum.
    İyi geceler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leetnock kullanıcısına yanıt
    Gelicek o günler senin şimdi bu kız için haykırdığın bu zaman ilerde hayatına girecek kişi de daha dikkatli olacaksın. Her işte vardır bir hayır önemli olan olanların üstünden gelebilmek. Her zaman dünü yaşarsan yarın akıp gider ve ömür biter. Bu sefer olur iyice pişmanlık. Sallamayı bileceksin.
  • olmuyor gerçekten olmuyor. onunla geçirdiğin vakit, zaman, birliktelik unutulacak kadar kolay duygular değil. helede gerçekten sevmişsen, harbi adam akıllı sevmişsen. onu gözünden sakındıysan, ciddi ciddi evlilik hayali kurduğun, acaba ailesiyle tanışmaya gittiğim gün babasının yanında saçmalamadan nasıl otururum diye düşünecek kadar sevdiğin kişiyse. 1.5 yıllık ilişkim biteli 9 ay oldu. fazla kızla konuşmadım bu zamana kadar içimden gelmedi.

    birisi vardı kendi istedi tanışmak, konuşmak arkadaş aracılığıyla. dedim böyle olacak gibi değil önüme bakmam gerekli tamam dedik buluştuk ettik görüştük hatta fotoğraflar çekildik ama oda olmadı. kalbimin derinliklerinde bir yerde hala eskisi var.

    ayrılığın ilk devrelerinde "geçmeyecek, bu acı hiç geçmeyecek" diyordum kendi kendime. ama geçiyor. gerçekten geçiyor. tam anlamıyla geçmese bile hafifliyor bir süre sonra hayatına odaklanabiliyorsun. çünkü zaman herşeyin dermanıdır. o karamsar evreden çıkıyorsun normale dönüyorsun. başlarda resmini gördüğümde yanıp kavrulan içim şimdilerde ise pek etkisi olmuyor. ama yaşattığı tüm güzel, kötü duygular için teşekkür ederim. bu evre beni olgunlaştırdı hayata dair birşeyler kattı.

    çok arkadaşlarla dertleştik, mekanlarda başka kız bulup onu unutmaya çalıştık :) sabahlara kadar içip haykıra haykıra şarkı söyledik.

    şimdi ise hayırlısı modundayım. herşeyin hayırlısı. he bu evrede şunu anladım "kovalamayınca geliyor" gerçekten de öyle. normal takılınca kız arama modunda olmayınca gerçekten geliyor.

    herşeyin hayırlısı




  • Hocam öyle güzel anlattın ki. Sınava girdin, cevabı yazdın, not iyi, sınavı geçtin. Aynen öyle. Alışmak ya da onda olan birşey başkasında olamaz gibi görme hastalığı yüzünden devam edilemiyor galiba. Tabi bunun ismi herkes de farklı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nytekrias

    Lisenin başlarından üniversitenin başına kadar devam eden karşılıksız sevgim oldu, belki ciddi şeyler için aşırı erkendi ama olsun. Çok fazla yazmak istemiyorum, kafamda artık ölü kabul ettiğim biri için yazarsam yine ben üzüleceğim. Sizlere tavsiyem, siz de unutamadıklarınızı ölü kabul edin.

    Olu kabul ettigin birini hala aklinda yer etmen fazlasiyla O'nu dusundugun anlamina gelmez mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaybedenler Klübü kullanıcısına yanıt
    kuzenim bize geldiğinde öyle konu açıldı beni soruyormuş işte ne yapıyor diye felan kuzenlere gitsem görsem yine heyecanlanırım işte
  • cc_A17 kullanıcısına yanıt
    Ara sıra hatırlıyorum, üzülüyorum işte. Ne yazık ki tam unutamıyorum, anca bir süreliğine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt
    Dostum benim tavsiyem eğer görücem diyorsan, oraya güçlü git. Öyle bir rahat tavırlı ol ki onu umursamıyor gibisine onu pek sallama. Büyük ihtimal üstüne düşer çok değişmişsin falan gibi. Onunla eğer konuşmaya başlarsan tekrar dan (tabi ağırdan satarak kendini) sana yapılanın aynısını ona yap terket ondan sonra senin 1 gram umrunda olmaz eminim. Üstüne düşme yeter ki dediğimi yap olursa olur. Bu sefer sen sallamasın zaten. Yalnız yaparsan sonuçlarını haberdar edersen çok sevinirim. Tavsiye istersen yine beklerim tabi
  • Evet unutamazsın belki dostum ama çivi çiviyi söker. İlla ki biri çıkacak karşına belki sevmeyeceksin başlarda yalnız o sana adım atacak, seni düşüncek, seninle olmak isteyecek. Bunlar bir süre sonra sevgiye dönüştürüyor. İlla ki hayat böyle gitmeyecek emin ol. Ondan sonra aklına geldiğinde güler geçersin zaten.
  • Tek sebebi sevmişsin, başka açıklaması yok. Fakat, sevdim dediğin kişiyi unuttum ölü kabul ettim olarak düşünmen tamamen kendini ve de burada yorumunu okuyacak olan insanları kandırmaktan öteye geçmez.

    Sevdiği insanı birinin unutması için O'nu tamamen anmaması gerekir, sen veya buradaki üyeler yazdığına göre herkesin aklında sevdiği vardır bence.

    Ayrıca tebrik ediyorum sevdana sadık olduğun için. Birini kalbinde yer etmek zordur, her yiğidin harcı değil. Ve inanıyorum ki burada yorum yazan tüm arkadaşlar bu saf ve temiz sevgilerine karşılık Allah tarafından mükâfatlandırılacaklar, hem bu dünya da hem öbür dünya da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cc_A17

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kaybedenler Klübü

    Sen yanlış bişe yapmıyorsun dostum en iyisi. Böyle bir konu açtım ki içinde tutuyorsun tutuyorsun kimse bilmiyor, anlamıyor, anlamayan da sallamıyor. Şairler boşa şair olmuyor. Tabi ifade edemeyenlere çok kötü. İşin en kötüsü sen onu düşünüyorsun. O ise hayatına bakıyor. Saçlarını yıkıyor ne bilim geziyor. Umrun da değilsin. Lafa geldi mi hep beklerler, palavra.

    Yukarida ki yazdiginiz sozle bu yaziniz celisiyor, kadinlar unutmaz vs diyorsunuz simdi yer icer umurlarinda olmaz diye yaziyorsunuz. Diger yorumunuza katilmiyorum zaten mantikli olan bu yorumunuz, kadinlar unutur unutmaz degil.

    Hep palavra skarlar, yok unutmayiz sevdigimizi, erkekler unutur diye.. Aksine erkekler zaten soyledir boyledir diye.. Allah askina bana soyleyin bir kiz bir erkekle bir sure cikarken bir kac zaman sonra ayrildiginda, o iliski aninda ben seni seviyorum, canim, bebegim dedigi laflari daha tazeyken ayrilmasi hemen bir baskasiyla iliski baslatip o kisiye soylemiyor mu?

    Kac kereler kez sahit oldum. Olan bu durumda ayrildigi erkege oluyor, adam yemeden icmeden kesilip hayata kusuyor ve ayrildigi kizi unutamiyor.. Bir sure sonra ise kizi takip ettigi icin sosyal medyada kizin yeni sevgilisiyle attigi fotograflari goruyor, adam bu sefer oyle bir darbe yiyiyor ki agladigi bile oluyor.Kac tane tanidigim bu olaya maruz kaldi ve bende yasadim..

    Tek dilegim; Allah erkegin cektigi ayni skntilari boyle olan kizlara bin kat versin..

    Erkek psikolojik olarak güçlü olursa ayrıldıktan sonra bu kadar takmaz hayata küsmez,tamamen kişisel bunların olup olmaması.Tamam iyi şeyler yaşandı da bittiyse onun ardından hayata küsmek çözüm değil.Milyonlarca kız var elbette birisi birileri aynı şekilde hatta daha fazla mutlu edebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu "ben unuttum "artık normal bir insan" diyenleriniz var, unutmak içinmi sevdiniz? Niye unutmaya çalışıyorsunuz. Neden onunla vakit geçirdin ki, sonunda her şeyi unutmak isteyeceksen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de eşe dosta anlatmaktan bıktım. Anlatmaya çalışsam da neler hissettiğimi neler yaşadığımı anlamalarının imkanı yok. Her şey aklımda yaşadığım,bana yapılan her şey ama hepsini bir seferde anlatamıyorum bile. Sadece herhangi bir konudan herhangi bir olay aklıma geliyor sinirleniyorum, üzülüyorum. Hayatım ters gidince yaşadığım o ilişkinin sonucu olarak ben kime ne yaptım da başıma bunlar geliyor diye isyan ediyorum. Arkadaşlar desen bir iki tanesi dışında arkadaş değil. Kimisi dalga geçiyor bile yaşadıklarımla. Yaşadığım şehrin belli başlı bölgelerinden nefret eder oldum. Hiçbir kıza güvenemez oldum. Estetik anlayışım değişti. Güven ve sadakat benim için en önemli şey oldu. Şımarık zengin çiplerinden oluşan bir listem var. Hepsinin tek tek profillerine girip sinirleniyordum durduk yere kendime zarardı sadece ben ne kadar nefret edersem edeyim onlar yozlaşmış hayatlarına devam ediyorlardı. Son üç dört aydır bu alışkanlığımı bıraktım. Daha geçen yaz ağustos ayında arkadaşımla öğle sıcağında barda buluşup bir kıytırık sulu soğuk bira içecektik. Gittim oturdum karşı masada bir tane eski sevgilimin eski sevgili ordusundan bir züppe oturuyor. Oturdum geldi masamıza iskambil kartıyla numara yapmaya çalışıyor. Gülesinin gelir gülemezsiniz ciddi bir ortamda hani sıkarsınız kendinizi aynı şekilde ben de boynunu kırmak istedim ama kendimi zar zor tuttum, bildiğiniz zarar vermek istedim çocuğa. En çok da gururumu çiğnediğime üzülürüm. Belki sevgimden kör olmuştum ama şimdi her şeyi sakin kafayla düşünülünce ne kadar hata yaptığımı görebiliyorum.

    Geçmişini bilerek bavul gibi bana taşıtmaya çalışan biriydi. Geçmişi iğrençti ama başlarda umrumda değildi. Geride bırakabilirdik ama o sürekli ilişkimizin ortasına eski sevgililerini getirdi. Bunun sağlıklı bir açıklaması yok zannedersem böyle kendisine değer veren seven bir insana acı çektirmek hoşuna gidiyordu. Hani kızların salak bir özelliği kıskandırmaya çalışmak olur ya onun ötesi davranışlar. Bir yere oturmaya giderdik oranın altındaki yerde eski sevgilisiyle ne kadar çok buluştuğunu anlatıyordu. Facebook açar açmaz ilk sevgilisinin kapak fotoğraflarını atmak falan. Sinir bozucu diyerek hafifletebilirim sadece.

    Sadece şunu söylemek isterim. Unutmak imkansız arkadaşlar. Unutmayın da zaten. Önemli olan unutulmaz olmak değil iyi ya da kötü hatırlanmak. Değmez o acılarınız tatsız anılarının içinizde yanıp duracak aklınıza gelecek. Üzüleceksiniz ama insanız sonuçta bu tarz duygular hayat boyu olacak. Bütün bunların hepsi büyük tecrübeler diyerek avutabiliriz kendimizi. Hakikaten de büyük tecrübedir. Keşke yaşamasaydım ama bana karakter kazandırdı en azından. Kendinizi üzmeyin dostlar.

    Buradan tüm sevgilisinin ilkokul arkadaşının kaslı fotoğraflarına sulananlara ,arkadaşı sevgilisinden ayrılınca sanki hiç arkadaşı değilmiş gibi arkadaşının eski sevgilisiyle oyun oynamak adına karaktersizlik gösterenlere , sevgilisi olan kıza yavşayanlara, ilki olan çocukla sevgilisinden gizli gizli görüşenlere, yalan söyleyenlere sadık olmayanlara, sevgilisine deli gibi küfür edenlere ezik özgüvensiz şerefsizlerin okuduğu bir ortamda rencide edenlere bir oyun için kalp kıranlara selam olsun. Yozlaşmış hayatlarınızı yaşamaya devam edin. Bana yaptıklarınız onca şey sizin karaktersizliğiniz bununla yaşayın
    arada açıp skypetaki iki yıllık konusmalarımızı okuyorum sonra değişik duygular içerisine giriyorum nasıl haksızlığa uğradığımı düşünüp sinirlenip kapatıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gereon Rath -- 11 Mart 2015; 17:14:22 >




  • geçen sene aynı dershanedeydik çok oyun oynadı bana ortaya çıktı hepsi gözünün içine baka baka ruhun or.... dedim buna bidaha hiç konuşmadık.
    Kaderimi .......'ki bu senede aynı dershaneye yazıldık tamamen habersiz.
    Bir kaç ay benden kaçtı yüzüme bakamadi.
    Sonra cesaretini toplayıp mesaj atmış lanet olası tekrar affettim ben bunu mallıma doymayayim.
    Bir hafta çıktık sonra o söylediğim lafı kaldıramıyormuş arkadaş o yüzden ayrıldık 2 3 hafta ya oldu ya olmadı sonra birini bulmuş bu kendine şimdi ondan ayrıldı tekrar bana yamanmaya çalışıyor şuan uzaktan uzaktan tekrar konuşmaya yüzü yok arkadaşlarıma beni sorup duruyor.
    Allah sonumuzu hayır etsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okanclskn

    Şu "ben unuttum "artık normal bir insan" diyenleriniz var, unutmak içinmi sevdiniz? Niye unutmaya çalışıyorsunuz. Neden onunla vakit geçirdin ki, sonunda her şeyi unutmak isteyeceksen.

    Olmuyorsa zorlamıcaksın.Evet sevmek falan güzel birşey ama anında kalıyor belki geleceğe yönelik olmuyor.Milyonlarca kız var, anlaşamıyorsanız vazgeçersiniz karşınıza yenileri çıkar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaybedenler Klübü kullanıcısına yanıt
    dostum ben onu tekrar kazansam onu bırakmaya kıyamam dedim ya seviyorum üzülmesini istemem
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.