Şimdi Ara

Oyun Monitörü için tercihleriniz ? Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun bir süredir oyuncu monitörü araştırmaktayım , genellikle 23 - 24 " bakıyorum . bilirsinizki oyuncu monitörlerinde genellikle "ms" tepkime süresi "2"dir

"bocekgrafik" abime çok teşekkür ederim çok yardımcısı oldu onun açtıgı konudan çok araştırdım. birazda sizden tercihler almak istiyorum bu aralar yeni bir monitör almak üzereyim.
    "http://forum.donanimhaber.com/m_61407655/mpage_42/f_//tm.htm#75794465 "

bütçe olarak en fazla 600 liraya kadar arkadaşlar. yardımcı olursanır sevinirim.. saygılar :)

şuanda düşündüğüm monitör modeli ASUS 24" VS248H

hala araştırmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR.BYKUSH -- 2 Haziran 2013; 17:36:40 >

• arkadaşlar yardımcı olacak kimse yokmu ?
  • hz si yüksek al en az 100 hz olsun
  • model ve özelliklerini araştırıyorum zaten :) sağolasın
  • bocekgrafik ın actıgı konudakı monıtorlerden degılde asus vn247h modelı gercekten ıyı gorunuyor lıstede yoktu bır ara ama bende kendısınden fıkır almak ıcın yazmıstım bu model gercekten ıyı duruyor ancak ben eyefınıty yapmak ıstedım ve vn247h cogu yerde stokda yoktu ben aoc e2357fm tercıh ettım fıyatından dolayı ve bocekgrafık onerı lıstesınde olmasından dolayı monıtorler evde kurulu su anda bır ınceleme yapmak ıstıyorum lakın henuz aktıf dısplayport to hdmı cevırıcı elıme ulasmadı beklemedeyım ınceleme yapabılırsem bocekgrafik ve Rock_Rage e de ayrıca tesekkurlerımı yapacagım 2 sıde yardımcı oldu.

Monıtoru tek olarak hdmı dan baglayıp dota 2 ve bf3 oynadım gecen aksam gayet tatmınkar ıdı ama ınceleme olarak soylemıyorum bunu sadece bır on gorus.Istersenız bır ınceleyın modelı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dabanemrah -- 31 Mayıs 2013; 17:16:23 >
  • ASUS 24" VS248H Modelini düşünüyorum bende , şimdilik buna karar kılmıştım ama ilerki zamanlar ne gösterir bilmiyorum. senin önerdiğin monitörü de araştırmıştım .
    asusun bu modeli 2 ödül almış tasarımı falan çok hoşuma gitti açıkcası genel avrupa puanıda yüksek 8.9 .
    vatan kullanıcı yorumlarına baktıgımda ise sadece - eskileri ( monitörün denge bölümü çok ince oluşu monitörü kapatma tuşuna veya herhangi bir tuşuna dokunuldugunda sallandıgı , bir diğer
    şikayetleri ise göz yoruyor olmasıymış ama pek göz yoracağını sanmıyorum. + monitör ile uğraşmadıktan sonra ne diye sallansın ki =) böyle düşünüyorum bende pek sorun olcağını sanmıyorum.
    bende genellikle fps oyunlarını online oynayan birisiyim . bakalım :) ilerki dakikalar ne göstericek =)

http://www.asus.com.tr/Display/LCD_Monitors/VS248H/#specifications

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-vs248h-24-vs248h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=58030

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR.BYKUSH -- 1 Haziran 2013; 2:50:33 >

• bence 600 tl lımıtın varsa lımıtı 1000 tl ye cıkar bı lcd tv al bağla oyna:)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • :) ne gerek var lcd tv alana kadar en iyi monitörü alırım 1000 liraya tv izlicegim zamanda netten izlerim =) + o kadar bütçem yok olsada o kadar parayı vermem bir monitör için tv için bir ihtimal oda tv izlemek için...
  • kanka ben 106 ekrandan bahsedyom sende 94 al 600 e alırsın:)))) işin espirisi biraz benımkısı ben oyun monıtorunden anlamam da ama pahalıya ondan dedım...
  • Hocam bi buldum su anda bir monitor ama arastiriyorum hala asus un . bende tv alma taraftari degilim abi ps yada xbox oynamioruz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykush1905

Hocam bi buldum su anda bir monitor ama arastiriyorum hala asus un . bende tv alma taraftari degilim abi ps yada xbox oynamioruz :)

ben VN247H aldım ekranda iki ölü piksel çıktı ve ışık süzmesi sorunu varmış gidip değiştireceğim VS248H yada AOC E2357FM alacağım gibi kararsızım hala.
  • hocam benim düşündüğüm monitörde vs248h şuanda ön sırada bu monitör var benim için ama bilmiorm hala arada araştırmaları yapıorum F/P ürünü olarak ne bulabilirim diye bakıyorum.. :))
  • quote:

hocam benim düşündüğüm monitörde vs248h şuanda ön sırada bu monitör var benim için ama bilmiorm hala arada araştırmaları yapıorum F/P ürünü olarak ne bulabilirim diye bakıyorum.. :))

Hocam birak 248 i yukarida yazdigim aoc nin fwh modeli cikmis vatana dun gelmis geldigi gibi bitmis son 2 tane kalmisti birisini ben aldim. Kontrast 80 parlaklik 100 yapinca asus vx247 veya 237 ve vn247h la baktigimda bu gercekten cok daha netti yeni cikan monitorlerde olan bir ozelligi var birebir goruntu ne fazla parlak nede soluk yazicidan cika kagitla ayni renk olur dedi ve goz koruma filtresi varmis uzun sure oturanlar icin iyi diyor. Forumda yoktur herhalde incelemesini yapabilirim.

• çok çok iyi olur hocam bir konu açarak incelemeyi yaparsanız sevinirim vallahi bende şimdi bakıyorum vatanın sitesinden. ms tepkime süresi önemli benim için acaba oyun monitörü olarak mı yaapıldı bilmyiroz ama :) ben aşırı fps oyunları oynayan birisiyim o yüzden bazı özellikleri önemli :) bekliyorum valla senin monitör incelemeni . bu arada senin örnek gösterdigin modeller ile benim söyledigim model farklı vs248h benim söyledigim seninkiler vx247/237/vn247h tekrar bakarız incelemeyi bekliorm
  • bu arada sanırım senin söylemek istedigin monitör şunlar AOC 23.6" E2461FWH / AOC 21.5" i2267Fwh 23.6(24") inch lik olan monitör 2ms tekpime süresi var hangisini aldın tam bilmiorum ama incelemesini kesin bekliorum yakın zamanda hocam ASUS VS248H ile dizaynı pek farklı görünmüyor ama özellikler bakımından bişey diyemiyeceğim bakalım fikrimi değiştirecek bişey çıkarmı :)

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-vs248h-24-vs248h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=58030 bu monitöre bakarak bana bilgilerini fikirlerinide söylermisin rica etsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR.BYKUSH -- 2 Haziran 2013; 18:56:54 >

• quote:

çok çok iyi olur hocam bir konu açarak incelemeyi yaparsanız sevinirim vallahi bende şimdi bakıyorum vatanın sitesinden. ms tepkime süresi önemli benim için acaba oyun monitörü olarak mı yaapıldı bilmyiroz ama :) ben aşırı fps oyunları oynayan birisiyim o yüzden bazı özellikleri önemli :) bekliyorum valla senin monitör incelemeni . bu arada senin örnek gösterdigin modeller ile benim söyledigim model farklı vs248h benim söyledigim seninkiler vx247/237/vn247h tekrar bakarız incelemeyi bekliorm

VS248H ada baktım hocam pek farketmiyor şuan açtım güzel gözüküyor kesinlikle asustaki gibi yazılardaki netlik sorunu yok.
  • Anladım hocam bişey sorcam bu denge bölümü çok ince çok sallanıyor deniliyorda o olay nasıl bişey ? çünkü monitör masada durur yani sallanması için ancak monitörün tuşlarına basarsanız sallanır ne bilim klavye tuşundan sallanacak kadar çok mu ince hassas yapılmış bende biraz oraya takıldım vs248h 2 adet ödül almış avrupada 2007 ve 2011 deydi sanırım yanlış hatırlamıorsam. birde çok göz yoruyor deniliyor. + harpooner arkadaşın incelemesinde ışık sızması var çok sorun olurmu bir monitör için ?
  • quote:

Anladım hocam bişey sorcam bu denge bölümü çok ince çok sallanıyor deniliyorda o olay nasıl bişey ? çünkü monitör masada durur yani sallanması için ancak monitörün tuşlarına basarsanız sallanır ne bilim klavye tuşundan sallanacak kadar çok mu ince hassas yapılmış bende biraz oraya takıldım vs248h 2 adet ödül almış avrupada 2007 ve 2011 deydi sanırım yanlış hatırlamıorsam. birde çok göz yoruyor deniliyor. + harpooner arkadaşın incelemesinde ışık sızması var çok sorun olurmu bir monitör için ?

evet ışık sızması sorunu var. valla 248 i bilmem ama vn247h gerçekten çok sallanıyordu klavye büyük benim biraz basarkende hızlı yazıyorum hemen basıyorum o basmayla sallanıyordu masamı koyacağım akşama incelemeye görürsün bilgisayar masası diye tabir ettiğimiz masalardan. AOC yi şuan ayaksız koydum duruyor ne sallanma ne birşey süper. ama ayaklığı takıpta test edeceğim.

• benim kullandıgım klavye normal boyutlarda bende hızlı yazıyorum , masa konusuna gelirsek benim profile girip bakma şansın varsa kasa incelememde masanın üstünde yapmıştım . kullandıgım masa biraz değişik benim :D
    duvara monteli altında ayak yok . .

aoc u nasıl ayaksız kullanıyorsun :S merak ettim valla , o değilde şunuda sormadan geçemicem ölü pixel çıktıgı zaman vatana götürdün aoc aldın peki ölü pixel olan monitör sendemi kalıyor ? :S şuanda 2 side sendede o yüzden sordum hocam :D
  • quote:

benim kullandıgım klavye normal boyutlarda bende hızlı yazıyorum , masa konusuna gelirsek benim profile girip bakma şansın varsa kasa incelememde masanın üstünde yapmıştım . kullandıgım masa biraz değişik benim :D
    duvara monteli altında ayak yok . .

aoc u nasıl ayaksız kullanıyorsun :S merak ettim valla , o değilde şunuda sormadan geçemicem ölü pixel çıktıgı zaman vatana götürdün aoc aldın peki ölü pixel olan monitör sendemi kalıyor ? :S şuanda 2 side sendede o yüzden sordum hocam :D

Hahaha delimisin niye bende kalsin ya aliyor adam onu asusa gonderecek.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.