Şimdi Ara

The Swapper Bugün Steam'e Geliyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  
    Son dönemde bağımsız yapımların imza attığı başarılar gün gibi aşikar. Bunlara bir yenisini de The Swapper'ı ekleyin! Bağımsız oyun The Swapper, bulmaca türünün güzel örneklerinden birisi. Uzayda kaynak aramaya çıkmış bir görevliyi yönettiğimiz oyunun en ilginç oyun mekaniklerinden birisi kendinizi klonlayarak belli başlı bulmacaları çözmek. Aşağıdaki oynanış videosunu izleyerek oyunun muhteşem, derin atmosferine tanık olabilir, oynanış mekaniklerine bizzat şahit olabilirsiniz.

• Atmosferi inanılmaz gözüküyor. Bağımsız yapımların son dönem kaliteleri çok arttı, aynen devam eder umarım.

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • Capsized adlı bir oyun var ona benzettim oda güzel bir oyun.

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Atmosferi inanılmaz gözüküyor. Bağımsız yapımların son dönem kaliteleri çok arttı, aynen devam eder umarım.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Capsized adlı bir oyun var ona benzettim oda güzel bir oyun.

quote:

Atmosferi inanılmaz gözüküyor. Bağımsız yapımların son dönem kaliteleri çok arttı, aynen devam eder umarım.

Capsized'a benziyor ama o biraz daha canlı renkler barındırıyordu. Amiga'daki Turrican benzeri bir oyundu o da.

Not: Bu arada Capsized da gayet güzel bir oyundur, oynamayanlara tavsiye ederim.

• quote:

Beni en çok sevindiren de, ölmekte olan platform türünün bağımsızlar ile yeniden doğması oldu.

Arabian Nights
    Traps & Treasures
    Titus the Fox
    Magic Pockets
    Blues Brothers
    Yo! Joe
    Sleep Walker
    Shadow of the Beast
    Turrican

gibi efsanelerle büyüdük neticesinde:) En son Guacamelee oynadım ve feci eğlendim.

Orijinalden alıntı: Wayward Son

quote:

Beni en çok sevindiren de, ölmekte olan platform türünün bağımsızlar ile yeniden doğması oldu.

Arabian Nights
    Traps & Treasures
    Titus the Fox
    Magic Pockets
    Blues Brothers
    Yo! Joe
    Sleep Walker
    Shadow of the Beast
    Turrican

gibi efsanelerle büyüdük neticesinde:) En son Guacamelee oynadım ve feci eğlendim.

Şu listende Magic Pockets harici oynamadığım oyun yok ve hepsi de efsanedir. O dönemler ayrı bir güzeldi, bağımsız yapımlar sayesinde yad ediyoruz.

Guacamelee'yi oynamaya fırsat bulamadım. Herkes de çok övüyor. Önümüzdeki haftaya rezervasyonu hazır bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 30 Mayıs 2013; 11:20:57 >

• Harika görünüyor. Almayı kesinlikle düşünüyorum...

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.