Şimdi Ara

Xbox One Şimdiden Ön Sipariş Rekoru Kırdı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Xbox One'ın duyurulmasıyla birlikte Microsoft cephesi büyük eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Microsoft'un yeni nesil konsolu birçok kişide olumsuz izlenim bıraksa da, Xbox One şimdiden ön sipariş rekoru kırdı.

Eğlence dünyasına yönelik kurulan perakendeci firmalardan Blockbuster'ın bugün yaptığı açıklamaya göre Xbox One, 24 yıllık firma tarihine geçti. Blockbuster'ın İngiltere ayağından gelen habere göre Xbox One, firma tarihi boyunca en çok ön sipariş alan ürün oldu.

Neredeyse çoğu oyuncu Xbox One'ın Amerikalılara yönelik tasarlandığını düşünse de, İngiltere'den gelen bu haber herkesi şaşırtacağa benziyor. Bildiğiniz üzere Xbox One, sadece yedi gün önce duyuruldu.

• Fifa'nin en cok ingiltere de satmasi ve fifa nin duyuruda gosterilmesine bagladim ben. Hadi cozun :P

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ingilitlere ne varsa abaniyor zaten iyi kötü hersey . amerika da ön siparis alsaymis ya cok tuhaf.
    ben bunu amerika´da cok önsiparis almasini beklerdim acikcasi.
    Ps4 cikinca ön siparisleri iptal edirmeseler bari XD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimon52 -- 28 Mayıs 2013; 17:21:11 >
  • benimde ilk tercifim olacak benim için grafik değil oynanabilirlik önemli birde forza 5

• Hemen hemen herkes tarafından balon olarak nitelendirilen bir konsolun ön s

• İngiltere'de ''koyun'' sayısı bu kadar fazla mıydı?

• Benim gibi merak edenlere:

Blockbuster, dünyanın en büyük VHS kaset, DVD ve oyun kiralama şirketlerinden biridir. Merkezi Teksas, Dallas'taki Renaissance Tower'dadır.
    Blockbuster, 29 ülkede faaliyet göstermektedir. Bu ülkeler arasında ABD, Kanada, Meksika, Arjantin, İrlanda, Porto Riko, Avustralya, İngiltere, Yeni Zelanda, Brezilya, Peru, Tayvan ve İtalya bulunmaktadır. Geçmişte İspanya'da da faaliyet göstermiştir.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Blockbuster

• MS'un oyunu bunlar. Bize boş laf değil, rakam lazım..
  • MS'un oyunu bunlar. Bize boş laf değil rakam lazım..
  • Benim tahiminime göre uyuyor. Xbox One içinde sadece oyun barındırmadığı için oyuncular dışında ki kitleye de hitap ediyor ki Microsoft ekibi de böyle söylemişti zaten. İyi bir satış başarısı yakalayabilirler. Ama oyunculara hitaben Ps4'ün altında ezilecektir. Zaten adamlar da oyuncuları memnun etmenin değil paranın peşindeler. Bende bir X360 kullanıcısı olarak yeni nesilde Ps4 alacağım. Üzüldüğüm tek şey o güzelim Xbox gamepad'ine elveda diyecek olmam.

• Gerçek veriler nelerdir ne kadar ön sipariş almıştır ? tarih yazmış deniliyor peki borsaya girdiğimde bu bilgiler neden yok ?. Xbox sunumu sonrası %1'lik bir düşüş yaşadı borsada. Şimdiki haberden sonra Microsoft'un medyada neler yapmaya çalıştığını merakla bekliyor. Umarım denildiği gibi gerçektir.

• bence o rekorları kıranlar tv sevenlerdir :D

• sony fanlari:ingilizler aptal oyundan anlamiyor bunun nedeni bu yoksa o konsol mu be...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek nedeni var fifa başka da bişey değil

• Bİ ARA OKUDUĞUM Bİ HABERDE İNGİLTERENİN BÜYÜK Bİ BÖLÜMÜNÜN ÜLKEDE ÇOĞUNLUKTA OLAN VE TEKEL OLAN Bİ UYDU ALICISI FİRMADAN ŞİKAYETÇİ OLDUKLARINI GÖRMÜŞTÜM:)) GÖRDÜLER XBOX ONE UYDU ALICISI GİBİ HATTA GİBİSİ FAZLA DİREK UYDU ALICISI DADANDILAR TABİ HEMEN :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

• quote:

Orijinalden alıntı: HardShock

Gerçek veriler nelerdir ne kadar ön sipariş almıştır ? tarih yazmış deniliyor peki borsaya girdiğimde bu bilgiler neden yok ?. Xbox sunumu sonrası %1'lik bir düşüş yaşadı borsada. Şimdiki haberden sonra Microsoft'un medyada neler yapmaya çalıştığını merakla bekliyor. Umarım denildiği gibi gerçektir.

aynen sony hisseleri yükseldi, nintendo %800 üzeri satış yakaladı ama geri borsa haberi dönmedi hayırdır ?

• Bana pek inandırıcı gelmedi. Sanki bu işte microsoft'un parmağı var gibi

• Sizin firma tarihinizin XO çıkana kadar en yüksek ön sipariş adedi neydi. XO ne kadar ön sipariş aldı sayın firma yetkilileri bunu açıklayın... Rakamlar yoksa sizin ön sipariş rekorunuz hiç bir anlam ifade etmiyor.
  • Yalan haber =)

• katiliyorum diyer haberde nintendo satislari ingilterede yüzde 800 artdigini söylendi
    sanirim amazon üzeri siparisden. ufakdan sony´in hissesi artmasi senin dedigin gibi.
    bit genigi var gercekden.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.