Şimdi Ara

Skyrim Modları (Güncel)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
6
Favori
13.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1. SkyUI

Skyrim'in olmazsa olmazlarından dediğimiz moddur. Hepimiz biliyoruz ki skyrim'in envanver bölümü konsollara daha yatkın bu mod skyrimdeki envanterinizi dahada güzelleştiriyor. Kesinlikle yüklenmesi gereken bir moddur. Sadece envanteriniz değil favori bölümünüz, büyülerin olduğu bölüm gibi yerler de değişiyor.

Not: Modun kurulması için SKSE yüklenmelidir. İndirin ve skyrimin içine atın ve artık oyuna oradan girin. Çoğu mod için gereklidir. Kurmanızı öneririm.

2. Enhanced Blood Textures

Bu mod skyrimdeki kan efektlerini daha gerçekçi yapıyor. Yüksek çözünürlüklü ve detaylı kan textureleri yüklüyor. Benim gibi vurunca kan çıkacak diyenler için ideal bir mod

3. A Quality World Map - With Roads

Bu modumuz ise skyrim haritasını iyileştirir. Detaylı yollar ekler kaybolma riskiniz azalır . Bence yüklenmesi gerek modlar arasında yer alıyor.

4. Cloaks of Skyrim

Bu modumuz ise skyrime pelerinler ekliyor. Benim gibi pelerin hastası olanlar için yapılmış bir mod . Bence bir yükleyip denemeniz lazım hoşunuza gideceğine eminim

5. ApachiiSkyHair

Skyrime yeni saç stilleri ekleyen bir mod. İsmi biraz dandik olsada asi kızımız Lydia'yı bu halde gördükten sonra yüklemek isteyebilirsiniz .

Yüklemek için bir iki adım var orada yapamazsanız yardımcı olurum.

6. Immersive Armors

Bu mod skyrime 22 yeni zırh seti ekliyor. Normal zırhlardan sıkıldıysanız indirip deneyebilirsiniz

7. Immersive Weapons

Bu mod skyrime sayamayacağımız kadar silah ekliyor. Normal silahlardan sıkıldıysanız indirip deneyebilirsiniz

8. Enhanced Lights and FX

Enhanced Lights and FX adı üstünde ışıklarla ilgili bir mod. Oyundaki ışıkları dinamikleri iyileştiren ve yeni ışık, dinamik ekleyen mod skyrimin atmosferini güzel etkiliyor tavsiye ederim

9. E ENB Final Edition

Herkesin bildiği meşur ENB'lerin bana göre en iyisidir. ENB grafikleri 1080p yapar tüm grafikleri iyileştirir güzelleştirir anlatılmayacak görülecek birşey buyrun görüntülerle yalnız bırakayım sizi;

-KURULUMU-
    - ENBSeries v0170 beta'yı enb.dev'den indirin. -
    - Arşivi açın ve d3d9.dll'yi bulun sonra Skyrim ana dizinine kopyalayın. -
    - E ENB'yi indirin ve arşivden açın tüm dosyaları Skyrim ana dizinine kopyalayın. -
    - Oyuna girmeden önce SkyrimPrefs.ini de bFloatPointRenderTarget=1 yapın ve modu aktifleştirin. -
    - SkyrimPrefs.ini de bTreesReceiveShadows=1 bDrawLandShadows=1 bShadowsOnGrass=1 ayarlamalarını yapın. -
    - Daha iyi gölge efektleri için iBlurDeferredShadowMask=5 yapın -

Not: Sadece sisteminden emin olanlar yüklesin.

10. PUMS - Ultimate Magic System

Bu mod skyrime yepyeni büyüler ekliyor. Midas Magic'e benzeyen bir mod ancak daha kapsamlı indirmenizi tavsiye ederim.

11. Ultimate Combats

Skyrim'in atak animasyonlarından sıkıldıysanız bu mod size göre. Skyrime yeni atak animasyonları ekleyen bir mod.

12. The Flooded City of Ankarth

Bu mod skyrime yeni bir görev serisi ekliyor. Ankarth şehrini keşfet, onun sana ihtiyacı var.

13. Moonlight Tales

Hepimiz Companion Guild'ini biliriz. Buda kurtadamlarla ilgili bir mod oyuna yaklaşık 200 küsür özel kurtadam skini ekliyor sadece skin değil 2-3 özellik daha ekliyor.

14. 20 Class Based Summons

Conjuration'daki summon skillerini biliyoruz bence bunlar yetersiz geliyor. Bu mod 20 tane daha summon skili ekliyor.

15. DSpSoB - Dual Sheath plus Shields on Back

Sırtta kalkanların gözükmesini çift silah gözükmesini sağlayan mod hoş

MODA GİTMEK İÇİN TIKLA!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

BURADA PAYLAŞILAN TÜM MODLARA SKYRIM NEXUSTAN ULAŞABİLİRSİNİZ NEXUS MOD MENAGER ADLI PROGRAMLA KOLAYCA KURABİLİRSİNİZ. RESIMLER VE LINKLERI KALDIRDIM RESIMLERI YAKINDA EKLEYECEĞIM MODLARA SKYRIM NEXUSTAN ULAŞIN. MODLARI KURAMAYAN OLURSA SORSUN ANLATIRIM. KENDI DENEDİĞİNİZ MODLARIDA BAŞLIK ALTINDA PAYLAŞABİLİRİNİZ.

http://forum.donanimhaber.com/m_70001105/tm.htm burada arkadaşımız gerekli programların kurulumunu anlatmış birazda mod paylaşmış yararlanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenyalı Müdür -- 16 Ocak 2014; 18:39:11 >

• gün gelecek bende oynayacağım bu oyunu bakalım ne zaman
    ellerine sağlık uğraşmışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk başta E ENB Final Edition kurdum sonuç;

Skyrim Modları (Güncel)

Sonra sharpshooter enb'yi denedim fakat görüntüler çok yeşil yeşildi.

Daha sonra başka enb'ler denedim fakat yinede pek gerçekçi görüntü elde edemedim

Öncesi:
     Skyrim Modları (Güncel)

Sonrası:
     Skyrim Modları (Güncel)

Bu hale getirmem için ne yapmam gerekli acaba

Skyrim Modları (Güncel)

not: kullandığım yüz texturesi aynıdır

ekran kartı 2gb 256bit hd7850
    işlemci amd fx6300
    ram 2x4 8gb 1600mhz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrth87 -- 29 Mayıs 2013; 17:40:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: route666

İlk başta E ENB Final Edition kurdum sonuç;

Skyrim Modları (Güncel)

Sonra sharpshooter enb'yi denedim fakat görüntüler çok yeşil yeşildi.

Daha sonra başka enb'ler denedim fakat yinede pek gerçekçi görüntü elde edemedim

Öncesi:
     Skyrim Modları (Güncel)

Sonrası:
     Skyrim Modları (Güncel)

Bu hale getirmem için ne yapmam gerekli acaba

Skyrim Modları (Güncel)

not: kullandığım yüz texturesi aynıdır

ekran kartı 2gb 256bit hd7850
    işlemci amd fx6300
    ram 2x4 8gb 1600mhz

Resimleri simage olarak koyarsaniz iyi olur hocam. Birde bunu deneyin ona yakın sonuç elde edeceksiniz. E ENB yi kuramamışsınız . Nexus sayfasında detaylı kurulum yazıyor ordan bakin iyice

• quote:

Orijinalden alıntı: Kenyalı Müdür

Resimleri simage olarak koyarsaniz iyi olur hocam. Birde bunu deneyin ona yakın sonuç elde edeceksiniz. E ENB yi kuramamışsınız . Nexus sayfasında detaylı kurulum yazıyor ordan bakin iyice

Kurulum yönergelerini orada anlatıldığı şekilde yaptım oysa ki

• Yararlı konu. Teşekkürler.
  • teşekkürler konu için. elinize sağlık
  • Yararlı bir paylaşım olmuş teşekkürler.

Levelers Tower Mod'u da deneyin derim..
     Skyrim Modları (Güncel)

Legal (Bethesda Softworks'ün çıkardığı HD yama) ve İllegal HD Yamanın linkini verecek arkadaşlar varsa iyi olur
  • BSC den Alıntı:

10) Skyrim Enhanced Shaders
    Oyuna daha etkili gölgelendirmeler, HDR, Bloom ve keskinleştirme ve FrameRate sabitleyici gibi özellikler ekleyen bu mod, Skyrim'i çok daha gerçekçi yapmasıyla ünlü.

9) Realistic Colors And Real Nights
    RCRN, Skyrim'in renk paletini kökten değiştiriyor ve daha sature ve kontrastı düşük renklendirmeler sunuyor. Sonuçta ise oyunun dünyası neredeyse gerçek hayattakine benzer görseller üretiyor.

8) Realistic Water Textures
    Skyrim'in fazla ilgi gösterilmemiş su grafik ve animasyonlarını tamamen değiştiren RWT, o eski jöle tadındaki suyu yepyeni bir hale getirerek zamanınızı dere yada göl kenarlarında harcamanıza neden olabilir.

7) Real Ice Mod
    Özellikle konsolların sorun yaşamaması için abartılmayan grafikler, tıpkı su grafiklerinde olduğu gibi buzlu ortamlarda da sorun yaşatabiliyor. Buz üzerinde koşarken yerde kendi yansımanızı ve belkide sizi takip eden ejderhayı görmek istermiydiniz? O halde Real Ice modu isteğinizi yerine getirecek ve dünyadaki tüm buz kaplamalarını yansıtma özelliği olan bir versiyonu ile değiştirecektir.

6) Skyrim Flora Overhaul
    En yüksek grafik ayarlarında bile Skyrim'in çevre grafikleri beklenenin altında olabiliyor. Özellikle size uzaktan güzel görünen o ağaç kaplamaları yakınlaştıkça pikselleşmeye ve bozulmaya başlar. Skyrim Flora Overhaul ise o düşük çözünürlüklü kaplamaları alarak size bambaşka bir Skyrim doğa kaplamaları veriyor. Skyrim Flora Overhaul'u yükledikten sonra yerde daha önceden varlığını bile farketmeden ezdiğiniz o çiçeklerden dönüp özür dileyeceksiniz!

5) Enhanced Skyrim Night
    ESN, Skyrim'in hareketsiz gökyüzünü yeni gökyüzü kaplamalarıyla değiştiren bir mod. Bu modu yükledikten sonra geceleri yıldızlar yeryüzünü parlatıyor, hatta Skyrim'in kutup ışıklarına denk geldiğiniz gecelerde dalıp gidebiliyorsunuz. Ayrıca mod renk ayarları, yıldız sayısı gibi birçok kişileştirilebilir ayarla birlikte geliyor.

4) Xenius Character Enhancement
    Yer, gök, su, buz derken geldik Skyrim'in karakterlerine. Xenius'un yaptığı bu mod sayesinde karakter kaplamalarınız yenilenerek daha detaylı dudaklar, gerçekçi savaş boyaları, yüksek çözünürlüklü surat kaplamaları ve surattaki sert piksel noktaların giderilmesi gibi birçok değişikliğe sahip olabilirsiniz.

3) Glowing Ore Veins 300
    GOV 300, dış dünyada farketmesi neredeyse imkansız olan madenlerin kaplamalarını parlayan bir hale getiriyor. Artık gece vakti Skyrim'de dolaşırken farkında olmadan çok değerli bir madenin yanından geçip gitmeyeceksiniz.

2) A Quality World Map - With Roads
    Skyrim'in orjinal haritasının yolunuzu bulmak için çok elverişli olmadığı bir gerçek. Bu yeni harita modu sayesinde ister yüksek çözünürlüklü bir harita, ister eskitilmiş bir harita yada bastieç kaybolmanızı imkansız hale getirecek şehirler arası yolları gösteren bir haritaya sahip olabilirsiniz.

1) SkyUI
    Artık herkesin tanıdığı ve dünyanın en beğenilen Skyrim modu olan SkyUI, oyunun eşya slotlarınızı ve oyun içi arabirim tasarımı komple değiştirerek konsol portu olmaktan kurtarıyor ve oynayışı çok daha kolay bir hale getiriyor.

• @Kenyalı Müdür

Hocam il olarak güzel hazırlamışsınız, emeğinize sağlık demek istiyorum

Arkadaşlar Hazır Skyrim'in türkçe yamasının çıkışı arifesinde, bu konuyu güncel tutsak iyi olur Başka özellikle şu mod çok iyidir vs. diye tavsiyede bulunacak arkadaş var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

@Kenyalı Müdür

Arkadaşlar Hazır Skyrim'in türkçe yamasının çıkışı arifesinde, bu konuyu güncel tutsak iyi olur Başka özellikle şu mod çok iyidir vs. diye tavsiyede bulunacak arkadaş var mı

Konuyu bayadır güncellemiyordum Başlarım güncellemeye hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

@Kenyalı Müdür

Konuyu bayadır güncellemiyordum Başlarım güncellemeye hocam

Çok iyi olur hocam, şimdiden emeğinize sağlık Özellikle size göre olmazsa olmazları da koyarsanız ilk olarak süper olur

• Güncellerseniz çok iyi olur hocam, oyunu silince birbiriyle uysunlar diye saatlerimi harcadığım 70 modumu kaybettim. Bu sefer sadece kaliteli modları toplamayı düşünüyorum.
  • Orijinal oyuna mod kurulur mu kurulursa nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThiefInShadows

Orijinal oyuna mod kurulur mu kurulursa nasıl?

Steam workshop tan modlara ulaşabilirsiniz. Veya aynı şekilde anlatıldığı gibi kurabilirsiniz size bağlı kurulur yani.
  • yakında türkçe yama çıkacak bu modları etkilermi merak ediyorum özellikle skyui
  • quote:

Orijinalden alıntı: E4EN

yakında türkçe yama çıkacak bu modları etkilermi merak ediyorum özellikle skyui

Malesef hocam sadece ana ve yan görevleri etkiliyor tabelalar ve isimleride etkiliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: E4EN

yakında türkçe yama çıkacak bu modları etkilermi merak ediyorum özellikle skyui

Malesef hocam sadece ana ve yan görevleri etkiliyor tabelalar ve isimleride etkiliyor.

Alıntıları Göster
    E ENB Final Edition ya da ondan daha iyi bir grafik modu önerin ve verebileceğin sağlam bir link var mı?
  • Şu 2K Texture modtan bir türlü sonuç alamadım, acaba birşeyleri eksik mi yapıyoru?

Skyrim Modları (Güncel)
     Skyrim Modları (Güncel)

oyunu steamden temiz şekilde kurdum ve tr yama dahil hiçbirşey kurmadan nexus'u indirdim ve sadece texture modlarını aktif ettim görüntü gördüğünüz üzere çamur gibi. yapılması gereken farklı birşey var mı?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.