Şimdi Ara

!!! Hızlı Ve Kaliteli PDF Okuma Yazılımları !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
15.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Foxit PDF Reader 2.0 Build 0922 (Ücretsiz)

Bildiğiniz üzere PDF yani elektronik kitap dosyalarının okunmasındaki en popüler program Adobe Reader programıdır.Ancak bu program çok yavaş çalışır ve sistem kaynaklarını çok kullanır.

Foxit PDF Reader çok daha küçük boyutta ve sistem kaynaklarını çok az kullanan hızlı ve pratik bir PDF okuma programıdır.Açtığınız PDF dosyasının üzerinde değişiklik (edit) yapabilir , istediğiniz kelimeyi anında bulabilir ve istediğiniz yerin resmini çekebilirsiniz.

Bu ücretsiz ve 1.6 MB boyutundaki programı alttaki linkten indirebilirsiniz.

eXPert PDF Reader 1.5.730 (Ücretsiz)

eXPert PDF Reader, ücretsiz bir pdf göstericisidir. Pdf dökümanlarınızı gösterir ve yazıcıdan çıktı almanızı sağlar.

eXPert PDF Reader, ayrıca mevcut pdf dosyasında modifikasyon yapmanıza da olanak sağlıyor. Döküman kenarlıklarını modifiye edebilir, yeni nesneler ekleyebilirsiniz. eXPert PDF ile veya başka yazılımla oluşturulmuş pdf dosyalarındaki notları modifiye edebilirsiniz.

eXPert PDF Reader, PDF dosyalarını görüntülemek için ideal bir yazılımdır. Hızlı, güvenilebilir ve değiştirilebilir arayüzlerle bir pdf göstericiden tüm beklentilerinizi karşılayacak düzeyde.

7.4 MB boyutunda ve ücretsiz olan programı indirmek için alttaki linke tıklayın.

Cool PDF Reader 1.0.0.64 (Ücretsiz)

Cool PDF Reader, oldukça küçük boyutlu bir *.pdf dosyalarını görüntüleme aracıdır. Program sadece görüntülemekle kalmıyor. PDF dosyalarını resim dosyalarına dönüştürebiliyor ve dosyayı açarak tam ekranda slayt gösterisi yapabiliyor. PDF dosyaları ile sanki bir resimmiş gibi oynayabiliyorsunuz.

Özellikleri :

# PDF dosyalarını görüntüleyebilir ve yazdırabilir.
    # PDF dosyalarını BMP, JPG, GIF, PNG, WMF, EMF, EPS biçimlerine dönüştürebiliyor.
    # PDF’yi TXT biçimi ile açabiliyor.
    # PDF’nin bütün sürümlerini destekliyor.
    # Görüntüyü yakınlaştırıp uzaklaştırabiliyor.
    # Sayfayı sağa, sola, üste, alta doğru çevirebiliyor.
    # Dosyaları tam ekranda görüntüleyebiliyor.

1 MB boyutunda ve ücretsiz olan programı indirmek için alttaki linke tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 26 Ekim 2006; 13:00:21 >

• ben 1.5 yıldır kullanıyorum ve çok güzel bir program. en önemli özelliği yükleme gerktirmiyor. birkere çalıştırmanız yeterli o bütün pdf leri açıyor.

adobe gibi pdf okumayı kabus haline getirmiyor.

tavsiye ederim. gerçi programın tipi windows 3.1 gibi ama olsun
  • ccaparli yorumların için sağol.Bende bu programı kullanıyorum uzun zamandır.Çok güzel ve hızlı bir program.Herkese tavsiye ederim.

• yanlız , ben bu programdan çıktı alırken hata verdi ,

o yüzden , yadıracağınız pdf varsa , yine de acrobat reader kalsın sistemde.

tabi foxit çok hızlı.
  • Acayip hızlı bir program ve Ram'de çok az yer kaplıyor. Bunu bulduğum gün Acrobat'ı kaldırdım.
  • foruma girdiğim gün kurdum çok memnunum. 30 MB lık dergileri benim külüstür açamıyodu adobe ile, bunda canavar gibi. Ah bi de pdf oluşturucusu olsa... teşekkürler rietveld insanlar bu programı biranevvel kursun...
  • Güzel Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En hızlı PDF viewer?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım bu programı beğenmeyen tek yüzsüz benim. Boyutu küçük, sistem kaynaklarını az tüketiyor, ücretsiz, hızlı. E daha ne olsun!! Ama gel gelelim foxit ile açtığım bir sayfayı Adobe çok daha net ve anlaşılır gösteriyor. Sizin başınıza hiç bu sorun gelmedi mi acaba? Bi fikir yürütsek...Sadece bende böyle bir sorun varsa hemen susuyorum. Ama bendeki bu iki program arasında görüntüleme kalitesi olarak baya fark var.
  • Bana tek farklı yönü olarak araç çubuğunun bir kısmının sayfanın altına yerleştirilmesi olarak geldi sadece. Bir de burada da bir arkadaşın söylediği yazıcıdan çıktı alacaksanız karakterleri bozuk çıkarıyor. Ama benim yazcıdan çıktı almaya ihtiyacım yok.
  • Dostum hızlı sistemi olanlar tabiki kullanabilir rahatça ama benim için böyle bir alternatif yok. 2 dk da bir donup 1 dk beklemektense foxit kullanırım dmi ama saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: avalona

Dostum hızlı sistemi olanlar tabiki kullanabilir rahatça ama benim için böyle bir alternatif yok. 2 dk da bir donup 1 dk beklemektense foxit kullanırım dmi ama saygılar...

Evet son derece haklısın.Hızlı bir sisteme sahip olmayanlar için çok iyi bu program.

• eXPert PDF Reader 1.5.670 programı eklenmiştir.

İyi Forumlar...

• Çok teşekkürler
  • Eline sağlık. Oldukça hızlı çalışıyor
  • Foxit PDF Reader programının 2.0 Build 0922 sürümü , eXPert PDF Reader programının 1.5.680 sürümü çıktı.İkisininde linklerini güncelledim.

İyi Forumlar...

• nasıl yükleme gerektirmiyor? onu anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cicicik

nasıl yükleme gerektirmiyor? onu anlamadım

Direk simgesine tıklıyorsun çalışıyor.Yükleme yapmıyorsun yani.

• programı çalıştır dediğimde de yükledi ama bana
  • FOXIT gerçekten de çok pratik bir yazılım. Uzun süredir kullanıyorum.
    Adobe durumu farketmiş olacak ki Reader'ın son sürümünde gözle görülür bir hız artışı var.

Bir de eXPert PDF Reader'ı deneyelim bakalım. Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cicicik

programı çalıştır dediğimde de yükledi ama bana

Sadece 1. program yükleme gerektirmiyor.İkinci verdiğim program yükleniyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.