Şimdi Ara

ACIMASIZCA ELEŞTİREBİLİRSİNİZ !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.5 aydır fotoğraf çekiyorum. daha yeniyim yani. makinem nikon d3000. kendimi geliştirmem için eleştirilerinize
    ihtiyacım var. acımasızca eleştirebilirsiniz bazı fotoğrafları bir kaç kere eklemişim idare edin artık

ACIMASIZCA ELEŞTİREBİLİRSİNİZ  !!! ACIMASIZCA ELEŞTİREBİLİRSİNİZ  !!! ACIMASIZCA ELEŞTİREBİLİRSİNİZ  !!! ACIMASIZCA ELEŞTİREBİLİRSİNİZ  !!! ACIMASIZCA ELEŞTİREBİLİRSİNİZ  !!! ACIMASIZCA ELEŞTİREBİLİRSİNİZ  !!! ACIMASIZCA ELEŞTİREBİLİRSİNİZ  !!! ACIMASIZCA ELEŞTİREBİLİRSİNİZ  !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emlfth -- 10 Haziran 2013; 14:52:12 >

• Irkçılık yapma hayvanlar arasında
    Kedi = Siyah
    Köpek = Renkli
  • hocqm bazilari drgil hepsini 2 defa eklemissin

Ama guzeller begendim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kopek ve sahildekı nesle haric odak sorunu var netleyememıssın yada tıtremıssın bu kadar cok keskınlık verme noise dolu kedi

siyah beyaz her fotografa gitmez

acımadan elestır diye soyluyorum hatalarını gorup duzelt küs dıye degıl
  • Çekimler harika başarılı. Ama biraz renkli çalış. Bu başarını onlarla dahada desteklersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

kopek ve sahildekı nesle haric odak sorunu var netleyememıssın yada tıtremıssın bu kadar cok keskınlık verme noise dolu kedi

siyah beyaz her fotografa gitmez

acımadan elestır diye soyluyorum hatalarını gorup duzelt küs dıye degıl

eleştirilerin için teşekkürler. bu tarz yorumlar bekliyordum zaten. ama millet burayı konu dısına çevirmiş. odaklama sorunum oduğunun ben de farkındayım hocam. hala tam çözemedim bu sorunu. mesala iki kişiyi çekerken ikisinin birden yüzüne nasıl odaklayabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer iki kişi yanyanaysa zaten af modunda makina kendi focuslar. Ancak aralarında azda olsa mesafe varsa ( biri daha önde biri daha arkada gibi ) ozaman diyaframı f8-f11 gibi bi ayara getirmelisinizki ikisinide net şekilde çeksin. Tabi bu kişilerin arasındaki boşluğa göre değişir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İso'yu olabildiğince kullanmamaya çalış.

makineyi en az titretecek şekilde tutmaya çalış hatta denklanşör tuşuna basarken titremesin diye zamanlı çekim yapabilirsin (tuşa bastıktan 5 sn sonra gibi)

Enstantane ayarını kendin yapmalısın titretiyorsan enstantaneyi yüksek tut daha az ışık olması bulanık çıkmasından iyidir.

geceleri çekim yaparken yine isoyu minimumda kullan ışık az olsun kaliteli olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

İso'yu olabildiğince kullanmamaya çalış.

makineyi en az titretecek şekilde tutmaya çalış hatta denklanşör tuşuna basarken titremesin diye zamanlı çekim yapabilirsin (tuşa bastıktan 5 sn sonra gibi)

Enstantane ayarını kendin yapmalısın titretiyorsan enstantaneyi yüksek tut daha az ışık olması bulanık çıkmasından iyidir.

geceleri çekim yaparken yine isoyu minimumda kullan ışık az olsun kaliteli olsun.

Anladığım kadarıyla ışık az olan ortamda yavaş enstantane kullanmam gerekirken bulanık çıkmsması için hızlı enstantane kullanmalıyım karanlık çıkma ihtimaline rağmen. Doğru mudur hocam?

• aynen öyle siz zaten kendi çekim tekniklerinizi bulacaksınız.

deneye deneye geliştirirsiniz kendinizi.

sorun var sorunu çözmeniz lazım.
  • İlk çekimlerinse gayet başarılı.
  • ISO yu çok mu kullandınız? Paint te püskürtme aracıyla yapılan resimlere benziyor. ISO'yu -ortama göre- minimum seviyede tutmaya çalışın.

İlk zamanlar için hiç fena değil bence
  • gayet güzel
  • Acimasizca elestir demeseydin iyi diycektim

• Makina markası ne hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: adriana lima <3

Makina markası ne hocam

yukarıya yazmıştım hocam nikon d3000.

• En çok da flüt (her neyse) çalan kızın fotoğrafını beğendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C Sandoz -- 6 Haziran 2013; 1:18:39 >
  • altın oran (1/3) kuralınıda uygularsan daha güzel kareler elde edebilirsin.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ØŁD

İlk çekimlerinse gayet başarılı.

teşekkürler
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.