Şimdi Ara

Naughty Dog'un Yeni IP Planları Yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Geliştirdiği oyunlarla birlikte PlayStation oyuncularının beğendiği firmalardan birisi haline gelen Naughty Dog, önümüzdeki dönemde The Last of Us'la birlikte karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bir röportajda konuşan Naughty Dog'dan Ricky Cambier, Last of Us'ın ötesini anlattı. 

Yaptığı açıklamalarda Cambier, son birkaç senelerini yeni bir IP'nin(The Last of Us) hazırlığını yaparak geçirdiklerini, yakın gelecekte yeni seri planlarının olmadığını söyledi. Cambier sözlerine, "Hikayenin el verdiği şekilde The Last of Us ve Uncharted serilerini geliştirmek istiyoruz." şeklinde bir ekleme yaptı.

• Olmasada olurdu zaten, fakat ben yinede neslin ortalarına doğru Naughty Dog'dan yeni bir seri bekliyorum...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Uncharted a God of war a sırf grafik diyenin ben oyundan anladığını hiç sanmıyorum

• siz neler saçmalıyorsunuz daha oyunu oynamadan neler diyorsunuz insanların akıllarını karıştırmayın önce videolarını izleyin sonra konuşun

• sırf grafikte nedir be nasıl bi tecrübe

• Bir yigin tanidigim xbox sahibi arkadas var sirf uncharted 3 oynamak icin ps3 kiralayan ya da birkac gunlugune arkadasindan konsolu isteyen.

Zaten dogrusu buydu farkli bir oyun yaptilar zaten simdi uncharted serisine dönme zamani yeni konsolunda gucuyle hem grafikler hemde oynanis iyice gelisicektir. Söyle ne bileyim himalayalara falan gitse bu sefer bizim esas oglan, biraz basimiz dönse :D
  • ascension'ın neresi balondu yahu? hoş kaldırılmış gerçi yorumu:D trolleri anında yok etmek lazım doğru.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ascension'ın neresi balondu yahu? hoş kaldırılmış gerçi yorumu:D trolleri anında yok etmek lazım doğru.
  • Türkçesi ''sularını çıkarıp cebimizi doldurucaz.''
  • Türkçesi ''sularını çıkarıp cebimizi doldurucaz.''
  • Bir şartla süper olur ps3 ede çıkacaklar çünkü yeni ps3 aldım uncharted 3 ü oynuyorum ben böle bir oyun görmedim ya müthiş gelecek oyunları hem ps3 hem ps4 e çıkarırsa sorun yok :D :D

• Nathan Drake gibi bir isim oyun dünyasından ayrılırsa çok yazık olurdu. O adamın "crap" diyişine bayılıyorum şimdilik yeni ip'ye gerek yok zaten.

• < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Uncharted 2 ve 3'ün PS3'teki müthiş grafiklerini düşünürsek, donanım olarak PS3'den kat be kat üstün olan PS4'te Uncharted serisinin nasıl bir hal alacağını düşünemiyorum bile.

• Nathan Drake ve ekibinin PS4'de nasıl görüneceğini çok fena merak ediyorum, özelliklede Choe'nin yanaklarının poligon sayısını. :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctis_Strife -- 27 Mayıs 2013; 21:19:47 >
  • @mustafaAG1985

Sen bu oyunlardan birini bile oynadıysan kendimi boğaz köprüsünden aşağı salarım. Torrentçi , pc'nin torrent nimeti diye ortalıkta dolanan hırsız bir kimlikle gelip her konsol konusunda kabaklık yapma. Hareketlerinin devamında, tez zamanda adına ticket attırıp olup hesabını uzaklaştırtma . Edebinle takıl ...
  • Uncharted mucizesi devam etsinde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.