Şimdi Ara

GİGABYTE GSMART MAYA M1 PAYLAŞIM PLATFORMU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
7
Favori
46.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • buna benzer bi olayda benim başıma geldi. maya m1 almıştım alt menu ışık problemi yasadım çalışmıyordu servise yolladım 2 3 günde allolur dediler ilk başta sonra aradım kvk yollayacaz telefonu dediler sonra yollaamamışlar yeni telefon verelim isterseniz dediler telefonu verin dedim 8 ağustosta vercekelrini söylediler yurt dışından gelcekmiş neyse bekledik : ) aradık yok bayramdan sonra gelicek dediler gelmedi bi hafta sonra bi daha aradık :D geldi gümrükten çıkartamıyoruz dediler neyse tamire verdikten 1 ayı geçkin bir süre sonunda telefon geldi bende aynı arkadaş gibi v2 verin bari dedim bu kadar bekledik bi işe yarasın v2 aldım genel olarak aynı dış görünüşü telefon ama dokunmatiğinde bi yavaşlık var tuş likidinden açınca mesele biraz zaman geçince çalışmaya felan başlıyor acıkcası tamire bir daha götürmek istemiyorum elimden geldiğince kullanıcam çalışmazsa öle götürcem sana tavsiyem yeni çıkmış telefon biraz yaygınlaşsın öle al derim belki benim sansıma böle bi cihaz geldi servis felanda elinden geleni yaptı madur etmemek için yayınlaşmadan almak hatam oldu benim hepinize kolay gelsin . .




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ryzborn

    buna benzer bi olayda benim başıma geldi. maya m1 almıştım alt menu ışık problemi yasadım çalışmıyordu servise yolladım 2 3 günde allolur dediler ilk başta sonra aradım kvk yollayacaz telefonu dediler sonra yollaamamışlar yeni telefon verelim isterseniz dediler telefonu verin dedim 8 ağustosta vercekelrini söylediler yurt dışından gelcekmiş neyse bekledik : ) aradık yok bayramdan sonra gelicek dediler gelmedi bi hafta sonra bi daha aradık :D geldi gümrükten çıkartamıyoruz dediler neyse tamire verdikten 1 ayı geçkin bir süre sonunda telefon geldi bende aynı arkadaş gibi v2 verin bari dedim bu kadar bekledik bi işe yarasın v2 aldım genel olarak aynı dış görünüşü telefon ama dokunmatiğinde bi yavaşlık var tuş likidinden açınca mesele biraz zaman geçince çalışmaya felan başlıyor acıkcası tamire bir daha götürmek istemiyorum elimden geldiğince kullanıcam çalışmazsa öle götürcem sana tavsiyem yeni çıkmış telefon biraz yaygınlaşsın öle al derim belki benim sansıma böle bi cihaz geldi servis felanda elinden geleni yaptı madur etmemek için yayınlaşmadan almak hatam oldu benim hepinize kolay gelsin . .

    yaşadığınız olayı diğer marka distrubütor ve tedarikçilerin para göz tutum ve davranışları bağlamında yaşamış olsaydınız durumunuzu düşünmek dahi istemiyorum...
    sanal da arattığımızda o kesimin mağdurları resmi geçit yapıyor...sloganları hep isyan kokuyor ...

    oysa sizlerin durumu biraz farklı en azından 1 aylık sürede komik bir kurgu içindeüst model bir ürün var ve teslim edilmiş, sevinsek mi üzülsek mi kestiremiyoruz :)

    aslında Datastar bu forma biraz destek çıksa bir görevli arada bizlere; bilgi / paylaşım ve halkla ilişkiler bazında kontak kursa fena olmaz !!!

    cihazın denenme süresi bizim Gsmart maya M1 sürümünde gerçekleştiği kanısındayım....
    elektronik cihazlar maalesef birazda şans işi ama genele yayıldığında şikayetler artıyorsa sorun var demektir...
    Gsmart Maya M1 V2 daha gelişmiş diye düşünüyorum bence bir ara imkanınız varsa direkt datastara bir ziyarete gidin ve antutu testleri ve diğer testler sorun varsa ortaya çıkarır düşüncesindeyim

    en azından mağdur değilsiniz düşüncesindeyim yine de geçmiş olsun




  • artik o kadar kolay degil arkadaslar faturaniz ilw birlikte ilk satin aldiginiz yer ile gorusun olumlu bir sonuc almamaniz durumunda direk en yakin kaymakamliga gidin tuketici mahkemesine basvurun. ben ole yapuyorum. maya yeni bi teleon aksesuar sikintisi var su an artik datastar servis isinide birakti bildigim kadariyla servise verilen urunler daha cabuk alinir artik diye dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten Ürünü Ankara Datastardan aldım artı bi de denenmiş ürünü aldım Servis görevliside bir daha bi sorun olması halinde Kvk gidiniz dedi. Bunun yanı sıra dokunmatiği ilk telefonla mukaise ettiğimde inanlımaz derece zayıf bi durumda bezen alt menu tuşları işlevlerini yerine getirmiyor ilginç bi durum yakında servise götürcem sanırım kısacası Şu an deneme sürümü gibi yeterli deneme yapılmadan piyasaya sürdüklerinin kanısındayım Bi de Aksesuar arkadaşın dediği gibi acayip sıkıntı telefona güzel bir kılıf bulamıyorsunuz. Diğer telefonların kılıflarından uyduruyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dedeland

    Bu kılıfı tedarik edecek var mı arkadaşlar eger varsa fiyat belirtirse iyi olur


     GİGABYTE GSMART MAYA M1 PAYLAŞIM PLATFORMU

    Sanalda gezerken bu kılıflari bulmustum çin veya tayvan da bir tedarikçi bulsak hakikacak gibi...

    Siz durumu anlatan bir e postayi merkez datastar a yazin gorevlilerin yaklasimlari cok olumlu sanirim size sunulan üründe sorun olmali varsa bir sorun duzeltilir kanisindayim
    Gerçi bende sonucu merak ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Telefonun dokunmatiği sağ alt taraftan oynamaya başladı Alt dokunmatik tuş ışıklarından geri tuşunun ışığı söndü. Servise göndereceğim ne işlem yaparlar ve ne kadar sürede geri alabilirim bilen var mı? Telefon 3 ayda dökülmeye başladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: excalibur

    Telefonun dokunmatiği sağ alt taraftan oynamaya başladı Alt dokunmatik tuş ışıklarından geri tuşunun ışığı söndü. Servise göndereceğim ne işlem yaparlar ve ne kadar sürede geri alabilirim bilen var mı? Telefon 3 ayda dökülmeye başladı.

    benim full bütün ışıkları gönmüştü telefon bir haftalıkken götürdüm yukarıdakiesajda süreci detaylı anlattım ama şu an datastar servis olayına bakmıyor Kvk ile anlaşması var çok uzun bir tamir süreci olacağını sanmıyorum. işlerden fırsat bulursam bende bi götüreceğim kvk ya

    @dedeland kılıf güzelmiş keşke bulunsa makul fiyatlardan tabi : )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: excalibur

    Telefonun dokunmatiği sağ alt taraftan oynamaya başladı Alt dokunmatik tuş ışıklarından geri tuşunun ışığı söndü. Servise göndereceğim ne işlem yaparlar ve ne kadar sürede geri alabilirim bilen var mı? Telefon 3 ayda dökülmeye başladı.

    Kardes siz İstanbuldasiniz bence hic düşünmeden direkt stara bir uğrayın derim personel yaklasimi Türkiye miz standartlari uzeri eski form katılımcılarındansiniz .... sizde yenilersiniz sanirim :)

    Daha öncede yazdım elektonik sana isi ama araci yada servis distribütör ürüne sahip çıkıyor yani sanli sayılıriz... muadil urun general mobile dis.... diye baslayan şikayetlere servis eziyetine sanalda bir bakin derim

    Tekrar gecmis olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kvk ile anlaşma yapıldıktan sonra datastar arızaya ürün kabul etmiyor. Tamir edilebilecek bir çözüm varsa değişim istemek haksızlık olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar burada gsmart maya m1 V2 için proğramlar var

    http://gigabyte-gsmart-maya-m1-v2.smartphone.ua/soft.html

    linkin Açılımı işinize yarayacak olanı tercih edersiniz ; ( parantez içi rakamlar kaş proğram yani uygulama var onu gösteriyor )

    '' Internet
    ICQ-client (8) Wi-Fi (0) RSS-haber (0) Internet Uygulamaları (7) E-Posta (3) Tarayıcılar (2)


    Bağlantı
    SMS / MMS (1) İletişim (0) Hücresel (0)


    Sistem
    Dosya Sıkıştırma (0) Sistem Araçları (0) Dosya Yöneticileri (1) Güvenlik / Şifreleme (1) Arayüz / Plug-ins (0) Lock Screen (0) Sanal Klavye (0)


    Office yazılımı
    Editörler (0) Finans (0) Baskı (0) Hesap / Çevirici (7) Sözlükler ve Çevirmenler (1) Ofis Araçları (4)


    İletişim
    Kızılötesi (0) Bluetooth / USB (2) Uzaktan kumanda (0) Data Export (0)


    Multimedya
    E-okuyucu (2) Videolar (0) Ses / Video (3) Resimler / Grafik (2) Kamera (0)


    Yararlı
    GPS / Haritalar (1) Emulators (0) / Organizatörler Zaman (4) Hava / Seyahat (0) Diğer yararlı (11) Profiller (0) Arama (0) İvmeölçer (0)


    PC için yazılım
    Dönüştürücüler (3) Sync (4) Faydalı (5)


    Diğer (0)

    ''




  • aman boşverin böle güncellemeleri telefon yolluyo :D bozarız felan :D
  • herkese selamlar,

    bi sorum olucak siz maya kullanıcılarına ;

    gsm operatörü üzerinden yani şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapılabiliyor mu bu telefonla?

    hemen hemen bütün android telefonlarında ön kamera mevcut fakat şebeke üzerinden görüntülü konuşma yapılamıyormuş çeşitli programlar skype
    tango vb. ile görüşme yapılabiliniyormuş böyle bişey okudum ne kadar doğru bilmiyorum.

    umarım maya da böyle bişey söz konusu değildir ve şebeke üzerinden görüntülü aramayı destekliyordur.maya yı almayı planlıyorumda bu özellik önemli benim için.

    cevap veren üstatlara şimdiden teşekkür ederim.
  • :)

    güncelleme direkt telefonda update ile olur bunlar harici uygulamalar ve geneli 3.şahıslardan gelenler bazıları sağlıklı olmayabilir bunları yapmak için telefonu iyi tanımak gerek

    daha öncede yazmıştım gsmart maya m1 kendi güncellemeleri sağlıklıdır yani telefonu daha stabil yapar açıkları gideriri şarj için tasarruf sağlaya bilir

    güncelleme için ilk dört foto güncelleme kalan üç foto uygulama yolları için

    1 >>>>https://store.donanimhaber.com/d8/0a/71/d80a7178e6ec7fa4f085331bd9413074.jpg
    2 >>>>> uygulamalarda system update ye tıklıyoruz
    3 >>>>> açılan sayfada never check update işaretliyse, işareti kaldırıyoruz
    4 >>>>> Check update ye tıklıyoruz güncelleme başlar

    önemli olan gsamart maya m1 in kendi güncellemesidir ve yolu budur

    ve telefonda bulunan gsmart Maya M1 uygulamalara ulaşmak amaçları ve kurulum yolu 3. şahıslardan kuracağınız uygulamalar dikkat edin bu yol telefonun kendi önerisidir .

    1 >>>> ana menuden uygulamalar tıklıyoruz
    2 >>>>> uygulamalarda Best Choice ye tıklıyoruz
    3 >>>>> açılan sayfada lazım olan uygulamayı kurmak için Installed


    buna dikkat edelim :)
     GİGABYTE GSMART MAYA M1 PAYLAŞIM PLATFORMU GİGABYTE GSMART MAYA M1 PAYLAŞIM PLATFORMU GİGABYTE GSMART MAYA M1 PAYLAŞIM PLATFORMU GİGABYTE GSMART MAYA M1 PAYLAŞIM PLATFORMU GİGABYTE GSMART MAYA M1 PAYLAŞIM PLATFORMU GİGABYTE GSMART MAYA M1 PAYLAŞIM PLATFORMU GİGABYTE GSMART MAYA M1 PAYLAŞIM PLATFORMU

    ve 3 resimde ki uygulamaların açılımı amaçları;

    Document to go : ofis proğramları için ( excell, world vs...) ben başak kurdum :)

    advanced task killer : telefonda işiniz bitsede aktif olarak çalışan uygulamalarrı görüp kapamanız nedeniyle batarya tasarrufu sağlar

    season zen free : 3D duvar kağıtları

    koi free live wallpaper : canlı duvar kağıtları

    whatsApp mesenger : ses resim dosya yollar android telefon messengeri ilk yıl bedava

    Lıne : yine bir nevi mesajlasan sesli yazılı messenger

    Flipboard: your news magazine : bir nevi dergi

    ınstagram : fotograf ve kısa video paylaşımı

    ayrıca facebook, twitter vs... amaçlarını biliyorsnuz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOVA_ÇAĞI_KARTALI -- 8 Eylül 2013; 15:28:45 >




  • Şebeke üzerinden göruntulu gorusme yapabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muammer816 M kullanıcısına yanıt
    evet arkadaş görüşme yapılıyor ben skype kullanıyorum ayrıca 3G zaten sim kartla gerektiğinde aktif ediyorum sorun yok

    şimdiden hayırlı olsun üstad :)
  • cevap veren üstadlara çok teşekkür ederim ;))

    inş almak nasip olur
  • arkadaşlar acil yardım!!! telefonumda,telefon belleği dolu görünüyor,boş alan 1.44 Gb dolu alan 1.44 Gb.dosyaların içine baktım,hiç bir şey yoktur.sadece WhatsApp biraz dosya var.en son olarak navigation programı İGO yükledim,Türkiye ve Rusya haritaları dahildir.acaba bunu telefonumdan kaldırmak mı gerekiyor.bunları SD kartıma taşımak için ne yapmalıyım.zira yeni güncellemeleri yapamıyorum.acaba telefonun 4 Gb dahili belleği yetersiz mi geliyor.acil yardım...
  • arkadaslar meraba
    Bir sorum olacakti.maya m1 v2 aldim iki gun once fakat konusurken sesim karsiya kesik kesik gidiyor birde sarj olma suresi cok uzun (~4-5 saat) bunun icin ne yapmam gerekiyor
    Simdiden tesekkurler
  • arkadaslar meraba
    Bir sorum olacakti.maya m1 v2 aldim iki gun once fakat konusurken sesim karsiya kesik kesik gidiyor birde sarj olma suresi cok uzun (~4-5 saat) bunun icin ne yapmam gerekiyor
    Simdiden tesekkurler
  • Telefonun uygulamalari yukledigi dahili hafiza dolmus.ayarlar uygulamar ve Yuklediiniz uygulamalarin uzerine basarak ön bellekleri temizleyin. Chrome vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.