Bildirim
deniz beyaz ? (SS GELDİ) (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlueHawk*
Deniz Beyaz diye kadın resmi koydun sandım .
Bu nasıl bir yokluktur arkadaş beni benden aldı götürdü

Ha ha. Bende ünlü biri sandım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ”Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık tutulduğunda; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak” — Şef Seattle -
Arkadaşlar dolunay var farkındaysanız. Ne panik adamlarsınız ya madem korktunuz inancınız varsa dua edin. Bir şey olmaz Allahın izniyle yatın uyuyun kendinizi korkutmayın gece gece. _____________________________ 
-
Bu resme bakan kör oldu _____________________________ Deli bir adam size kendinizden utanmanyzy söylüyorsa ne biçim bir dünyadyr burasy... -
HAARP Coming Soon
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: fremaan02
quote:
Orijinalden alıntı: chipagat
http://www.emsc-csem.org/#2
teknik desteğe devam
Oha Ege ve Marmara çok hareketli

son 1 aylık aktivite.
ege ve marmara hareketli ne demek biliyor musun sen? daha önceki dönemlere baktın da hareketsiz miydi ege ve marmara?_____________________________
-
2:11 tekirdağ açıklarında 2.1 şiddetinde deprem oldu
http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst6.asp
Allah yardımcımız olsun tekirdağdayım_____________________________
-
ekşın var bugun yatmayayım bari deprem olursa ben ayaktaydım o sıra derim
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: chipagat
http://www.emsc-csem.org/#2
teknik desteğe devam
Oha Ege ve Marmara çok hareketli

son 1 aylık aktivite.
ege ve marmara hareketli ne demek biliyor musun sen? daha önceki dönemlere baktın da hareketsiz miydi ege ve marmara?
Ben o resimde gördüğümü söyledim banane hareketli ise gördüm söyledim ilgilenmem deprem şu bu işleri iler olacağına varır herşey önceden tahmin edilemeyen birşey bu
bilmemek ayıp değil, alakasız olduğun bir konuyu öğrenmemek de ayıp değil. ayıp olan bilinmeyen, alakadar olunmayan bir konuda bilirkişi gibi konuşmak.
ege ve marmara'nın hareketli olmasını anormal gibi söylemişsin, ege ve marmara'da zaten her zaman böyle 1-2'lik ufak depremler olur tonla, hatta negatif büyüklükte depremler bile olur, hissedilmez o ayrı._____________________________
-
Ya insanların değerleriyle dalga geçmeyi ne kadar cok seviyorsunuz. Geçmiş depremlerde bir yakınınızı kaybetseydiniz görürdüm ben sizi. _____________________________ -
-
Ulan ne tırsak adamlarsınız. 1999'dan bu yana en yakın zamanda büyük Marmara depremi olacak dediler. Aradan 14 sene geçti hala büyük Marmara depremi olmadı. Hatta çok iyi hatırlıyorum bu deprem için 2-3 ay süre biçenler de vardı...
_____________________________ Specialized Diverge Comp Carbon 2017 -
ben kaybettim ama gereksiz bi tepkide de bulunmuyorum. _____________________________ 
ANKARA UNIVERSITY FACULTY OF LAW STUDENT -
Ay'ın yansıması _____________________________
Kocaeli Üniversitesi -
Benim de dun gece odam sanki isik acikmis gibi apaydinlikti disarida her yer isil isildi allah allah 28 gun once de aynisi olmustu neden CUNKU DUN DOLUNAY VARDİ İLKOKUL DA Mİ OKUMADİNİZ???
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
lanet olsun ya
kac tane konu oldu micicam artik altima
korkuyom la
Varya tırstım ha.
Allah korusun bizi felaketlerden. Zaten istanbul 3 günden beri aşırı rüzgarlı..
Bir şeyler yolunda gitmiyor.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Inverness
http://www.istweb.tv/ burdan bakın
o resim ne yav baktım hareket etti
Ya insanların değerleriyle dalga geçmeyi ne kadar cok seviyorsunuz. Geçmiş depremlerde bir yakınınızı kaybetseydiniz görürdüm ben sizi.
99 depreminde bende yakinimi kaybettim, amacim dalga gecmek degil.
Umarım kötü bi şey olamz _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki