Şimdi Ara

ACAYİP GAZA GELDİM.ASKERİ ÜSTE GİRECEZ TOPLANIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler hızlı ve öfkeli 6 ya gittim şimdi acayip gaza geldim.Devletin bilgilerini çalacağız.Bu illa Türkiye olmak zorunda değil.Rusya olur Amerika olur farketmez.

Daha sonra ünlü bir işadamının ya da siyasi liderin kasasını patlatacağız. Bu esat olur Tayyip olur Ali Ağaoğlu olur Bill Gates olur farketmez.

Grup lideri, onun sağ kolu, Sağ kolun sağ kolu, beyin, beynin sağ kolu ve elektronik ve pc işlerinde uzman ve gereksiz sinir bozucu bir eleman lazım.

Not:Gruptaki gereksiz sinir bozucu adam ben olurum.O sorun değil.

• Hangi askeri üste gireceksin Fazla bir şey bekleme en fazla Ahmet'in, Mehmet'in ne zaman terhis olacağı bilgisini çalarsın.
  • girmişken pentagona girelim panpa havamız olur
  • Uyarı: Sinir bozucu eleman benim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 377

Hangi askeri üste gireceksin Fazla bir şey bekleme en fazla Ahmet'in, Mehmet'in ne zaman terhis olacağı bilgisini çalarsın.

Ali Ağaoğlu'nu da tokatlayabiliriz.

Var mısın sen ondan haber ver.

• Gaza gelmiş beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grubun Beyni Benim.

ACAYİP GAZA GELDİM.ASKERİ ÜSTE GİRECEZ TOPLANIN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hadi belinize kuvvet..
  • FF6'yı nasıl bir psikolojiyle izledin læ?
  • kokainden sorumlu eleman ben olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Evet beyler hızlı ve öfkeli 6 ya gittim şimdi acayip gaza geldim.Devletin bilgilerini çalacağız.Bu illa Türkiye olmak zorunda değil.Rusya olur Amerika olur farketmez.

Daha sonra ünlü bir işadamının ya da siyasi liderin kasasını patlatacağız. Bu esat olur Tayyip olur Ali Ağaoğlu olur Bill Gates olur farketmez.

Grup lideri, onun sağ kolu, Sağ kolun sağ kolu, beyin, beynin sağ kolu ve elektronik ve pc işlerinde uzman ve gereksiz sinir bozucu bir eleman lazım.

Not:Gruptaki gereksiz sinir bozucu adam ben olurum.O sorun değil.

önce yazmayı öğren sonra girersin:D üste ne yahu:D üsse o:D
  • ''Acayip gaza geldim asgari ücretli işe girecem toplanın'' diye okudum başlığı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önlerden
  • habersizmis gibi girin

• Beyler toplanıyoruz da kimi patlatıyoruz ? Ali Ağaoğlu Bill Gates Ferit Şahenk Ali Sabancı ?
  • Hocam paul walkerin gorevini ustlenebilirim gozlerimde renkli ii kullanirim :D

• dur bakalım ne usse gırmesı sen daha bı yakınının kasasını patlatta ne oldugunu,nekadar zor oldugunu anlarsın.ben 5 saat ugrastım 1900 yılı uretımı kalın celık kasayı acamadım.sen gıdıp acacan onuda delık desık olmamıs halde o parayı yıcen he

o fılmlerdekıler ustune yemın edılecek derecede ımkansızdır.adam arabayla dunyayı bırbırıne katıyor.
  • rubun Başı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekman Pistonu

girmişken pentagona girelim panpa havamız olur

Vatikana girip papa'yı çalalım
  • kimse de dememişki askeri üst değil askeri üs diye

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.