Bildirim
2si1: 'Kendini sevdirmeyi bilen' Teknoloji ve Oyun programı 25 Mayıs 2013

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
önlerden :D
-
xbox one yılın zıçışı olmuş:D
-
Süpersiniz tam çıkıyordum 2si1 le engellediniz teşekkürler iyi haftasonları...
-
xbox one a aşırı haksızlık ediliyor bence oyun konsolu bu sizin donanımına bakmanız anlamsız ps4ün biraz daha iyidir ama bu farkı exc oyunlar dışında kullanamıcaklar ki xbox yazılımı olsun kinecti olsun gamepadleri olsun xbox live olsun ps4ten çok daha üstün ikincisi bi oyun konsolunun tasarımına neden bu kadar takılıyosunuz kasasının ortalıkta durmasına gerek yok
-
bu hafta da birisi talha reiiiz gibi bir şey yazmasın.tamam bizde seviyoruz ama.. :)
-
F35'in haberi kaçıncı dakikada ?
-
Mesut Çevik:Playstation Xbox One dan çok daha güçlü bir cihaz.
Daha ne olsun ki...
-
2si1 gelecekten yayın yapan tek program :) (25 mayıs 2013)
-
25 Mayıs derken -
Cips, kola ve kendini sevdirmeyi bilen program..
-
şu ankete hala düşünüyorum şıkkı neden koymadınız e3ü gördükten sonra neyin ne olduğunu görürüz.xbox yine USA de rakipsiz olur avrupada ps daha çok satar.2.el oyun ve sürekli online olma durumu satışları çoook etkiler.
-
oyun videoları girdiğinde sesiniz gelmiyor
-
Bu program TRT de yayınlanan Tekjeton a da , CNN de yayınlanan Multiplayer programına da 10 basar . Cuma günlerinin vazgeçilmezi .
-
o son video neydi yaa kusacaktım...
-
ps4 xbox one karşılaştırmasında xbox one yerin dibine sokuldu donanım berbat denildi. 5dk sonra yeni COD yorumunda grafiğin bir önemi yok bad company xbox'da oynarken inanılmaz keyif aldık tüylerimiz diken diken oldu dediniz. Bence sizlerinde kafası karışık :P
-
Sitedeki hiç bir resim açılmıyor . Ne diyeyim Citizen çalışıyor
-
leap motion inanılmaz bir başarı yakalayacak benden söylemesi..ilerde daha da küçülür ve laptopların F tuşlarının biraz üzerinde yer alarak mühtiş bir kullanım özgürlüğü sağlar..
Yeni nesil konsollarda ise PS4 ve XO'yuda alacağım.. XO'yu almak istemesemde sırf bir Forza oyunu için alıyorum.. Fakat PS4 hem TÜRKÇE dil desteği sunan bir çok oyunuyla bile tercih etme sebebidir..
-
Öncelikle emeğiniz için teşekkürler.
Artık günümüz oyun dünyasında her ne kadar donanım önemli olsa da artık oyunlar belirleyici unsur oluyor.
Dolayısıyla iki konsol arasında en büyük seçimi çıkacak oyunlar belirleyecektir. Bu nedenle henüz seçim yapmak için çok erken olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca sony oyun anlamında çok büyük umutlar versede ps 3 deki o iğrenç internet browserini değiştirmediği sürece oyun oynamak ve bluray izlemekten başka bir işe yaramayacaktır.
Bu bakımdan xbox kolay ve rahat internet kullanımıyla fark yaratabilir.
Yazdığım gibi şu an seçim yapmak için erken olduğunu düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: -berkay-
Bu program TRT de yayınlanan Tekjeton a da , CNN de yayınlanan Multiplayer programına da 10 basar . Cuma günlerinin vazgeçilmezi .
Kesinlikle haklısın.
Maalesef bu tip TV programları geneli hedeflemek için teknik ve detaylı muhabbetleri es geçiyorlar, daha çok kişi anlasın diye yapıyorlar maalesef. Hani ortada beyin fırtınası yapılan bir muhabbet olmuyor. İşin teknik kısmına kesinlikle girmiyorlar. Havadan sudan konular, ne tür oyunlar seviyorsun vb derken program bitiyor. Bir de çoğu kez programa oyun ile alakasız konukları davet ediyorlar. Daha gamepad tutmayı bilmeyen kişiler bunlar. Oyundan hiç anlamayan birisine gamepad verince ortaya çıkan komik tablo ile reyting umuyorlar. Bir de Xbox 360'ı açıyorlar, Kinect önünde 5 dakika yayın yapıyorlar, maksat göz boyamak yani programın ne kadar hareketli, eğlenceli olduğunu göstermek. Bu hardcore oyuncuyu cezbeder mi Allah aşkına? Biz de biliyoruz Kinect'in karşısında hoplamayı zıplamayı. Biz televizyonda, ortada daha çok teknik bilgi ve oyun içeren muhabbet ve incelemeler istiyoruz. Fakat bu da kısa vadede gerçekleşmeyecek gibi.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X