Şimdi Ara

DÜĞÜN DAVETİYESİNDE KAMPANYA ^^ BASKI ÜCRETİ YOK + 300 Adet ve üzeri %10 İNDİRİM ^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
2.745
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HERKESE MERHABA ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE BULUNAN MATBAAMIZDA FORUM ÜYELERİNE ÖZEL KAMPANYA

KIVILCIM, EBRU, SEDEF DAVETİYELERİNDE 300 ADET VE ÜZERİ SİPARİŞLERİNİZDE PİYASA SATIŞ FİYATINA %10 İNDİRİME EK OLARAK + BASKI ÜCRETİ YOK.

100-200-250 ADET DAVETİYE SİPARİŞLERİNİZDE SADECE BASKI ÜCRETİ YOK.

Min. Sipariş Miktarı 100 Adettir.

http://www.sedefcards.com/default.html

Yukarıdaki Linkten Seçeceğiniz davetiye modellerinde fiyatlar yazmaktadır.

Kendiniz hesaplama yapabilirsiniz. Davetiye Fiyatları 100 Adet içindir.

Davetiyelerin aksesuarlarının takılması, katlanması ve zarfa konulması müşteriye aittir.

İŞLEYİŞ

BEĞENDİĞİNİZ DAVETİYE NUMARASINI + (Gelin Damat Adı, Anne Baba Ad Soyadları ve Düğün, Kına Tarih saat ve yerleri ) bildirilip vermiş olduğumuz hesap numarasına ücret havale edildikten sonra dizayn tarafınıza örnek hazırlanıp gönderilecektir. Örneğe okey verdiğiniz zamandan itibaren 3 iş günü içinde adresinize kargolanacaktır.

Kargo ile yapılacak alışverişlerde Kargo ücreti alıcıya aittir.

İletişim Bilgilerimiz ve Davetiyeleri yerimizde örnek görüp beğenmek için İş yerimize bekleriz.

http://ikielreklam.com

TÜM ÜRÜNLER ADINIZA/ŞİRKETİNİZE FATURALANDIRILACAKTIR.

GÜVEN İÇİN PROFİLİME DAHA ÖNCEKİ FORUMDAKİ ALIŞVERİŞLERE BAKMANIZ YETERLİ OLACAKTIR.

Forum Üzerinden PM ilede İletişime geçebilirsiniz.

Herkese Hayırlı Alışverişler Dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldfire3 -- 11 Aralık 2015; 16:38:53 >

• beyler uygun mudur acaba topkapı matbaacılar sitesinde daha uyguna yapılabilir mi,teşekkürler..
  • Düğünüm icin benimde davetiye ihtiyacım var aksam eve gidince onceden inceleyeyim bakayım ne kadar avantajlı Eminönü'ye gitmeden halledebilirsek burdan iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pahalı bence
  • Geçen yıl iş yerimden arkadaşımın düğünü için Cihan arkadaşımıza davetiye yaptırmıştık. Piyasayı çok fazla bilmiyorum ama bize fiyatı uygun gelmişti. Şahsen tavsiye edebilirim.
  • tamda davetiye ararken iyi denk geldi, modelleri bir göstereyim güzel modeller var , seçersek dönüş yapacağım
  • Hocam fiyatlar zaten standart fiyatlar,dün katalog elimdeydi hepsini inceledim.Baskı ücreti yok diyorsunuz,zaten oradaki fiyatlar baskı ücreti dahil fiyatlar değilmi? O listedeki fiyatlar üzerinden hazırlayıp veririz şeklinde fiyat verdiler bana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sünnet düğünü için davetiye yok mu ?
  • Standart fiyat üzerinden foruma özel bir indirim mevcut mu?
  • fiyatları bana da pahalı geldi.
  • Arkadaslar oradaki hiçbir fiyat normal şartlar altında baskı dahil fiyatlar değildir hangi matbaaya giderseniz gidin özellikle 100-300 arası bir davetiye yaptırmaya çalıştığınızda baskı ücreti matbaanın veya nikah şekercilerin insiyatifine bağlı olarak 20-50 lira arası konur 300 adet üzerinde alınmaz fiyat alırken adınıza fatura düzenleyip vereceğimi göz ardı etmeyin fiyat soracağınız yere bu ayrıntıyı sorun daha fazla çeşidi foruma özel indirimlerimizi is yerimize gelebilmeniz durumda sağlayabilirim is yerime gelebilecek arkadaslardan ricam başka yerden fiyat alıp öyle gelsinler ondan sonra pahalı ucuz kendileri karar verip burada sizlerle paylasabilirler özel sorularınızı pm'den yada is saatleri icinde telefondan cevaplayabilirim.

Sünnet kataloğu da bu arada verdiğim linkte mevcut.

Yeni evlenecek yuva kuracak arkadaslara şimdiden hayirli uğurlu olsun ben kendimde gecen sene evlendim ne kadar zor durumlarda kalabileceğinizi tahmin edebiliyorum herkese Allah kolaylık versin.

Hayirli forumlar...

• merhaba ben de davetiye bakıyordum.Düğün temmuzda inşallah.İnceleyelim karar verirsek pm ile dönüş yapacağım.Ancak arkadaşların dediği gibi keşke foruma özel ekstra birşeyler yapabilseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rush10

merhaba ben de davetiye bakıyordum.Düğün temmuzda inşallah.İnceleyelim karar verirsek pm ile dönüş yapacağım.Ancak arkadaşların dediği gibi keşke foruma özel ekstra birşeyler yapabilseniz.

Merhaba şimdiden hayirli olur inşallah siz davetiyeyi verdigim linkteki kataloglardan birinden beğenin beğendiğiniz davetiyenin kodunu pm'den bildirin elimden geleni yapacağımdan hiç şüpheniz olmasın, başka yerden fiyat alıp ondan sonra sorarsanız Yapacagım indirimi daha iyi anlayacağınızı tahmin ediyorum.
    Saygılar...

• Arkadaşlar 5 yaşından beri düğün salonlarında çalıştığımdan (şimdi kendi mesleğim var çok şükür) konu hakkında bilgi sahibiyim. Düğün mevzuları genelde bir insanın hayatında 1 defa olduğundan gelinliktir, davetiyedir, araba süsüdür, video çekimidir vb. mevzularda çoğu insan bilgi sahibi değildir.
    Konuyu açan arkadaşı tanımam. Davetiye işinde 100 tanesi 50 liraya davetiye varken 1000 liraya da vardır. Yani bunun pahalısını ucuzunu baskıyı yapan hariç kimse bilemez :) Bir davetiye kataloğunun 2-3 tane listesi olur. Geliş listesi yok geçen seneki liste, matbaa listesi vs. Ama burda arkadaş bizim yaptığımız gibi, baskı parası diye alınan hava parasından sizi kurtarmış. Ayrıca donanımhabere geldiğine göre ticaret zekası da kılı kırk yaran insanlara hizmet edebilecek cesarette. :)

Kendisine hayırlı işler, sizlere de Allah tamamına erdirsin, kazasız belasız eve girmeyi nasip eylesin diyorum.

• O değil de tam da bugün 1000 tane sipariş verdim sedefcards dan fiyat söylemiyeyim, satana da alana da hayırlı olsun.. Zaten Allah tamamına erdirmek üzeredir davetiye bakıyorsanız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dartanyan

O değil de tam da bugün 1000 tane sipariş verdim sedefcards dan fiyat söylemiyeyim, satana da alana da hayırlı olsun.. Zaten Allah tamamına erdirmek üzeredir davetiye bakıyorsanız..

@Zoulharnein
    Guzel yorumun İcin teşekkür ederim elimden geldiğince tüm forumdaki arkadaslara yardımcı olacam kısmet hersey tekrar teşekküler.

@Dartanyan
    Hayirli olur inşallah sipariş verilmişse iş bitmiştir sakın ola bu saatten sonra fiyat sormayın bana moralinizi bozmayalım şimdi işin şakası tabiki hayirli olsun 1000 davetiyeyi dağıtmak katlamak isim yazmak başlı başına bir iştir Allah kolaylık versin hayirli olsun iyi geceler...

• Baktım tüm akrabalar davetiyelerle falan sidik yarıştırıyor resmen. Pahalı pahalı davetiyeler bastırıyorlar. Ben gittim en uygun, en sadesinden bastırdım. 100 tanesi 15tl falandı. Düğün yapacak arkadaşlara böyle şeylere fazla para vermektense gelecek misafirlere daha iyi ikram edilecek şeylere para verilmesi daha iyi olur diye düşünüyorum. Adam en pahalı davetiyeleri yaptırıyor ama kalitesiz kuruyemiş, tatlı falan dağıtıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Baktım tüm akrabalar davetiyelerle falan sidik yarıştırıyor resmen. Pahalı pahalı davetiyeler bastırıyorlar. Ben gittim en uygun, en sadesinden bastırdım. 100 tanesi 15tl falandı. Düğün yapacak arkadaşlara böyle şeylere fazla para vermektense gelecek misafirlere daha iyi ikram edilecek şeylere para verilmesi daha iyi olur diye düşünüyorum. Adam en pahalı davetiyeleri yaptırıyor ama kalitesiz kuruyemiş, tatlı falan dağıtıyor.

100 tanesi 15 lira mı ? hoca a4 kağıdına renksiz mı bastırdınız bir kere evleniyorsunuz azıcık paraya kıyaydınız ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Baktım tüm akrabalar davetiyelerle falan sidik yarıştırıyor resmen. Pahalı pahalı davetiyeler bastırıyorlar. Ben gittim en uygun, en sadesinden bastırdım. 100 tanesi 15tl falandı. Düğün yapacak arkadaşlara böyle şeylere fazla para vermektense gelecek misafirlere daha iyi ikram edilecek şeylere para verilmesi daha iyi olur diye düşünüyorum. Adam en pahalı davetiyeleri yaptırıyor ama kalitesiz kuruyemiş, tatlı falan dağıtıyor.

100 tanesi 15 lira mı ? hoca a4 kağıdına renksiz mı bastırdınız bir kere evleniyorsunuz azıcık paraya kıyaydınız ya.

Gereksiz gördüğüm için yapmadım, paraya kıyamama değil. Herkes birbirinden görüp daha fazlasını yaptırmaya çalışıyor, daha fazla para harcıyor. Durumu iyi olmayanlar da kendini buna mecbur hissediyor. Bu yüzden ders niteliğinde en sadesinden yaptırdım. Küçük, beyaz bir davetiyeydi.

• Bende üsküdar da oturuyorum, daha evvel bir arkadaşımın oğlu için yönlendirme yapmıştım, gayet uyguna fiyata yapılmıştı. Piyasa fiyatlarına hakim değilim ama eminim fiyatlar uygundur. Müşteri ilişkileri sağlam olduğundan sebep uygun olduğunu düşünmediğiniz de dahi yardımcı olacaklarına eminim. Tavsiye ederim..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.