Şimdi Ara

abimin telefonunu uçurdum [csb diyenlere faturada eklendi...]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
617
Cevap
21
Favori
19.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • csb değildir, hep boş konular açtım ama bu sefer ciddi, cidden ellerim titriyor şunu yazarken

abimden telefonunu zorla, büyük ısrarlar sonucu okula götürmek için aldım maksat sınıfta sürekli s3leriyle hava atanları susturmak falan yeni telefonla ilgi çekmek, öğleden sonra ders yokmuş bende havamdayım biraz gezelim falan dedik eminönüne gittik köprünün üzerinde eğilmiş(eğilmeden kastım kollarımı dışarı doğru uzatmıştım) geminin resmini çekiyordum, o sırada balık tutanlardan biri oltayı sallamasıyla neredeyse kulağımı alıyordu o korkuyla telefon elimden suya uçtu

abim yarın akşam gelecek cidden şuan aklıma hiç bir şey gelmiyor düşünüyorum düşünüyorum kafayı yemek üzereyim sadece ölümüne dövüp bıraksa yine razıyım ama hem onun bütün güvenini kaybedecem hem onu zor duruma sokmuş olacam ki artık soktum ne yapabilirim lütfen yardım edin

bu arada konu dağılmasın telefonu merak edenlere yazayım htc one (daha alalı 2 hafta olmuştu biriktirdiği 2 milyarı saymıştı )

edit:
    konuyu babama anlattım ilk şaşkınlıkla "ciddi misin ?" diye sordu evet dediğimde kendimi bir tokatla yerde buldum
    her neyse tokat iyi oldu babamın sakinleşmesini sağladı 30 ile 60 dk arası azar azar nasihat azar nasihat nasihat şeklinde giden bir konuşmadan sonra sustu tamam dedi abime o söyleyecek akşam
    abim üni son okuyor bir yandan çalışıyor çalıştı paralardan artanları biriktirerek aldı bunları falan anlattı babam sen alıp denize düşürmeyi nasıl beceriyorsun bu kadar mı mal kıymeti bilmez sorumsuz birisin vs. vs.
    bende yazın çalışır abime veririm parayı ama istemez büyük ihtimal iş işten geçmiş olacak önemli olan bu akşam

edit2: babamla dışarı çıkıyoruz telefonu almaya gidecez benim suçumun cezasını abim çekmesin diye abime kıyamadı almaya karar verdi, abim alırken büyük emek vermişti heralde düşeceği hal ile bana yapacaklarını kafasında canlandırdı ki acıdı alacakmış, olan babama oldu
    gelince fotoğraf eklerim inanmayanlara

edit3: almaya gittğimizi yazmıştım aldık geldik rahatladım valla babam bunun acısını çıkartacakta olsa abimi kurtardık
    buda fotoğrafı
    edit4: fotoğraf kaldırıldı arkadaşlar hava maksatlı olduğunu ileri sürdü

edit5: abim gelince önce babam konuştu sonra abim yanıma geldi geldi kısa ve öz lafları soktu gitti
    azar ve nasihatlar özetle "17 yaşına gelmişsin bir telefona sahip çıkarmıyorsun", "g... satsan alamayacağın şeye bu kadar mı değer veriyorsun nasıl sorumluluk sahibi olacaksın", "sen babama dua et hesabı üzerine aldı onunla hesaplaş ben sana daha çay bardağımı emanet etmem bilesin" dedi dışarı çıktı
    olayı ucuz atlattım sanırım babam saolsun artık yazın çalışıp babama kazandığımı veririm gücümün yettiği kadar

EDİT 6: ŞİMDİ HAVA DİYECEKLERDİR TEKRAR AMA ŞU AŞAĞIDAKİ MESAJ ATAN ARKADAŞLARA İNAT YİNE FATURAYIDA ÇEKTİM ÇEKTİĞİM TELEFONUN RESMİNİDE EKLİYORUM ALIN SİZE CSB

ÖNCE MESAJLARI ALALIM

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: boş insan

quote:

Orijinalden alıntı: Sanal Bilim Adami

Konu csb arkadaslar inanmayin. Bugun telefon aldim diyor fakat aldigi telefonun faturasini koymuyor.

2gündür oyuncağınız olduğum yetmedimi foto koy dediler çektik koyduk hava atıyorsun dediler şimdi faturamı çıktı hey allahım
    bak konunun ilk mesajına hepsini editleyip aşaya bir not düştüm onu oku sonra çık git

belkide internetten buldugun resmi koyduktan sonra bi arkadas fatura istedi ve sen ne yapabilirim diye dusunup aklina bi cakallik geldi. hava atmiyomus ayagina yatip internetten buldugun resmi kaldirdin ve fatura resmi isteyenlerede "ben zaten foto eklemiyodum yeaa" ayagina yattin. kabul cok zeki bi hareketti ama bir teorisyen olarak yediremezsin bana.

o kadar laf salatasi yapmissin ki kafam allak pullak oldu. şu konu 8 sayfa oldu eger bu kadar kisinin ilgisini zamanini caldiysan inandirmakta zorundasin. fatura koyda lafimizi yedir delikanliysan.

normalde boyle ergen konularinin csb oldugunu anlasam bile yazmam ama ilk sayfada beni ornek vermisin malesef seni alt etme gorevi bana dustu. yanlis tasa carptin kocum. guardini al geliyom liseli

quote:

Konu csb arkadaslar inanmayin. Bugun telefon aldim diyor fakat aldigi telefonun faturasini koymuyor.

quote:

Orijinalden alıntı: ReQueM_87

dün bi soru sordum, cevap veremedi. adam büyük CSBci saygı duyuyorum

quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Faturayıda koy sazan.avi olmadıgını anlayalım ama faturadaki tarih gözüksün..

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boş insan

quote:

Faturayıda koy sazan.avi olmadıgını anlayalım ama faturadaki tarih gözüksün..

dünden ber isizin gibilerle uğraşıyorum en son pm atıp fotoğraf isteyenlere foto koydum bu seferde hava atıyor oldum inanmıyorsanız çıkın gidin çok umrumdaydı sizle mi uğraşcam akşama kadar

Herkese ayrı ayrı pm atmana gerek yok resimi koyarsan ilk sayfaya herkes görür. Hava atmaklada alakası yok. Kanıtla bakalım bugün aldıgını

quote:

Cok konusmada faturanin ss'sini koy.

quote:

Konu csb. Bundan sonra konu disindan dislanacaksin!

quote:

Sırf aldıgın telefonu göstermek amacıyla fake hesabınla böyle boş bir konu açmıssın başka açıklaması olamaz.

quote:

Orijinalden alıntı: ReQueM_87

her caps koyduğum benim olsaydı

quote:

Orijinalden alıntı: Tyue

ağır csb

VS. VS. silinenleri bile var

şimdi telefnun fotosu ekliyorum netten buldun diyenler azcık dikkat etsin aratsın falan tekrar çekmeyecem abim aldı zaten daha dokundurtmaz.
    en basitinden parkeler aynı oda mı tesadüf ? gerçi lion nasaya da aya çıkıldığınada m.j nin öldüğünede inanmıyor bunlara neden inansın yine bulur bir kulup..

telefon

şimdi de fatura

tarih sağ üstte..

tek haklı olan sendin hocam

quote:

Orijinalden alıntı: Zen Man

İnanan inanır , inanmayan inanmaz niye herkese kendini inandırmaya çalışıyorsun ? Boşver ...

ama dayanamadım

şimdi onlar düşünsün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boş insan -- 24 Mayıs 2013; 9:36:36 >

• tutar yerimi alıyım

edit; hayatın boyunca neden suya girip almaya çalışmadım diye kendine lanet edeceksin.

REKLAM ALANI

edit2; ulan konu almış başını gitmiş birader bu nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El-Alem -- 23 Mayıs 2013; 21:45:22 >
  • Emanet zor is

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhahaha
    csb değilse fena girdi dostum geçmiş olsun.
  • işte şimdi .............
  • CSB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskici34 -- 22 Mayıs 2013; 19:00:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sony xperia z alsaydı hiçbir sorun olmazdı.

• Konu csb arkadaslar inanmayin. Bugun telefon aldim diyor fakat aldigi telefonun faturasini koymuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Bilim Adami -- 23 Mayıs 2013; 20:49:24 >
  • yandın sen
  • Cinayet sebebi.

• quote:

Orijinalden alıntı: El-Alem

tutar yerimi alıyım

edit; hayatın boyunca neden suya girip almaya çalışmadım diye kendine lanet edeceksin.

Bi elini ayağını indir be

• abin ve sen
  • Yerinde olsam o balıkçının kulağından tutar en yakın telefon satan yerden yenisini aldırırdım
  • Hata sende degil abinde.htc one alacagina xperia z alsaydi simdi sapasaglamdi.

• CSB değilse cidden yarın akşam eve gitme en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: the.mentalist

Sony xperia z alsaydı hiçbir sorun olmazdı.

quote:

Orijinalden alıntı: -atakan-

Hata sende degil abinde.htc one alacagina xperia z alsaydi simdi sapasaglamdi.

1metre su geçirmezliği ile oda dayanmayacaktı ayrıca 17 yaşındayım gemilerinden arasından geçip 10 metre dalıp yine çıkartamayacaktım
    ayştayn mod off

emrah mode on

beyler gerçekten beyin damarlarım kaynıyor şuan çok kötüyüm yardım edecek her türlü mesaja açığım şuan kimse bilmiyor aklıma hiç birşey gelmedi buraya konu açtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boş insan -- 22 Mayıs 2013; 19:03:45 >

• Geçmiş olsun gerçeği anlatmalısın yenisini alamayacağına göre.
  • Bu yüzden başkasının eşyasını çok zorunluluk olmadıkça kullanmıyorum.Ne olacağı belli mi olur ya al işte gitmiş alet
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.