Şimdi Ara

How to Train Your Dragon 2 (2014)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124
Cevap
2
Favori
7.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Destansı How To Train Your Dragon üçlüsünün gerilimli ikinci bölümü, Hiccup ve Toothless dünyasının beş yıl sonrasını getiriyor. Astrid, Snoutlout ve çetenin geri kalanı birbirleriyle dragon yarışlarında karşı karşıya geliyor (adanın yeni iletişim sporu), bu da gökyüzünde benzersiz bir seyahat, haritada olmayan topraklara adım atmak ve yeni dünyalar keşfetmek demek. Maceralardan biri yüzlerce yeni vahşi dragonun evi olan gizli bir buz mağarasının ve gizemli Dragon Rider’ın keşfine neden olunca, iki arkadaş kendilerini huzuru korumak için savaşın ortasında bulur.

Hiccup ve Toothless, Dragon Dağlarını savunmak için yüzlerce kahraman dragona liderlik edecek, Dragon Avcıları ve onların acımasız savaş makinelerinden oluşan Dragon Bloodfist’ine karşı mücadele edecek.” Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 filmi şu an çekim aşamasında. Cok sevilen Ejderhanı Nasıl Eğitirsin filminin devamı olan Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2, 20 Haziran 2014 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor. Filmin yönetmeni Dean DeBlois, Aktör Jay Baruchel, Hiccup’ı, Aktrist America Ferrera ise Astrid’i seslendiriyor.

23 Haziran 2013
    Hikaye, ilk filmde geçen olaylardan 5 yıl sonra geçiyor ve çocuklar da o zamandan beri biraz büyümüş.

22 Nisan 2014
    How To Train Your Dragon 2'nun İlk Beş Dakikası Yayınlandı

Dreamworks ‘How To Train Your Dragon’ üçlemesinin ikinci filmi için yayınladığı fragmanların ardından filmin ilk beş dakikasını paylaştı.

Açılış sahnelerinde ana karakterlerden Hiccup’ı duyduğumuz filmde maceralar Vikingler ve ejderhaların Berk Adası’nda bir araya gelmesiyle kaldığı yerden devam edecek gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 4 Eylül 2014; 0:12:53 >

• ilk film harikaydı.. bu filmi de kısmet olursa izleriz.
  • Cartoon Network'da her gün bölümleri yayınlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Cartoon Network'da her gün bölümleri yayınlanıyor.

evet dizi haline getirdiler filmi, bazen izliyorum, güzel yapıyorlar bölümleri, izlemek isteyen varsa dizinin ismi Dragons: Riders of Berk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 24 Mayıs 2013; 22:40:26 >
  • İlk film çok güzeldi.. İnşallah bu filmde ilk film kadar güzel olur
  • Wall-E ile birlikte en sevdiğim animasyondur. Heyecanla bekliyorum, umarım 2. ve 3. film ile ilk filmdeki havayı kaybetmezler.
  • Bana göre en iyi animasyondur ikinciside güzel olur.Bluray gelince izlerim, animasyon filmleri sinemada izlemeye utanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: salih13

İlk film çok güzeldi.. İnşallah bu filmde ilk film kadar güzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Bana göre en iyi animasyondur ikinciside güzel olur.Bluray gelince izlerim, animasyon filmleri sinemada izlemeye utanıyorum

Niye utaniyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi haber, merakla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

quote:

Bana göre en iyi animasyondur ikinciside güzel olur.Bluray gelince izlerim, animasyon filmleri sinemada izlemeye utanıyorum

Niye utaniyorsun

Hocam genelde yaşça küçük kardeşlerimiz gittiği için ve animasyon filme gidecek arkadaş bulamadığım için gitmiyorum animasyon filmlere

• adamların tiyatrosu bile bi başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 23 Haziran 2013; 19:23:42 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

quote:

Niye utaniyorsun

Hocam genelde yaşça küçük kardeşlerimiz gittiği için ve animasyon filme gidecek arkadaş bulamadığım için gitmiyorum animasyon filmlere

Ne guzel isde gir aralarina sende izle.

• Pek sevmedim bu animasyonu. Biraz amatör kalıyor.

• çıksın kızımı alır giderim izlemeye ilk flim güzeldi kızımla 10 defa izlemişimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: starwars_emin

çıksın kızımı alır giderim izlemeye ilk flim güzeldi kızımla 10 defa izlemişimdir

Vaay babamız var

• filmin ilk teaser'i geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 16 Temmuz 2013; 11:50:57 >
  • ilk film tuttu ikinciyide yapsak izlenir zihniyetiyle yapılıyor bence hem izleyici kitleside çocuk yaşda olduğu içinde izlenir
  • İlk teaser fena değil. Bence ikinci filmi de tutacaktır.
  •  How to Train Your Dragon 2 (2014)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.