Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: E61

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: E61 Sayfa: <<   < önceki  7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
emrecelik

20 Ocak 2007; 23:42:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

selamlar netten gezinirken bir ilan gördüm adam e61 in fiyatına 360$ dedi hem de kdv dahil sıfır kutulu ve genpa garantili sizce bu mümkün mü arkadaşlar yalnız adam istanbuldan falan değil diyarbakırdan depodan satışa sunuyoruz dedi yorumlarınızı bekliyorum

Power7Gear

20 Ocak 2007; 23:51:09 

Kaçaktır kesin...

Myung

21 Ocak 2007; 0:04:39 

Selam arkadaslar

Yine bir haftasonu, hatundan bilgisayar basinda gecirilecek bir sure icin alinan izin ve yeni bir kesif

Uzun suredir takip ettigim bloglar, sitelerin rss feedleri icin cevrimdisida okuyabilicegim bir rss okuyucu ariyordum. Cevabimi buldum --> Widsets.
E-series.org da okumustum ama hic inceleme firsatim olmamisti. Cok hos bir programmis.

Program iki parcadan olusuyor. Ilki web uzerinde widsets sitesi uzerinde, tabi digeri de telefonunuzda. Herseyden once program bir java yazilimi oldugu icin bircok telefon tarafindan destekleniyor. Ama e61in koca ekraninda da tadi bir baska oluyor

Nasil Kullanilir?

Once www.widsets.com adresine gidilir ve kayit olunur. Kayit sirasinda cep numaranizi istiyorlar, cunku program linki sms olarak gelecek ve direk telefondan indireceksiniz. Baska yolu yok, cunku gonderilen program direk sizin kayit sirasinda girdiginiz bilgiler (kullanici adi, sifre) dogrultusunda sizin icin ozel yaratiliyor ve calistirdiginiz gibi login oluyorsunuz. Herhangi baska bir islemi yok.

Programi telefonunuza kurduktan sonra PC'niz veya Mac'inizdan sitesine girip login oluyorsunuz ve ozellestirmeye basliyorsunuz.

Buradaki "Library" linkine tiklayarak onceden hazirlanmis rss linklerini hesabiniza ekleyebilirsiniz. Akliniza gelebilecek tonlarca blog, site rssleri var burada. Tabi ciddi bir cogunlugu ingilizce. Ama mesela Hurriyetin rsslerini de bulmak mumkun. Buradan istediginiz feedleri ekleyebilirsiniz. Sadece rss feedin yanindaki "Pick" butonunu tiklamaniz yeterli

Tabi bunun yaninda kendi rss feedlerinizi de kaydetmeniz mumkun. Bunun icin "Studio" linkine ardindan Widget Templates sekmesindeki Next butonuna tiklamaniz gerekiyor. Buradan sonrasi ise widgetinizin nasil gorunecegi, hangi adresten bilgi alacagi ve nasil bir ikonu olacagini seciyor ve kaydediyorsunuz. Buradaki tek problem ikonunuzu kendiniz upload etmek zorundasiniz. Her resmi koyabiliyorsunuz. Boyutunu kendi ayarliyor. Ikon koymadan kaydedemiyorsunuz.

Linklerinizi hesabiniz altina kaydettiniz, gerekli ayarlamalariniz yaptiniz. Ve artik telefonunuzdan en guncel rsslerinizi alabilirsiniz. Tek yapmaniz gerek programi calistirmak.
Programi calistirdiginizda inernet baglantisi icin soracak. "Yes" seceneginizi tikladiginizda, web sitesindeki arayuzun aynisi artik avcunuzun icinde.

Burada ayrica guzel olan kisimlardan biri, web sitesi uzerinden veri alisverisinizi gorebilmeniz. Hala gsm operatorlerimiz adam gibi data plan sunmadiklari icin veri miktarlarimizi kontrol etmek durumundayiz malesef degil mi?

Hepsi bu kadar afiyet olsun

Sorunuz olursa burdayim
Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myung -- 21 Ocak 2007; 0:07:40 >

E61, 2GB Kingston MiniSD
Creative EP635
Cowon D2 Beyaz 4gb - Fw 3.51
Hp Pavilion Dv2580et
mali74

21 Ocak 2007; 1:13:49 

bu soruyu belki pek çok kez sordum bu forumda ama hala bir türlü cevap alamadım. e61lerde vpn desteği var ama bu desteği kullanmak için vpn poliçesi oluşturmamız gerekiyor. vpn poliçesi oluşturmak için bir program bilen var mı veya vpn poliçesi oluşturmayı bilen var mı? İnananın 3 aydır bunu araştırıyorum ama hala bir çözüm bulamadım. Nokia Destek Hattı bile yardımcı olmadı bu konuda.

emrecelik

21 Ocak 2007; 11:23:47 

quote:

Orjinalden alıntı: Power7Gear

Kaçaktır kesin...

kaçak olsa bile nasıl garantili ve kayıtlı oluyor peki

ironman

21 Ocak 2007; 11:59:53 

E61 ler için topluca çok kullanışlı bir rapid yapsak iyi olur kullananlar da FULL olarak programlar koysak

forumda attach olayı olsa süper olacak..

Aopen Nouveau A07 BlackCase Asus Power Supply A-45GA 450W PSU GIGABYTE GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) INTEL Core2 DUO E6600 (2.4GHz,1066MHz,4MB,LGA775) BOX İşlemci Team Xtreem DDR2 800MHz Dual Channel SEAGATE 500 GB, 7200 RPM, 32 MB Cache, NCQ, SATA 2, Barracuda 7200.11- LG Süper Multi DVD YazıcıGSA H22 N ASUS DVD ROM HP w2207h Black 22" 5ms HDMI Widescreen LCD Monito

HIS 2600XT IceQ Turbo (HD 1080p) Crossfire 256MB (128bit) GDDR3
. LOGITECH X230 64W RMS 2.1 HOPARLÖR- PHiLips 1.3 mp 90 FPs SPC900NC
korhin

21 Ocak 2007; 23:26:22 

Herkese slm... Yaklaşık 2 hafta önce e61 sahibi oldum.. Geçenlerde NSU ile güncelleme denedim, yaklaşık 45mb boyutunda bi dosyanın ardından 2. adımı da geçti, fakat 3. adımda pek de dikkat etmediğim bi hata bildiriminden sonra yaklaşık 40 dk beklememe rağmen güncellemeyi bitiremedi ve ben de kabloyu çıkarttım. Telefonum çok şükür ki hala çalışıyor, sadece ilk günki haline döndü.. PC deki antivirüs, firewall ve diğer programları da kapatarak denemiştim. Sim kart ve hafıza kartı içinde, tel de "genel" tercih modundaydı.. Aceba bilmem gereken ya da eksik bildiğim ne olabilir, yardımcı olabilirseniz sevinirim..

Telefonu gözü kapalı almamı sağlayan yorumlarınız ve incelemeleriniz için hepinize(özellikle Vipracing'e) teşekkür ederim.....

Vipracing

Sisteme Gözat

22 Ocak 2007; 1:03:33 

Estahafurullah
NSU bazen sapıtabiliyor.Bir daha denedinizmi?
quote:

Orjinalden alıntı: korhin

Herkese slm... Yaklaşık 2 hafta önce e61 sahibi oldum.. Geçenlerde NSU ile güncelleme denedim, yaklaşık 45mb boyutunda bi dosyanın ardından 2. adımı da geçti, fakat 3. adımda pek de dikkat etmediğim bi hata bildiriminden sonra yaklaşık 40 dk beklememe rağmen güncellemeyi bitiremedi ve ben de kabloyu çıkarttım. Telefonum çok şükür ki hala çalışıyor, sadece ilk günki haline döndü.. PC deki antivirüs, firewall ve diğer programları da kapatarak denemiştim. Sim kart ve hafıza kartı içinde, tel de "genel" tercih modundaydı.. Aceba bilmem gereken ya da eksik bildiğim ne olabilir, yardımcı olabilirseniz sevinirim..

Telefonu gözü kapalı almamı sağlayan yorumlarınız ve incelemeleriniz için hepinize(özellikle Vipracing'e) teşekkür ederim.....

Web sitem
Fotoğraf sitemi görmek isteyenler yukarıdaki linke tıklayabilir.
Mert
korhin

22 Ocak 2007; 14:55:22 

Bugün fırsat bulursam tekrar denicem. Gelişmeleri ve sonucu yazarım.... Bu arada; sim kart güncelleme sırasında kendini aramalara kapatıyor olsa gerek, yanılıyo muyum???

korhin

22 Ocak 2007; 15:54:33 

OOOfff olmadı, yine aynı hatayı verdi: sorun pc de mi aceba???

korhin

22 Ocak 2007; 16:08:42 

Bu arada verdiği hata: "0x05d7a4b0 adresindeki yönerge, 0x00000000 bellek adresine başvurdu. Bellek, read olamadı." Anlayan biri yardımcı olabilirse sevinirim...

laconf

Sisteme Gözat