Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: E61

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: E61 Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
therebeder

6 Ocak 2007; 6:22:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: fatihhk

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba,
Ben bir E60 kullanıcısıyım. Forumda E50'nin ve E61 in ayrı başlıkları var ve harıl harıl tartışılıyor fakat neden E60 yok anlayamadım neyse Gerçi şöyle birşey var yaklaşık 1-2 ay önce aldım telefonumu. Telefon almaya giderken E60 diye bir modelden haberim yoktu ama E61 ve E50 yi biliyordum demekki E60 bilinen bir model değil ve gerçektende benden başka birinde görmedim daha.Gerçi en çok istediğim şey kullandığım telefon kimsede olmasın Bu arada telefon almaya gittiğimde aklımda 6280 almak vardı.(Ne alakaysa:)
Almaya gittigimde telefoncu bide buna bak dedi wi-fi var dedi ve ben orada tamam telefonu buldum dedim. Çünkü E61 i begeniyordum fakat hem biraz pahalıydı hemde büyük olduğu için taşıma güçlüğü çekecegimi düşünüyordum.
E60'ı aldım ve geldim. Öncelikle şunu söyleyeyim e60 ve e61 arasındaki tek fark görünüm farkı yani e60, e61'in telefon formuna sokulmuş versiyonu. E61 ise telefondan cok bir PDA.
Çogu arkadaşım telefonu görünce ee hani nerde bunun kamerası diyor hatta ya kamerasız telefon alınırmı ya vs. diyorlar. Fakat ekrandaki netliği, özelliklerini ve Wifi yi duyunca mecburen susuyorlar.
Sanılanın aksine E60'ta web tarama hiçte zor değil hatta ben bile diyordum ne kadar kullanılabilir ki diye fakat Nokia E serisinde diğer modellerden farklı bir browser kullanmış bunun sizde farkındasınız. Ve bu webde sörfü hiç olmadığı kadar kolay hale getiriyor.
Ayrıca yine E60'ta hiçbir telefonda bulunmayan ekranı döndürme özelliği var böylece 352 x 416 olan ekran 416 x 352 oluyor ve bu baya avantaj sağlıyor.
Wi-fi bağlantısı gayet hızlı ve gerçekten çok kullanışlı. Fakat kendi Hot Spot bulucusunu yetersiz bunun için N80 IE'nin özel programını kullanmanızı tavsiye ederim. Wi-fi'nin yararları neler? Örneğin geçen hafta bir arkadaşıma yeniyıl hediyesi aldım ve bunu kargoyla yollayacaktım. Fakat adresi bilmiyordum. Taksimdeydim hemen bir köşede durdum çıkan birçok kablosuz ağdan en güçlü sinyale sahip olan Burger King'in kablosuz ağına bağlanarak mailime girdim, mailimde bir maile attachment olarak bulunan word dökümanını telefona indirdim ve telefonunun ofis programıyla bunu açarak adrese ulaştırdım. Ve bu bana bir hafta kazandırdı çünkü eğer o gün orada adrese ulaşamasaydım ertesi gün kargolar kapalı olacak ve hediye bayramdan sonraya kalacaktı.
Bir başka anım ise: Bir iki hafta önce kardeşim okulda sunumu olduğu için laptopumu okula götürdü. Evde oturuyorum ve maillerimi kontrol etmem lazım hemen kablosuz ağıma bağlanarak maillerimi kontrol ettim, cevaplanması gerekenleri cevapladım ve hatta DH'ye girip forumda dolaştım.
Bir E60'ınız yada E61'iniz (hadi fanatiklik yapmayayım E61 topicinde) varsa neden laptop taşıyasınız? Sanırım teknoloji dedikleri bu

Şimdi benim telefonuma (sizede aynı şeyi söyleyenler oluyordur illaki) kamerasız diye çamur atanlara bunları anlatsam nasıl bir keyif olduğunu anlamazlar. Ama her zaman şunu söylüyorum kamera önemli değil illaki yanınızdakilerden birinin kameralı telefonu vardır fakat herkes laptop yada wi-fi, ofis dosyalarını, pdf dosyalarını açabilecek bir telefon taşımaz.

Bununla da ilgili bir anı anlatayım; arkadaşlarla bir yemeğe gittik baya kalabalıktık fotoğraf çektirelim dedik. Arkadaşlardan birinde N70 vardı onunla fotoğrafları çektik fakat o ekranda çamur gibi görünüyordu hemen E60 devreye girdi ve bluetooth ile aldığı resmi 16M renkli ekranıyla açarak herkeste hayranlık uyandırdı

Siz siz olun eğerki E serisi bir telefon almak gibi bir niyetiniz varsa bundan vazgeçmeyin. Eğer hareket halindeyseniz ve spor tarzda giyiniyorsanız E60 alın derim yok ben ofise bi girerim belki arabamla birkaç görüşmeye gider tekrar geri gelirim, takım elbise vs. modundayım diyorsanız E61 daha uygun olacaktır.

Şimdilik bu kadar...

hocam tesekkur ederim e 60 hakkinda guzel bi yorum yapmissiniz umarim bazi arkadaslarin aklindaki sorulara cevap olmustur

stuka

6 Ocak 2007; 12:26:19 

zaten kamera olmaması bilerek yapılmış bir karar,iş telefonları olarak lanse edildiği ve çoğu şirkette de kamera kullanmak yasak olduğu için özellikle koyulmamış,ama hala e serisine bakıp bunda niye kamera yok la diye gösterenler var
ayrıca iş yerinde müzik dinlenmez sadece konuşulur diye mono kulaklık var paketinde
ben şeye taktım birde,e50 de sesli mesaj okuma var,e60 ve 61 de de var mı???

fatihhk

Sisteme Gözat

6 Ocak 2007; 12:52:50 

quote:

Orjinalden alıntı: stuka

zaten kamera olmaması bilerek yapılmış bir karar,iş telefonları olarak lanse edildiği ve çoğu şirkette de kamera kullanmak yasak olduğu için özellikle koyulmamış,ama hala e serisine bakıp bunda niye kamera yok la diye gösterenler var
ayrıca iş yerinde müzik dinlenmez sadece konuşulur diye mono kulaklık var paketinde
ben şeye taktım birde,e50 de sesli mesaj okuma var,e60 ve 61 de de var mı???

ben bi tane ad49 ses adaptörü aldım ona istediğim kulaklıgı bağlıyorum.

bu mesaj okuma nereden açılıyor? büyük olasılık vardır da kim bilir nerde

bu arada dün kronometre lazım oldu aradım taradım bulamadım bu telefonda kronometre yok mu yoksa ben mi bulamıyorum

biyomedikal

6 Ocak 2007; 13:57:43 

İki GB bellek kartını sorunsuzca kullanıyorum.

Selamlar

Can

biyomedikal

6 Ocak 2007; 14:08:04 

ProfiMail programı var.

Selamlar

Can

picassoo

6 Ocak 2007; 17:43:30 

arkadaşlar Pocket Divx Player and Converter adlı programın tanıtımı forumda okudum verilen link kırık çıktı bir kaç yabancı siteden download denedim oda başarısız oldu. Acaba elinde bu programın çalışan güncel linkii verebilecek biri var mı? Anladığım kadarıyla bu programla Divx olayı altyazısı ile birlikte çözülüyormuş. Müthiş birşey yani...

ARÇELİK 42' PLAZMA,PANASONİC DVD PLAYER,PANASONİC HT 500 AMFİ 5+1 SPEAKEAR, NEXT 8000XCAM RECEİVER 120 CM DİSEC MOTOR,DİGİTURK, İNTEL P4 3,2, 1 GB RAM, 256 MB ATI EKRAN KARTI, CREATIVE 5+1 ...
picassoo

6 Ocak 2007; 22:22:30 

arkadaşlar bir el verin yahu delirdim saat 6 dan beri pocket divx player ve Convertor ünü arıyorum. Gözlerim ağırdı artık ama sonuç hala koca bir sıfır. Şu altyazı olayını çözüpte divx izleyebilen bir türk genci yok mu? Ne o yoksa parti falan mı var nerde bu millet :))

ARÇELİK 42' PLAZMA,PANASONİC DVD PLAYER,PANASONİC HT 500 AMFİ 5+1 SPEAKEAR, NEXT 8000XCAM RECEİVER 120 CM DİSEC MOTOR,DİGİTURK, İNTEL P4 3,2, 1 GB RAM, 256 MB ATI EKRAN KARTI, CREATIVE 5+1 ...
Kirli

6 Ocak 2007; 23:25:11 

Ben Smart Movie Player'in conventer programı ile encode ediyorum, film dosyasını seçtikten sonra altyazıyı da seçiyorsunuz, kendi gömüyor altyazıyı filme...

picassoo

6 Ocak 2007; 23:39:16 

Machine: 'UMUT', OS ver: 5.1 (build 2600) Service Pack 2
Memory: 511 MB (used 79%)
Date: 6-1-2007 23:37
Address: 1b:03750441, Exception code: c0000005 (ACCESS_VIOLATION)
Registers:
eax = 00000500, ebx = 00000280, ecx = 047d4d98, edx = 03750000
esi = 047d4b28, edi = 05875610, ebp = 05b7fc94, esp = 05b7fbe8

Execution path:
Module: vsfilter.dll
<unknown function>

yukarıdaki hata mesajını veriyor divx filmini eklemek istediğimde. sonlandıramıyorum. acaba boyutu büyük diyemi oluyor. ortalama 700 mb bir film denediklerim.

Kirli

7 Ocak 2007; 0:02:14 

Evet dosya büyüklüğünden dolayı bu hatayı veriyor, bende de aynı hatayı vermişti zamanında, sorunun kaynağı işletim sistemi sanırsam, ben çözümünü şimdilik bulamadım, belki bilen biri çıkar (Ben daha çok az boyutlu dosyaları encode ettiğimden bu hatayı unutmuştum, program önerip vaktinizi harcadım galiba, kusura bakmayın...)

picassoo

7 Ocak 2007; 0:07:35