bide bu telefonun bulduğu bağlantıyla bilgisayardan internete giriliyomu, denedinmi vipracing hocam. Abartıldığı kadar büyükmü. saygılar
Tabiki giriliyor.Kablosuz modem olarakta kullanilabiliyor (Edge destekli) BT yada usb ile ok .Buyuk kavrami goreceli.Benim P 990 dan genis ama ondan guzel ekrani var ve cok daha ince hacim olarak daha az yer kapliyor.Guvenilir web sitelerinde 800 ytl civari fiyatlar.
Ben de E60 ile E61 arasında kararsız kalmıştım, E61 aldım.Ekranın büyük olması çok kullanışlı, işim gereği sürekli mail alıp göndermem, Excel ve Pdf dosyalarına bakmam gerekiyor.Bu konuda E61 işimi fazlasıyla görüyor.Büyüklüğüne de hemen alıştım, şimdi daha küçük bir telefon kullanamam gibi geliyor. Ankara Carrefour dan 12 taksit 820 YTL'ye aldım, ayrıca da %5 Carrefour kartı ile puan kazanıp yaklaşık 40 YTL'de ilave alışveriş hakkı kazandım, bilginize.
VALLA e60 mı iyidir e61 mi. Bende ikisinden birini alacam. e61 taşıması falan çok zor olurmu kotla falan, bide aralarında klavye ve ekrandan başka bi fark varmı
E61 taşıma önceliği olan kişiler için uygun değil. Cihaz bir kot pantalonun ön veya arka cebinde sizi rahatsız etmeden taşınacak türden bir cihaz değil.
Ancak, şunu söyleyebilir ki, bu kategorideki (smartphone) telefon kararımı iyi ki E61 yönünde kullanmışım. Zira ekran büyüklüğünün gerçekten çok fark ettirdiğini görebiliryorsunuz. Örneğin wifi özelliği bulunan diğer telefonlarla İnternete bağlanmış olsaydım, inanılmaz rahatsız olacağımı anladım. Zira, küçük ekran hiç de kullanışlı değil (E61'de ise İnternette sörf E60'la kıyaslanamaz).
E61'le videoları izlemek de çok keyifli (tam ekran izleyebiliyorsunuz). Ofis dosyalarını okuyabiliyor ve düzenleyebiliyorsunuz. Gerçi bu düzenlemenin PC'deki kadar pratik olmadığı bir gerçek, ancak "iş görüyor mu?" diye sorarsanız, kesinlike "evet" diyeceğim.
Sözün özü, harcayacak 700-800 milyonunuz varsa ve başlangıç için bu özelliklere sahip bir telefon arıyorsanız, ve büyüklüğü sizin için sorun değilse (ki gömlek ve ceket cebinde çok rahat taşınıyor, ayrıca kılıf da kullanabilirsiniz) bence bu telefon ideal. E61'in geniş ekranına alışınca, diğer telefonlarım nasıl kullanışsz göründüler gözüme bir bilseniz. Hele E61'in klavyesi büyük bir rahatlıkmış doğrusu :)
Video converter olarak "Super" yazılımını kullanıyorum Tamamen ücretsiz ve çok kullanışlı.
E61 aldım bugün ama içinden SD kart adaptörü çıkmadı. Normalde bu adaptör var mı?
HP COMPAQ PRESARIO DV6730 ET - Aidata - P IV 2,8 GHz. � 512 Mb. Ram - Win XP SP2 � Nikon D50 � Sigma 17-70 mm. F2.8-45 Macro � Nikon 18-55 mm. F3.5 -5.6 G ED � Nikon Nikkor 70-300 mm. F 4-5.6 G � Nikon SB-600 - Canon EOS 3000V - Canon 28-90mm. DC-Sony Ericsson P990i -Nokia E50 � BlackBerry 7130G - Nokia 8910i - Ipod Nano Siyah 4 GB. � Opel Corsa 1.3 CDTI Essantia 2005 � Besiktas - Ferrari
HP COMPAQ PRESARIO DV6730 ET - Aidata - P IV 2,8 GHz. � 512 Mb. Ram - Win XP SP2 � Nikon D50 � Sigma 17-70 mm. F2.8-45 Macro � Nikon 18-55 mm. F3.5 -5.6 G ED � Nikon Nikkor 70-300 mm. F 4-5.6 G � Nikon SB-600 - Canon EOS 3000V - Canon 28-90mm. DC-Sony Ericsson P990i -Nokia E50 � BlackBerry 7130G - Nokia 8910i - Ipod Nano Siyah 4 GB. � Opel Corsa 1.3 CDTI Essantia 2005 � Besiktas - Ferrari
alet özellikleri için 800ytl çok uygun. 6515-6915-ve benq p50 var. ya para kalmadı hala düşünüyorum bu teelfonu. hem bi telefoncu buldum. sıfırına 650ytl istiyo kvk garantili. satamamış herhalde kimsed almıyo. yanlız telefon ince ama çk geniş ya.. farkettiğiniz üzere qwerty hastasıyım ve bu telefon cidden geniş duruyo =( biraz daha ele otursa kutu gibi olmasa saldırcam :'( 650ytlde nakit olarak iiy fiyat sanırım. alsam kullansam satsam 2.eli okadar eder ztn =)) parada kalmadıki yaa neyi satıp alcaz :( yoğun bi pazarlık edip 600e düşürsem hmm bi yolunu bulmalı yaa güzel tel =)) ah qwerty ah bitirdin beni. abuk subuuk şekilsiz telefonlara hasta oluyorum. ışık hızında mesajlaşma sağlamasa qwerty aşık olmazdm herhalde bukadar.. =)
e61 sayfası almış başını yürümüş. vipracing kardeşm aylar önce benm sorularımada titizlikle cevaplar vermişti çok ilgili bir arkadaş kendisini tebrik ediorum. e61ide bozulmuş bir ara. geçmiş olsn ve yenisini hayırlısıyla kullanmasını diliyorum =) bende 3-4gün önce 6915 aldım. açtık artık kasko yapılırkimi buna? teknosadan aldm genpa yada kvk değil bunlar =)) acaba nasıl yapılır?
Bu arada 650ytl nakit uygun dimi? bana çok uygun gözktü? nerde diye sormayın 1tane var almaya çalışıyorz onuda =))