Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: E61

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: E61 Sayfa: <<   < önceki  13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
efege

11 Mayıs 2008; 22:58:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bende bugün eski 5700 cep telefonumu ve üstüne 200 ytl verip 2. el e61i aldım.Benim telefonda ana ekranda telesekreter yapılandır diye birşey var wlan sekmesinin üstüne.onu nasıl kaldırabilirim?

Sony Ericsson K810i Cyber-shot® Topluluğu

:::Nokia Cep Telefonu Olanların Bilmesi Gerekenler:::
efege

13 Mayıs 2008; 9:42:53 

Arkadaşlar e61i nizde kullandığınız güzel programlar varsa adlarını ve ne işe yaradıklarını yazabilirmisiniz?
Birde e61i nin bilinmeyen yönleri var mı?Diğer telefonlardan farklı olan özellikleri falan..
Ben emaillerimi telefondan wlan ile bağlanıp okumak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 13 Mayıs 2008; 9:42:04 >

efege

17 Mayıs 2008; 14:41:40 

Bu topice neden kimse bir şey yazmıyor?
E61İ nin son versyonunu nerden öğrenebilirim?Veya bilen varsa kaçtır acaba?

löpçük

7 Haziran 2008; 12:45:56 

arkadaşlar dün amortiiii nickli arkadaştan e61 aldım,
genel olarak memnunum fakat özellikle wireless için almıştım, şu an wireless'i kullanamıyorum.

sorun bende sanırım, size yaptıklarımı anlatayım;

bağlantı yöneticisinden mvc WLAN ağl'a giriyorum, ağları görüyorum. erişim noktası olarak tanımla diyorum. peki sonrasında ne yapacağım?

ben menüden web'e girdim. dünya işareti olan.

birisi adres çubuğuna gireceğin adresi yaz, sonra sana WLAN ile mi yoksa GPRS ile mi bağlanmak istediğini soracak dedi. ancak telefon bana bunu sormadı, doğrudan gprs ile bağlandı. bağlanırken de zaten "AVEA gprs ile bağlanıyor" gibi bir yazı çıkıyor.

ben gprs istemiyorum, sadece wireless'dan bağlanmak istiyorum.

nasıl bağlanacağım çözemedim, yardımcı olur musunuz?

konunun 5-6 sayfalarında birisi adım adım anlatmış, bir yere kadar her şey normal, ancak orada arkadaş demiş ki dünya işaterine tıklayıp alttan adresi girdiğinde sana ne ile bağlanmak istediğini soracak dedi. bana sormuyor bunu.

şimdiden teşekkürler

edit: bulduğum ağlar şifresiz, yani yanında kilit işareti yok ve sinyal güçleri %50'nin üzerinde. açık ağ yazıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi löpçük -- 7 Haziran 2008; 12:45:37 >
ali coşkun

9 Haziran 2008; 23:45:21 

ustadlar e61i hakkinda birsey sormak istiyorum dun bir tane 2. el aldim...

benim sole bir sikayetim var bu telefondan acaba normalmi diye soracagim size yardimci olursaniz...konusma yaparken karsidakinin sesi cok kisik geliyor dolayisiyla duymakta zorluk yasiyorum...

sanki sesi yandaki hoparlorden veriyor fakat sesi menuden orada vermis deilim ...ondeki nokia yazisinin ustundeki kisimdan gelmiyor sanki ses...bu durum normalmi yoksa sorunlumudur sizde bole bir sikinti yasiyormusunuz...

yani ahize sesi kısık kısacası duymakta zorluk cekiyorum bu bir arızamıdır yoksa genelde cihaz bu şekildemi...

tesekkurler

OLDTRAFFORD

15 Haziran 2008; 2:17:53 

quote:

Orjinalden alıntı: ali coşkun

ustadlar e61i hakkinda birsey sormak istiyorum dun bir tane 2. el aldim...

benim sole bir sikayetim var bu telefondan acaba normalmi diye soracagim size yardimci olursaniz...konusma yaparken karsidakinin sesi cok kisik geliyor dolayisiyla duymakta zorluk yasiyorum...

sanki sesi yandaki hoparlorden veriyor fakat sesi menuden orada vermis deilim ...ondeki nokia yazisinin ustundeki kisimdan gelmiyor sanki ses...bu durum normalmi yoksa sorunlumudur sizde bole bir sikinti yasiyormusunuz...

yani ahize sesi kısık kısacası duymakta zorluk cekiyorum bu bir arızamıdır yoksa genelde cihaz bu şekildemi...

tesekkurler

Dostum bu normal bir durum değil, bence bir sorun war; teknik servise göndermen gerekebilir, inşallah halledersin

http://cevirim.blogspot.com/
yeti

19 Haziran 2008; 16:38:05 

löpçük

Dünya işaretli menüye girdiğinizde sırasıyla seçenekler/Ayarlar/Erişim noktası ......> her zaman sor diye değiştirirseniz, bundan sonra İnternete bağlanmak istediğinizde size GPRs veya WLAN ile bağlanmak isteyip istemediğiniz soracak. WLAN ile bağlanmak istediğinizi belirttikten sonra, şifresiz ağlarla bağlanabilirsiniz.
wenigma

Sisteme Gözat

19 Haziran 2008; 20:11:00 

uzun süredir bu kuralın sanki bazı ölümlerde sıkıntı yaratmadığına dair davranışlar görülmektedir , emek veren kişilerin düzenlemesi ve ceza almaması için konuları silmek yerine bir uyarı ile sorunun çözümüne gitmek istiyoruz bu süre zarfında düzenleme olmaz ve bu tip davranışlar devam ederse konular silinecek ve ceza işlemleri başlayacaktır saygılar.

APPA YİP YİP !!
barisin2

2 Ağustos 2008; 2:45:19 

Abd de yasiyorum ve yeni E61 aldim. burada fiyati 400 dolar. isteyenlere sifir kutusunda gonderebilirim.

jet0n

1 Eylül 2008; 23:57:32 

arkadaşlar merhaba genpatechden aldığım e61 359ytlye elime ulaştı şimdilik bakıyorum öyle neler tavsiye edersiniz..

SonyStyle

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

28 Eylül 2008; 0:00:37 

jet0n iyi secim E61
1 sene once kullaniyordum
süper cihazdir

SonyStyle is a life style
djinn_inc

Sisteme Gözat

5 Ekim 2008; 15:11:55 

quote:

Orjinalden alıntı: jet0n

arkadaşlar merhaba genpatechden aldığım e61 359ytlye elime ulaştı şimdilik bakıyorum öyle neler tavsiye edersiniz..

Genpatechden outlet olan e61den mi aldınız? Bu fiyata galiba öyle almışsınız. Peki ürününün kutusu nasıldı çok hasar var mıydı?

Son Goku & Djinn_inc

biolog

5 Ekim 2008; 23:59:07 

Merhabalar; benim bir sorum olacak e61i kullanan birisi wlan ile bir siteyi açıp (forum) ekranın fotografını buraya ekleyebilir mi? Sayfaların nasıl göründüğünü merak ediyorum. birde şu bilgi benim için önemli, ben donanımhaber forumu açıp şifremle giriş yapıp konulara mesaj yazabiliyor muyum yoksa sadece sayfaları mı görebiliyorum?

Şimdiden teşekkürler.. (Peşinen teşekkür ettim mecbur hissedip yazın bakem :)

etkinlik, ödev, ders, plan
Zeus_Ferre

8 Ekim 2008; 16:59:13 

Merhaba arkadaşlar bende en sonunda E 61i alarak bu alilenin içine katıldım :)
Telefon daha cok yabancıyım o yüzden kullanabileceğim güzel uygulamalar vede oyunlar varsa hazırda pazlaşırsanız cok sevinirim...

Şimdiden cok teşekkürler....

2005 Megane II HB 1.4 98 Hp Authentique Gri
Sayfa:   <<   < önceki  13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: E61 Sayfa: <<   < önceki  13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22]
Buraya git: