dostum youtubeden videoları izleyebilmek için sanırım tele bi program yuklemen gerekiyo ve buda cepforumda var bi gir bak istersen cenk dostum aldığın sandisk faturalımı yani kesinlikle orjinalmi eger orjinalse çok iyiye almşsın nerden aldın?
evet arkadaşlar youtube için bir program yapmışlar onu mutlaka yükleyin telefona sybian programlar kısmında. m.youtbe ye bağlanmanıza gerek kalmıyor direk youtubeden izleyebiliyorsunuz her türlü videoyu şiddetle tavsiye ederim!!!!
cepforumda aradım ama dikkatli aramamışım galiba bir daha bakayım,2gb sandisk orjinal ama kaçak getirdikleri için garantiye girmiyor ama aldığım yer güvenilir herhangi bir sorun çıkınca yardımcı oluyorlar 25 ytl'ye aldım elazığda aldım
Ben dün gittiğim bir telefon mağazasında "e61i" modelini tesadüfen gördüm. Telefon çalışıyordu. Alıp menülerde falan gezindim, ekranın görüntü kalitesi ve telefonun kullanım kolaylığı çok hoşuma gitti. Ayrıca ince olması da büyük bir avantaj. Ancak ben öyle iş adamı falan değilim. Üniversite öğrencisiyim. Bu tür klavyeli telefonlara da hep ilgim olmuştur. Hp'nin modellerini falan beğenirim hep ama fiyatları da bin ytl'nin altında olmuyor. Dediğim gibi herhangi bir email trafiğim yok ya da office programlarını kullanmamı gerektirecek bir işim de yok. Bu telefonun sadece wi-fi özelliğini ve msn gibi programlarını kullanmak istiyorum. Aynı zamanda mp3 playerını da çokca kullanmayı düşünüyorum. Bir de kamerasını kullanacağım tabi. Yazın yurt dışına çıktığımda bolca foto çekmek istiyorum. Anlayacağınız benimki biraz tezat bir durum. Hem herhangi bir e-business ile alakalı bir uğraşım yok hem de bu tür işler için tasarlanmış bir telefonu beğendim, hatta almayı düşünüyorum.
Size sorularım şunlar:
1- Telefon ince ancak oldukça da geniş. Bu telefonu rahat bir şekilde kot cebimde taşıyabilir miyim?
2- Mp3 player'ına istediğimiz kulaklığı takabiliyor muyuz? Yani girişi standart stereo jack'midir? Kulaklıklardan gelen ses yeterli kalitede mi? Örneğin bir psp'deki gibi mi?
3- Ses kalitesi dışarıya verdiği zaman nasıl? Tatmin edici mi?
4- 2mp'lik kamera bolca foto çekmek isteyen biri olarak ihtiyacımı karşılar mı?
5- Telefona resmi msn messenger programını atabiliyor muyuz?
6- "Cnet" sitesinde bu telefonla ilgili görüşme esnasında karşıdan gelen sesin zayıf olduguna dair şeyler okudum, böyle bir durum var mı? Yani metin yazımına odaklanmış bu telefonda konuşma açısından ve/veya hoparlörler açısından bir eksiklik, zayıflık var mı?
7- Klavyesinin kullanımı gördüğüm kadarıyla çok rahat, aynı zamanda menü geçişleri de hızlı. Ayrıca şarjının kolay bitmediğini de öğrendim. Bu doğru mu? Yani normal bir kullanımla 10 gidebiliyor mu şarjı?
8- Fiyatı şu anda 800-700 Ytl arasında. Fiyatının düşmesi için biraz daha beklememi önerirmisiniz?
9- Son olarak sizin söylemek istedikleriniz nelerdir?
Bu arada verdiği hata: "0x05d7a4b0 adresindeki yönerge, 0x00000000 bellek adresine başvurdu. Bellek, read olamadı." Anlayan biri yardımcı olabilirse sevinirim...
problem %90 pc kaynaklıdır, başka bir pc kullanmaya çalış, ya başka bir kullanıcı adıyla yapmaya çalış ya da format at.
telefonu nerden ne kadara aldın söyleyebilir misin?
Emin olabilirsin %100 Pc den kaynaklanan bir hata genelde USB işe ilgili bir sorundan sonra böyle bir hata verir başka bir PC de dene sorun kalmaz
Ben dün gittiğim bir telefon mağazasında "e61i" modelini tesadüfen gördüm. Telefon çalışıyordu. Alıp menülerde falan gezindim, ekranın görüntü kalitesi ve telefonun kullanım kolaylığı çok hoşuma gitti. Ayrıca ince olması da büyük bir avantaj. Ancak ben öyle iş adamı falan değilim. Üniversite öğrencisiyim. Bu tür klavyeli telefonlara da hep ilgim olmuştur. Hp'nin modellerini falan beğenirim hep ama fiyatları da bin ytl'nin altında olmuyor. Dediğim gibi herhangi bir email trafiğim yok ya da office programlarını kullanmamı gerektirecek bir işim de yok. Bu telefonun sadece wi-fi özelliğini ve msn gibi programlarını kullanmak istiyorum. Aynı zamanda mp3 playerını da çokca kullanmayı düşünüyorum. Bir de kamerasını kullanacağım tabi. Yazın yurt dışına çıktığımda bolca foto çekmek istiyorum. Anlayacağınız benimki biraz tezat bir durum. Hem herhangi bir e-business ile alakalı bir uğraşım yok hem de bu tür işler için tasarlanmış bir telefonu beğendim, hatta almayı düşünüyorum.
Size sorularım şunlar:
1- Telefon ince ancak oldukça da geniş. Bu telefonu rahat bir şekilde kot cebimde taşıyabilir miyim?
2- Mp3 player'ına istediğimiz kulaklığı takabiliyor muyuz? Yani girişi standart stereo jack'midir? Kulaklıklardan gelen ses yeterli kalitede mi? Örneğin bir psp'deki gibi mi?
6- "Cnet" sitesinde bu telefonla ilgili görüşme esnasında karşıdan gelen sesin zayıf olduguna dair şeyler okudum, böyle bir durum var mı? Yani metin yazımına odaklanmış bu telefonda konuşma açısından ve/veya hoparlörler açısından bir eksiklik, zayıflık var mı?
7- Klavyesinin kullanımı gördüğüm kadarıyla çok rahat, aynı zamanda menü geçişleri de hızlı. Ayrıca şarjının kolay bitmediğini de öğrendim. Bu doğru mu? Yani normal bir kullanımla 10 gidebiliyor mu şarjı?
8- Fiyatı şu anda 800-700 Ytl arasında. Fiyatının düşmesi için biraz daha beklememi önerirmisiniz?
1.Telefon kot cebinde rahatlıkla taşınabiliyor,telefon ince olduğundan cebinde belli bile olmuyor :)
2**** player için çevirici alman lazım çeviriciyle hertürlü kulaklığı rahat kullanabilirsin sony turbo bass kulaklık bide çevirici al tamamdır
3.sesi dışarıya verişi tatmin edicinin üstünde süper :D 6230 sesinden dahada yüksek ve bass bile var
4.Ben E61 kullandığım için kamerasını bilemiyecem ama tatmin ediciymiş kamerası
5.evet atabiliyorsun mobile live messengeri yüklüyorsun bağlanınca sana soruyor wirelleslemi yoksa gprs seçme imkanın var fring programını yüklersen telefonda konuşma bile yapabiliyorsun msn üzerinden
6.Ben konuşma sesinde bir eksiklik felan görmedim ses oldukça net duyuluyor
7.telefonu çok kurcalarsan 3 gün gider ama kurçalamazsan fazla 7-8 gün gider
8.Biraz daha bekle bence eğer acelen yoksa 800 milyonada N95 alırsın :)
9.Ben olsam 700 milyonu bir kenara atarım 2-3 ay daha beklerim N95 alırım o parayla ama tercih senin
Size sorularım şunlar:
1.Telefon kot cebinde rahatlıkla taşınabiliyor,telefon ince olduğundan cebinde belli bile olmuyor :)
2**** player için çevirici alman lazım çeviriciyle hertürlü kulaklığı rahat kullanabilirsin sony turbo bass kulaklık bide çevirici al tamamdır
3.sesi dışarıya verişi tatmin edicinin üstünde süper :D 6230 sesinden dahada yüksek ve bass bile var
4.Ben E61 kullandığım için kamerasını bilemiyecem ama tatmin ediciymiş kamerası
5.evet atabiliyorsun mobile live messengeri yüklüyorsun bağlanınca sana soruyor wirelleslemi yoksa gprs seçme imkanın var fring programını yüklersen telefonda konuşma bile yapabiliyorsun msn üzerinden
6.Ben konuşma sesinde bir eksiklik felan görmedim ses oldukça net duyuluyor
7.telefonu çok kurcalarsan 3 gün gider ama kurçalamazsan fazla 7-8 gün gider
8.Biraz daha bekle bence eğer acelen yoksa 800 milyonada N95 alırsın :)
9.Ben olsam 700 milyonu bir kenara atarım 2-3 ay daha beklerim N95 alırım o parayla ama tercih senin
N95 gibi kaba bir telefon daha yok aslında varda eski ericson un t bilmem kaç serisi bu arda benim şarj 10 gün gidiyor yaw
Arkadaşlar bugün itibariyle nokia e61i'yi almış bulunmaktayım. Telefonu gerçekten beğendim ve içime sinerek aldım. Aslında biraz bekleyip n95'de alabilirdim ama teknik açıdan hiçbir kusuru bulunmayan ancak görüntü açısından etiket fiyatını da haketmediğini düşündüğüm n95'i almadığım veya alamadığım için üzgün de değilim. İlk olumsuz izlenimim şu oldu: İnternet browser'ı çok kötü. Bir sayfa açıyorum giriyor, ancak 2. bi sayfa açmak istediğim de o sayfayı açmıyor. İnternet bağlantısında kopmalar oldu 2-3 sefer. Telefonu en çok wi-fi özelliğini kullanmak için almıştım halbuki:( Ancak bu durum evimdeki kaçak wi-fi spot'unun sinyalinin az olmasından da kaynaklanabilir. Tam bilmiyorum, ancak olumsuz izlenim yarattı ben de.
Diğer bir olumsuz izlenimim ise telefonda tuş kilidinin olmaması. Klavyesi olan bir telefona tuş kilidi nasıl konmaz? ama bu sorunu güvenlik kodu koyarak çözdüm, cebime koyduğumda herhangi bir arama kazasıyla karşılaşmayacağım.
Kamerası benim için tatmin edici. Özellikle aydınlık ortamlarda iyi çekim yapıyor. Telefonun sesi dışa verişi çok iyi, yüksek ve net bir ses veriyor. Kullanımı rahat, cebe giriyor, sanıldıgı kadar rahatsız edici bir büyüklüğü yok. Bu büyüklük ekranın da büyük olmasına izin veriyor, bunu unutmayalım, aynı zaman da klavyeyi de tabi. Ayrıca ince olması sayesinde cebinizde rahatsız etmiyor.
Şu anki izlenimler bunlar. Dediğim gibi web browser beni şimdilik hayal kırıklığına uğrattı. Bu konuda herhangi bir olumlu gelişmeyle karşılaşırsam yazarım.
Size sorum şu: Bu telefona msn live messenger atmak istiyorum. Nasıl atacağım?
ben de dün e65'i satarak e61i almış bulunuyorum >:)
telefonda tuş kilidi tabii ki var,bildiğimiz sol seçim tuşu+* kombinasyonunun yanında yine sol seçim tuşu+klavyede sol alt köşede bulunan mavi function tuşu ile yapabiliyoruz bu olayı