e-mail de attım ama cevap vermediniz. VPN olayını nasıl çözdünüz acaba? ben yaklaşık 1 yıldır çözemedim hala.
WPN wirelessle ilgili birşeymi bilmiyorum ama arkadaşlar wireless ile internete bağlanamıyorum ağ görünüyor ama tam seçicem hemen kayboluyor bu wireless ayarlarını bilen bir arkadaş yazabilirmi? Teşekkürler.
birde kulaklıkla müzik dinlerken kulaklığı çıkarınca ses içerde kalıyor dışarı vermiyor sesi, tekrar takıyorum kulaklıktan geliyor telefonu baştan başlatmak zorunda kalıyorum. durup dururken ekranda "Donanım desteklenmiyor." yazıp gidiyor bu nedir acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Method Man -- 4 Kasım 2007; 11:14:07 >
bugun ıtıbarı ıle e 60 ve e 50 mı satıp e 61 i sahıbı oldum...e61i son fırmware nedır acaba ogrenebılırmıyım , ayrıca hotmail hesabımı kullanabılırmıyım.blackbeery gıbı.ve ayarlarını kıme yaptırabılırız
Merhaba, Ben de 5 gün önce E61 üzerine 200 ytl ödeyerek E61i sahibi oldum. E61'e Haziran 2007'de 250 ytl karsiliginda sahip olmustum. Son firmware sanirim yok. Yani fabrika cikis fw ile kullaniyoruz i modelleri. Daha fazla bilgi icin
smartmovie nin sesi yüksek 3.40 versiyonunu divxplayerin 0.89 versiyonunu ve istenmeyen sms, ve çağrıları engelleyen programı imzamdaki siteye ekledim, tavsiye ederim
hocam imzaya ekleme olayı gayet tabi iyi hoş ancak,
sen bide elindeki tüm programları gözden geçirip bi güzel revize etsen, sadece en iyilerini ve bunların son sürüm olanlarını (ve tabi sorunsuz çalışacak) tek klasör halinde indirilebilecek şekilde paylaşıma açsan diğer e61 kullanıcılarını bilmem ama benim adıma çok makbule geçecek ..
Aopen Nouveau A07 BlackCase Asus Power Supply A-45GA 450W PSU GIGABYTE GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) INTEL Core2 DUO E6600 (2.4GHz,1066MHz,4MB,LGA775) BOX İşlemci Team Xtreem DDR2 800MHz Dual Channel SEAGATE 500 GB, 7200 RPM, 32 MB Cache, NCQ, SATA 2, Barracuda 7200.11- LG Süper Multi DVD YazıcıGSA H22 N ASUS DVD ROM HP w2207h Black 22" 5ms HDMI Widescreen LCD Monito
boyle bi cumle soylemek ne haddime bilmiyorum ama noqturno kardesim oturmus proglari bulmus kategorize etmis onumuze sunmus siz begenmiyor fazlasini istiyorsunuz belki cok yogunsunuz belki imkaniniz yok ama burdan bakinca guzel gozukmuyor. surcu lisan ettiysem affola.
quote:
Orjinalden alıntı: face1tr
@noqturno
hocam imzaya ekleme olayı gayet tabi iyi hoş ancak,
sen bide elindeki tüm programları gözden geçirip bi güzel revize etsen, sadece en iyilerini ve bunların son sürüm olanlarını (ve tabi sorunsuz çalışacak) tek klasör halinde indirilebilecek şekilde paylaşıma açsan diğer e61 kullanıcılarını bilmem ama benim adıma çok makbule geçecek ..
noqturno proglari ve oyunlari indirdim eline koluna emegine saglik
Merhaba arkadaşlar. Ben şimdiye kadar simbian lı hiç telefon kullanmadım. klasik telefon özellikleri olan 'alo' diyen cihazlar kullandım:) Ancak yaşadığım şebeke problemi beni delirtince samsung x700 de araştırmaya girdim ve forumda yazdıklarınız beni çok etkiledi daha maketini görmeden az önce bir e61i sipariş ettim. İnşallah dediğiniz kadar güzel bir telefondur ve sıkıntı çektirmez. Ama eminim baya bi sorum olacaktır bu ilk symbian telefonumda. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. 3 gün içinde elime ulaşıcak işallah telefon:)
ozellikle birinci sayfada cok iyi programlar ve aciklamalar mevcut. onun disinda yine forumda bir suru ise yarar program var. Ilk symbian telefon oldugu icin, symbianin da disinda e61 gibi bir telefon aldigin icin bazi seyler farkli gelebilir. Ama cok kisa bir sure icinde alisirsin gibi geliyor. Zaten belli bir sure sonra oyle bir hale geliyor ki elin kolun gibi oluyor. en azindan benim icin oyle. Yani suan telefonun icindeki dokumanlar belgeler dosyalar telefonun kendinden cok daha degerli. Bu konuda burada gercektgen guru lar var. Bir problemin olursa herkes elinden geldigince yardimci olacaktir.
Merhaba arkadaşlar. Ben şimdiye kadar simbian lı hiç telefon kullanmadım. klasik telefon özellikleri olan 'alo' diyen cihazlar kullandım:) Ancak yaşadığım şebeke problemi beni delirtince samsung x700 de araştırmaya girdim ve forumda yazdıklarınız beni çok etkiledi daha maketini görmeden az önce bir e61i sipariş ettim. İnşallah dediğiniz kadar güzel bir telefondur ve sıkıntı çektirmez. Ama eminim baya bi sorum olacaktır bu ilk symbian telefonumda. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. 3 gün içinde elime ulaşıcak işallah telefon:)