ironman : Telefon çalışmadığı için hatırlamıyorum yanıltmıyayım ama içinde bir yerden kapatıyorsunuz.Bu na ek olarak : Bu sertifika yönetimi vs artık ne ise tam adı pc den Nokia suite ile bağlantıda sorun yaratabilme şansı var.O yüzden bu tipte programları bluetooth yada infrared ile cep telefonuna direkt atabilirsiniz bu 'daha problemsiz' olur.
speedofgods : Eshahafurullah
Bu arada : Farkettinizmi bilmem : E61 : Normal bir usb hdd gibi de bağlanabiliyor pc ye.Sırf basit dosya vs transferi için efektif bir çözüm.
Nokiadan bir tek şey bekliyorum bundan sonrası için : u over the air yazılım güncelleme işini başlatmalarını.SonyEricsson bunu epeyice bir zamandır yapıyor.Artık sıkıldıldım Nokia telefonları güncellemek için servislere gitmekten.Yapsınlar şu işide paşa,paşa firmwarelerini güncelleyelim şu telefonların.
Web sitem Fotoğraflarımı görmek isteyenler yukarıdaki linke tıklayabilir. Mert
firmwarelerini yapabilsek ne iyi olur NOKİA ya atak yapmış olur....
Aopen Nouveau A07 BlackCase Asus Power Supply A-45GA 450W PSU GIGABYTE GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) INTEL Core2 DUO E6600 (2.4GHz,1066MHz,4MB,LGA775) BOX İşlemci Team Xtreem DDR2 800MHz Dual Channel SEAGATE 500 GB, 7200 RPM, 32 MB Cache, NCQ, SATA 2, Barracuda 7200.11- LG Süper Multi DVD YazıcıGSA H22 N ASUS DVD ROM 17" PHİLİPS LCD 170X6FB 8 MS
sen dediğimi yapabildinmi. çünkü az bişi suya girmesi bir telefonu öldürmemesi lazım. çok merak ediyorum çalıştırabilecekmisin. tiner olayınıda dikkat et plastiğe denk gelmemesi lazım
Cihazın içindeki default video player durdurma,oynatma,tam ekran yapabiliyor aklınızda olsun ;) Yapmıyor zannediyor çoğu kullanıcı ama tam ekran menuden, ileri sarma joystickden yapılabiliyor.
arkadaslar bende e61 kullanıyorum bu kadar kısıyı burada gorunce cok sevındım tam ekran vıdeoya gelınce kısayol olarak 2 rakamına basmanız yeterlı bazı kısayollarbılıyorum mesela bekleme modunda en alt solkosedekı ok tusunu basılı tutup ctrl ye basarsanız bluetooth aynı tusa basılı tutup shıfte basarsanız kızıl otesı otomatık acılıyor menulere gırmenıze gerek yok
Bu arada telefoncuda açtırdım sildim ettim nafile ııı-ıhhh çalışmadı E61.
Dayanamadım gittim genpaya ellerinde yoktu yolum üzerinde Metrocitye uğradım Nokia shoptan bir tane daha aldım (Lanet HP yide servise bıraktım) Bu gün bir tane de yurt dışından E70 getirmiş bir arkadaşımla karşılaştım.İnceledim ettim E61 benim kullanımıma daha uygun.Dayanamadım nasıl bir cihaz bu :) Neyse eskisi kasa vb olarak yedek olucak malesef.Kutusuna koyup rafa kaldırayım onu. Bu arada bir bilgi daha : Bir kere daha zevzeklik edip yine kople telefondan olmıyayım diye gittim Genpaya üşenmedim geri döndüm cep kaskosu yaptırdım.Bu haftaki cep telefonu facialarımdan dilim yandı
İlk iş yükelemeleri yapıcağım gece bir tam şarj olsun.Allahtan eski hafıza kartım sağlam.Onu yeni tele takıp formatladım.
En aradığım programlardan biriside yeni çıkmış onuda satın alayım bayılıyorum bu programa :
techfash: Teşekkürler Tabiki yaptırabilirsiniz.Emin olmamak ile beraber : Ne olur ne olmaz diye yanınıza fatura vs nizi alın.Genpa ya uğrayın cep kasko yaptırmak istiyorum deyin yaparlar.35-40 ytl civarı bir şey.Kırılma,çalınma,sıvı temeası için hepsini içeriyor.Yanlız belli bir limite kadar.Sizin E61 in fiyatı o limitten yüksek.O yüzden standart paketi alıyorsunuz benim gibi ondan sonra iş saatleri içinde kaskoyu yapan firmayı size verilen numaradan arayıp az bir ek ücret daha verip full değerine kaskolatmış oluyorsunuz.Benim başıma gelen facialardan sonra artık rahat olabilirim bir parça :)
Bende nokia nın web browserını merak ediyoruım.Kullanım rahatlığı açısından bu konuda bilgi verebilecekmisin?Mesela wi-fi deki hızı tam anlamıyla kullanabiliyormu?Download daki başarısı nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: Vipracing
Opera web browser.Standart Nokia browserinden de hızlı :
techfash: Teşekkürler Tabiki yaptırabilirsiniz.Emin olmamak ile beraber : Ne olur ne olmaz diye yanınıza fatura vs nizi alın.Genpa ya uğrayın cep kasko yaptırmak istiyorum deyin yaparlar.35-40 ytl civarı bir şey.Kırılma,çalınma,sıvı temeası için hepsini içeriyor.Yanlız belli bir limite kadar.Sizin E61 in fiyatı o limitten yüksek.O yüzden standart paketi alıyorsunuz benim gibi ondan sonra iş saatleri içinde kaskoyu yapan firmayı size verilen numaradan arayıp az bir ek ücret daha verip full değerine kaskolatmış oluyorsunuz.Benim başıma gelen facialardan sonra artık rahat olabilirim bir parça :)
Crux: Merhaba,Nokianın default browseride iyi.RSS feed de var.Şu ana kadar benim gördüğüm wifi ile en iyi işleyen çözüm paketi E61 de.Opera bir parça daha hızlı o kadar :) Download vb hususunda da gayet tatmin edici.Büyük sayfaları gezerken Operanın renderingi bir parça daha değişik.Gprs üzerinden kullanılırkende biraz daha 'cep' dostu.
techfash: Hayır yaşamassınız.
Aopen Nouveau A07 BlackCase Asus Power Supply A-45GA 450W PSU GIGABYTE GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) INTEL Core2 DUO E6600 (2.4GHz,1066MHz,4MB,LGA775) BOX İşlemci Team Xtreem DDR2 800MHz Dual Channel SEAGATE 500 GB, 7200 RPM, 32 MB Cache, NCQ, SATA 2, Barracuda 7200.11- LG Süper Multi DVD YazıcıGSA H22 N ASUS DVD ROM 17" PHİLİPS LCD 170X6FB 8 MS