Benimkini satıyorum : En son aldığım E61 10 saat bile kullanılmadı
-Nokia E61 kutusu vb her şeyi tam ve eksiksiz (kulaklığı bir kere bile kullanılmadı)
Ekstra :
- 1 GB Mini SD kart - ikinci kulaklık
650 ytl (Garantili TR den alınma) 0 dan farksız 1 çizik vb hiç bir şey yok.İsteyene gittigidiyor üstünden de satabilirim (Fiyatı biraz daha artar zira gittigidiyor komisyonu vb var)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 31 Ocak 2007; 19:20:33 >
-Nokia E61 kutusu vb her şeyi tam ve eksiksiz (kulaklığı bir kere bile kullanılmadı)
Ekstra :
650 ytl (Garantili TR den alınma) 0 dan farksız 1 çizik vb hiç bir şey yok.İsteyene gittigidiyor üstünden de satabilirim (Fiyatı biraz daha artar zira gittigidiyor komisyonu vb var)
izmir sevdalısı kardeşim e tabi sende haklısın 2 tane aynı telefonu napıcaksn o da var.. bide kişiden kişiye göre degişir tabi zevkler.. çok memnunum ben herhalde uzun bi süre deiştirmem :)
Telefon süper canım söylenecek laf yok. Belki E70 alırım siyah bulabilirsem. Radyo harici her şey var. Zaten radyo özelliği de hiç mühim değil benim için.
HP COMPAQ PRESARIO DV6730 ET - Aidata - P IV 2,8 GHz. � 512 Mb. Ram - Win XP SP2 � Nikon D50 � Sigma 17-70 mm. F2.8-45 Macro � Nikon 18-55 mm. F3.5 -5.6 G ED � Nikon Nikkor 70-300 mm. F 4-5.6 G � Nikon SB-600 - Canon EOS 3000V - Canon 28-90mm. DC-Sony Ericsson P990i -Nokia E50 � BlackBerry 7130G - Nokia 8910i - Ipod Nano Siyah 4 GB. � Opel Corsa 1.3 CDTI Essantia 2005 � Besiktas - Ferrari
Çok fazla donanımım var kendim utandım kendimden masa üstüne bakınca P990i, 9500 commi,6515,E61 vs vs
quote:
Orjinalden alıntı: stuka
noldu yaw? hayırdır??
quote:
Orjinalden alıntı: Vipracing
Benimkini satıyorum : En son aldığım E61 10 saat bile kullanılmadı
Ekstra :
ya bide smartmovie ile convert ettiğim filmlerin sesi convert ederken %150 boost yaptığım halde çok az çıkıyor e61 de.Bunun bi çaresi yokmudur?Kulaklıklada telefon üzerinden de çok az ses çıkıyor filmde.Aynı sorunu yaşayan varmı?Benmi bişeyleri eksik yapıyorum.
Bu kadar övdüğün, beğendiğin bi cihazı(E61) satmana üzüldüm açıkçası.. Ne de olsa senin etkin pek çok olmuştu E61'i tercih etmemde... neyseee hayırlısı olsun diyelim Vipracing...
şu e61 deki flash playeri kullanan oldu mu hiç? youtube den indirdiğim flv dosyalarını telefonumda direkt izleyebilir miyim arayaşı içerisindeyim ama bir sonuç elde edemedim.. ayrıca flash oyunlarını da çalıştıramadım.. çok şey mi istiyorum telefonumdan sizce? saygılar..