Şimdi Ara

Turkcell İptalden Sonra Defalarca Fatura Geldi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Şikayet Var tarafından bildirmiş olduğum Turkcell şikayeti şu şekildedir:

quote:

2012 yılında toplu miktarda ödeme yaparak (dekontları mevcut) geçmiş faizlerle birlikte tüm borcumu kapatıp hattı iptal ettirdim. İptal işlemini yaptığım bayiden son bir fatura geleceğini söylediler. Ancak bu son faturanın tutarının ne kadar olacağı, ne zaman geleceği ve son ödeme tarihi hakkında ne bayii ne de müşteri hizmetleri bana herhangi bir bilgi vermedi adeta sır gibi saklandı "Sistem otomatik belirliyor biz bilemeyiz" dendi.

Daha sonra son fatura adı altında 158,67 tl lik bir faturamın olduğunu geçte olsa öğrendim. Bugün itibari ile 158,67 tl lik faturam 211.51 tl olmuş durumda ve bu tutarı yatırdığım zaman bir son fatura daha geleceğini söylüyorlar. Elimde tlf. görüşmeleri mevcuttur

Turkcellin bana göndermiş olduğu mail şu şekilde:

quote:

Sayın A*****,

www.sikayetvar.com sitesine iletmiş olduğunuz 1805206 numaralı şikayetinizde yer alan irtibat numarasının doğru olmaması nedeni ile sizi arayamadık.

Şikayet konusu ile ilgili bize musteri.hizmetleri@turkcell.com.tr adresimizden ulaşabilir, 7 gün 24 saat 532 numaralı müşteri hizmetlerimizi arayabilir yadawww.turkcell.com.tr adresinden de şikayetlerinizi bize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Turkcell İletisim Hizmetleri A.Ş.

Turkcell e benim göndermiş olduğum yanıt ise şu şekilde:

quote:

Sayın Turkcell

0544 *** ** ** nolu telefondan bana ulaşabilirsiniz. Gerektiği zaman her şekilde bana ulaşabiliyorsunuz bu konuda da istenildiği takdirde ulaşabileceğinizden eminim...

Şikayet Var sitesine Turkcelin vermiş olduğu cevap şu şekilde:

quote:

Değerli Müşterimiz,

Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size bilgi vereceğiz.

Talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize musteri.hizmetleri@turkcell.com.tr adresimizden,www.turkcell.com.tr Önerim/Şikayet Var linkinden, 532 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden de ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Saygılarımızla,

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

Şikayet var aracılığı ile Turkcell e verdiğim cevap ise şu şekilde:

quote:

Şikayetvar sitesindeki irtibat telefonumun doğru olmaması nedeniyle arayamadıkları belirtilmiştir. Fakat buradaki numaram doğrulama kodu gönderilerek Şikayetvar sitesi tarafından doğruluğu teyit edilmiştir. Turkcell'in Bu konuda standart geçici cevaplar vererek üzülerek konuyu geçiştirdiğini görmekteyim. Konu hakkında yardımlarınızı talep etmekteyim.

22.05.2013 tarihinde Turkcell beni telefonla arayarak görüşüldü. Görüşmenin özeti şu şekilde (konuşmalar kayıtlı)

quote:

Şikayetvar sitesindeki şikayetinizle ilgili görüşmek üzere aramış bulunuyorum vs. vs. konu özeti geçildikten yaklaşık 1,5 saatlik görüşmeden sonra sonuç olarak halen sonraki çıkacak faturamın ne kadar olacağını bana bildiremediler. En son işin içinden çıkamayacağını anlayan müşteri temsilcisi beni taksitlendirme birimine aktararak borcumu taksitlendirme talebinde bulundu. Daha sonra taksitlendirme birimindeki müşteri temsilcisi borcun tamamının 4 eşit taksite bölündüğünü ve bu taksitler bittikten sonra bir fatura daha geleceğini ve gelecek bu faturanın meblasının ortalama 10 - 15 tl civarında olabileceğini bildirdi.

Gelişmeleri ve görüşmeleri buradan yazmaya devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WCodeR -- 22 Mayıs 2013; 13:21:37 >

• bu konu uplansin. Taahhutle yahut 10 lira fazla verip aylik paket alan arkadaslara cagrimdir bu. KESİNLİKLE FATURALİ YAPTİRMAYİN HATTİNİZİ. borcu kapadim dersi bu sefer o hatta 10krs borc birakirlar olur sana 1 sene sonra 50tl borc. hangi gsm olursa olsun faturali yaptirmak hatadir.. Eskiler cok guzel soylemis bkz:
    Elini verirsen kolunu alamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pis kan emiciler

Hewm Aveaya fatura ödyorum 2 aydır hem turkcele

Bence sağlam bir avukat ile görüşerek bunu yanına bırakmayın bunların.
    ben mehmet k bu arada. yeni çıkan şarkıcı/türkücü
  • quote:

Orijinalden alıntı: tranz

ne çektin be Şuayip:D
    neyse gelelim meseleye Turkcell hep böyleydi ve böyle olmaya devam edecek.
    ben mehmet k bu arada. yeni çıkan şarkıcı/türkücü

Sorma doktor onlar inat ben onlardan inat ne olacak bu işin sonu hiç bilmiyorum.

Orijinalden alıntı: POWER64

Bir abimizin başına gelmişti avukata danıştı. Avukatta bırak ödeme dava açalım sıkıysa alsınlar demişti.

Bence sağlam bir avukat ile görüşerek bunu yanına bırakmayın bunların.

İş yargıya taşınırsa zaten yapmayı düşündüğüm şey o dostum. Yarın tüketici mahkemesine giderek ses kayıtlarını dinletmeyi düşünüyorum bakalım ne diyecekler.
  • bunu nasıl yapıyorlar hala anlamıyorum.devletin bilgisi var.ama hayret verici birşey..bu firmalar at koşturuyorlar..dostum bırde iletişim teknolojileri kurumuna başvur..http://www.tk.gov.tr/iletisim/form/index.php

linkini üst kısma yapıştırdım.işe yarayabilir.ama herşeyi açıkca yaz..
  • Turkcelden ayrıldıgınız tarıhten sonra fatura kesım tarıhınızde bı fatura cıkar bu dogru ve odeme tarıhıde son odeme tarıhınıze kadar olur sormaya gerek kalmadan elınızdekı heran gı bı faturadanda bu tarıhı ogrenebılırsınız herangı bı madurıyet gozukmuyor

• 158,67 tl lik fatura zaten son fatura adı altında kesilen fatura ve gecikme faiziile birlikte 211,51 tl olmuş durumda ve ben bu 211,51 tl yi yatırdığım zaman bana bir son fatura daha geleceğini söylüyorlar bu faturanın tutarı hakkında bana bilgi veremiyorlar üstelik 7 ay önce iptal edilmiş olan bir hat olmasına rağmen ve onu da yatırınca bir başka faturanın gelip gelmeyeceği hakkında net bir şey söylemiyorlar. Bütün görüşmelerim dekont ve telefon kayıtları olarak elimde mevcuttur. Size bir soru madem konu hakkında bilgi sahibisiniz bu son fatura adı altında talep edilen tutar ne zaman son bulur bana açıklayabilirmisiniz ?
  • Dıyelım fatura kesım tarıhın ayın 16sı sende ayın 27 sınde ıptal ettırdın sana bı sonrakı ayın 16sında fatura cıkar bu faturada aylık ucret + ekstra yapılan kullanımınız varsa ucretı +varsa tahhut bedelı (alınan ındırım x kac ay kullandıysan) net rakam ıletemezler ama bu sekılde acıklaya bılırler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juske -- 23 Mayıs 2013; 0:40:27 >
  • Arkadaşım 2012 yılında iptal edilen hattan bahsediyoruz zaten son fatura kesilmiş 158,67tl gecikme faizi ile birlikte bu gün olmuş 211,51 tl senin dediğin "aylık ucret + ekstra yapılan kullanımınız varsa ucretı +varsa tahhut bedelı" vs. bu faturada. Zaten kesilen son faturadan sonra ekstra yapılan kullanım söz konusu değil benden gecikme faizinin tamamını bir kere aldılar hadi son faturada da alsınlar onada razı olduk diyelim lakin son gelen faturayı yatırdıktan sonra gelen diğer faturalarla benim derdim. Son gelen faturaya zaten ben birşey demiyorum anlatabildim mi ve sinir olduğum diğer bir nokta da koca telekominikasyon devi olan turkcell nasıl oluyorda iptal edilmiş bir hattın sonraki çıkacağı fatura tutarını bilemiyor bunu kendilerede sordum ve aldığım cevap turkcellin sisteminin alt yapısının buna müsait olmadığı bu konu hakkında çalışma yapacakları vs. vs. bütün konuşmaları kaydettim iş yargıya taşınırsa zaten her şey gün gibi aşikar olarak ortaya dökülecek. Ayrıca belirtmek isterim tüketici standartları gereği tuttum bu kayıtları da kendilerine de kayıtta olduklarını açık açık söyledim.

• quote:

bunu nasıl yapıyorlar hala anlamıyorum.devletin bilgisi var.ama hayret verici birşey..bu firmalar at koşturuyorlar..dostum bırde iletişim teknolojileri kurumuna başvur..http://www.tk.gov.tr/iletisim/form/index.php

linkini üst kısma yapıştırdım.işe yarayabilir.ama herşeyi açıkca yaz..

Dostum vermiş olduğun link için teşekkür ederim mücadeleye aynı zamanda burdan da devam edeceğim
  • Istersen ıptal tarıhını , fatura kesım tarıhını , sana gelen son faturaların kesım tarıhını bana pm olarak ılet egerkı yanlıslık varsa yapman gerekenler hakkında bılgı verebılırım bu arada bı operatorde fatura uzmanlıgı yaptım sıstemde yanlıs varsa duzeltılmesı ıcın ızlenen yolları aktarırım

Arkadaş bi link gönderdi bu link ile de turkcell nedir nasıl bir operatördür sanırım her şeyi açıklıyor buyrun...
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.