Ancak genel anlamda Kaspersky Antivirus / Internet Security 6.0 ve NOD32 2.5 süperdir Ancak maalesef bunların normalde 30 günlük trialları var. Full versiyonları ücretli. NOD32 trialında özellik kısıtlaması yok. Kaspersky'da var mı bilmiyorum. Ben şu an Kaspersky Internet Security kullanıyorum.
AntiVir'deki tek sorunlu taraf; - Update işleminin zor, zahmetli downloadlı olması. Bazen hiç update yapamadığı bile oluyor. Biraz sabretmek lazım - Bazen On-Guard arkaplan koruması Windows başladığında aktif olamıyor (simgedeki şemsiye kapalı oluyor, aktif olunca açık oluyor).
Eğer ücretsiz kullanmak istiyorsanız ya da crack peşinde koşmak istemiyorsanız AntiVir Personel'i öneririm. Bunun bir de Professional / PersonelPremium versiyonu var ama ücretli onlar.
EOS 40D + EF 50 f/1.8 II + EFS 18-55 f/3.5-5.6 IS + EF 70-200 f/4 L IS USM + Lowepro Nova 4 AW
ya aslında böyle sormak yanlış olabilir ama avast mı yoksa antivir mi hangisi bana daha verimli çalışma sağlar kardeşim sürekli virüs bulaştırdığı için en iyisi olsn diyorm kaç tane cd aldk virüs için verim kocaman bir 0
ya aslında böyle sormak yanlış olabilir ama avast mı yoksa antivir mi hangisi bana daha verimli çalışma sağlar kardeşim sürekli virüs bulaştırdığı için en iyisi olsn diyorm kaç tane cd aldk virüs için verim kocaman bir 0
yagmur sanırım sen daha önceden virüs kapmışsın sistemine... bazı virüsleri kaptıktan sonra antivirüs programı yüklemek işe yaramayabilir... bu durumda en iyisi format atıp windowsu yeniden kurmaktır, daha sonra hiç internete bağlanmadan temiz bir windows üzerine antivir gibi bir virüs programı yüklersen bu beladan kurtulabilirsin...