Şimdi Ara

EN GÜZEL MAKROLAR BURAYA ---S.E----- (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.649
Cevap
1
Favori
114.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

EN GÜZEL MAKROLAR BURAYA  ---S.E-----

W810i & Kriomag 21.9
  • Bunlarda Benden Arkadaşlar . LG Shine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 8 Nisan 2008; 19:12:05 >

•  EN GÜZEL MAKROLAR BURAYA  ---S.E-----

• quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

quick camdriver yüklemezsen orjinal olarak nasıl çekiyo ? yani bu cam driver olayı çok bişi fark ettiriyomu merak ettim. Shine için varsa bulalım yahu . Gerçi yeterli çekiyo benimkiside daha güzel olacaksa neden olmasın

• shine için yok heralde bunun kodları var adamlar parlaklık fln tek tek ugrasıp ayarlıyorlar biz biraz beleşe konuyoruz .. Aslında orjinal w810 da güzel çekio ama cam driverın etkisi noiselerde fln baya fark ettiriyor. benim kullandıgım strong cam driver mesela bir sürü ayarı var tam tutturursan süper oluyor ... shine i sat w810i al sanada yapalım cam driver acustic fln ...Shine ı göresin gelmez sonra :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

shine için yok heralde bunun kodları var adamlar parlaklık fln tek tek ugrasıp ayarlıyorlar biz biraz beleşe konuyoruz .. Aslında orjinal w810 da güzel çekio ama cam driverın etkisi noiselerde fln baya fark ettiriyor. benim kullandıgım strong cam driver mesela bir sürü ayarı var tam tutturursan süper oluyor ... shine i sat w810i al sanada yapalım cam driver acustic fln ...Shine ı göresin gelmez sonra :)

hehe sağolasın kardeşim ama ben LG nin şekline aşığım ama bakarsın ileride bi tane edinirim ekstra olarak. Ama şu anda maddiyat diyorum başka bişi demiyorum Ya benim resimlere bi yorumda bulunsan hocam olmuş mu sence yani nasıl olmuş yukarıda var bak ekledim.

• güzel çıkmış da çektiğin malzemeler kötü be
  • hocam elimdeki malzemeyi kullandım yaaa öle deme yalı ya çıkınca çekerim çiçek böcek bişiler
    yada çiçekli böcekli bişiler denk gelirse. Onları bugün çektim. Çok güzel macrolar eklicem daha doğa ile kaynaşayım da acık sigara da içmem aslında nerden geldiyse elime çakmak . Jack Danilel ' s görünce oldu sanırım netlik renk olarak falan nasıl onda problem yoksa materyal bulunur yavs alternatif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 8 Nisan 2008; 23:50:27 >

• Teşekkürler arkadaşlar
  • W810i orijinal camdriver.

• quote:

Orjinalden alıntı: ilhan_28

W810i orijinal camdriver.

hobaaa hocam çok sağlam çıkmış Bişey dicem tek nokta macro ile beş nokta macro arasında ne gibi bir fark var ben hala çözemedim

• @ilhan_28

Harika bir fotoğraf.
  • ya arkadaşlar p990ide resimlere tarih atama yok ama nette böyle bir program varmı resmi bozmadan tarih ekleyebileceğimiz
    bir foto editör prosu yada P990 İÇİN BÖYLE BİR UYGULAMA VARMI TELEFONA YÜKLENEBİLEN tarzda
  • ya arkadaşlar biri aydınlata bilirmi 5 nokta macro ile tek nokta macro nun arasındaki farkı çözemedim hala ya
  • 5 noktayı tam olarak anlamadım fakat sanırım kare halinde bulunan yerleri diyosun...

tek noktada sadece bir noktaya odaklanır geri kalanı bulanık gösterir..Mesela bir çiçeğim içindeki noktayı daha net gösterir normal nokta olmayana göre ..
  •  EN GÜZEL MAKROLAR BURAYA  ---S.E-----

• quote:

Orjinalden alıntı: altug92

5 noktayı tam olarak anlamadım fakat sanırım kare halinde bulunan yerleri diyosun...

tek noktada sadece bir noktaya odaklanır geri kalanı bulanık gösterir..Mesela bir çiçeğim içindeki noktayı daha net gösterir normal nokta olmayana göre ..

vallaha hocam macro çekime geliyorum ayarlarda " ortalandı " ve " birleşik " diye ibareler var ve birleşik olana 5 noktalı macro ortalandı ya da tek noktalı macro diyo.

Macro çekim sonuçta belli bir yeri net gösteriyo diğer kısımlar puslu onu biliyorum ama o ayrıntıyı çözemedim . Allah allah çözecez inşallah araştırmak lazım detaylı

• quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

bu ne yavs böyle

Arkadaşlar satılık LG Shine var

• quote:

Orjinalden alıntı: tanreall

bu ne yavs böyle

K790 DSLR

• quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orjinalden alıntı: tanreall

bu ne yavs böyle

K790 DSLR

hocam gerçekten tebrikler çok başarılı fotoğraflar. İnanmıcaksın ama Coolpix L1 kadar çekmişsin yani o derece olmuş

• 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.