Uzun bir aradan sonra konu güncellendi, epey bi inceleme ekledim ancak bana pm ile incelemelerini bildiren arkadaşların incelemelerini ekleyemedim,pm kutum dolu olduğundan toptan tüm pm leri silmiştim, ancak bu konuya belirtilen incelemeleri ekledim.Ricam bundan sonra arkadaşların incelemeleri m ile bana bildirmek yerine bu konuya mesaj olarak yazmalarıdır.
Güncellenme tarihi : 21.Ağustos.2007
Asus P5K Deluxe WiFi-AP|| INTEL E4300@3,0 Ghz(cooling by TT Big Typhoon)|| HI LEVEL(2*1)GB DDR2 667MHz || 250GB SAMSUNG || Palit 8600GT Sonic+|| SAMSUNG 19''932Bplus || SKYSTAR 2 TV|| CREATIVE 4400 4.1|| ASUS TA-250 || Airties RT-205 || 18x LG Dwd-RW ||İnform 600A UPS || HIGH POWER 500W ||
Diz çök ey zorlu nefs, önümde diz çök! Heybem hayat dolu, deste ve yumak. Sen, bütün dalların birleştiği kök; Biricik meselem, Sonsuza varmak... üstad..NFK..
Arkadaşlar konuyu güncelledim, konun geliştirilmesi vb. konularda fikri olan arkadaşlar bana pm yoluyla ulaşsın ya da buraya yazsın ama ricam incelemesini eklememi isteyen arkadaşlar pm atmasın mutlaka buraya yazsın.