Şimdi Ara

LulzSec Hackerlarına 32 Aya Kadar Hapis Cezası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
       Sony, Electronic Arts, Nintendo ve CIA gibi organizasyonlara yaptıkları dijital saldırılarla tanınan uluslararası hacker grubu LulzSec'in 4 üyesine 32 aya kadar hapis cezası verildi.

       İngiltere'de yaşayan Ryan Ackroyd (26), Mustafa Al-Bassam (18), Ryan Cleary (21) ve Jake Davis (20) daha önce de işledikleri çeşitli suçlardan ötürü mahkeme önüne çıkmışlardı. Grup sadece saldırıda bulunmamış, kredi kartı bilgileri gibi hassas kişisel bilgilere ulaşarak bunları The Pirate Bay gibi dosya paylaşım sitelerinde paylaşıma sunmuştu.
     
       Savcılar tarafından yapılan açıklamaya göre takımın lideri olarak atfedilen Ackroyd, Sony Pictures sitesini hackleyerek kullanıcı bilgilerini çaldığını kabul etti.  Ackroyd, 30 ay hapis cezasına çarptırıldı.
     
       Diğer hükümlüler Al-Bassam, Cleary ve Davis ise 2 farklı suçdan ceza aldı: aralarında CIA ve İngiltere SOCA gibi servislerin bulunduğu siteleri hackeleme ve siber saldırı düzenleme. Al Bassam, 20 ay hapis ve 300 saat topluma hizmet cezası; Jake Davis, 2 yıl Çocuk Suçlular Hapishanesinde hizmet ve Cleary, Amerikan Hava Kuvvetleri bilgisayarlarını hackleyerek çocuk tacizi fotoğraflarıyla bilgisayarları süslediği için 32 ay hapis cezasına çarptırıldı.








  • Beter olsunlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • fazla biyerin kalkmasın senide hacklerler cıktıklarında :)
  • adamların ceza usulu çok hoşuma gitti. Çok farklı bir yöntem.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.