Şimdi Ara

Konami, PES 2014'ü 6 Haziran'da Tanıtacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Konami bir dönem oldukça durgun bir firmaydı, ama şu an oldukça önemli yapımlarla karşımıza çıkmaya hazırlanıyorlar. Konami'nin E3 fuarı öncesinde 6 Haziran'da düzenleyeceği toplantıda önemli yapımların gösterileceği açıklandı.
     
         Resmi açıklamaya göre Metal Gear Solid V: Phantom Pain, Castlevania: Lords of Shadow II ve Pro Evolution Soccer 2014 gibi oyunların bu toplantıda videosu gösterilecek. Bunun yanı sıra bazı çok önemli duyuruların da yine bu toplantıda yapılacağı söyleniyor.
     
        Fox Engine ile geliştirilen bir Silent Hill oyunu gerçekten de çok etkileyici olurdu, tabi geliştiricisi Konami olursa. Pro Evolution Soccer 2014'ün de Fox Engine ile geliştirildiğini belirtelim.









  • Eeee bu süper bir jaber..özelliklede fox enginele ğes 14de bakış nasıl olcak...en azından ufakta olsa bilgi edinebilecez..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PES 2010'dan sonra çıkan oyunları sevmedim,sevemedim.Umarım bu sefer seveceğimiz bir oyun çıkar.Yine ilk planda FIFA 14 olacak orası ayrı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eagle Claw

    PES 2010'dan sonra çıkan oyunları sevmedim,sevemedim.Umarım bu sefer seveceğimiz bir oyun çıkar.Yine ilk planda FIFA 14 olacak orası ayrı.


    benimde çok fazla ümidim yok pes'ten.. zaten fifa 08'den beri pesi almıyorum.. Pes 2008 ve fifa 08 almıştım birlikte.. geçenlerde arkaşıma gittim onda pes 2013 var.. oynadım oynamaz olaydım maç 11-2 bitti.. kalecilerin dalmaları,yapay zeka, formasyon hazırlama falan filan çocuk çoluk oyununa dönmüş.. Zaten geçenlerde Konami'nin pes'i ps3'te ps2 motoruyla hazırladık demesi benim için son nokta oldu.. Öyle bir şey yapmaları gerek ki o zaman evet bu sefer olmuş dedirtmesi gerek..buda Fifa bu şekildeyken zor ;)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İyi az kalmış yeni grafik motorunun marifetleri neymiş bir görelim
  • Cook az kalmis =D 8 gun saniyeleri sayiyorum cok merakla bekliyorum Fox Engine ile ortaya neler cikicak bakalim =D Fifa 14 un yeni motoru PC ye gelmeyecegine uzuldum bakalim pes uzumuzu guldurecekmi =D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.