< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 12 Mart 2015; 13:03:50 > |
![]() ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

Araçların tamamı olmasada birçoğunun motorları bile modellenmiş buda kaputu açtığınızda insanı mest ediyor özellikle otomobil meraklıları bu özelliğe bayılacaklardır. 

oyun 1080p çözünürlükte 60Fps'le stabil olarak çalışmakta yalnız Turn 10 oyunu yetiştirme telaşıyla E3'de tanıtılan grafiklerden biraz kısmış olduğunu düşünüyorum çünkü E3'de daha iyi oyun içi grafiğe sahip bir Forza tanıtılmıştı bu oyunda biraz kısılmış olarak dikkatimi çekti. 

Gelecekte bu durum nasıl bir değişim gösterir hep birlikte görücez Kazu yeni nesilde kozunu oynamadı karşımıza nasıl bir oyunla çıkacağını hiç kimse bilmiyor yalnız GT serisinde devrime ihtiyacı olduğunu umarım anlamıştır. Kazu yeni oyunu tanıtmasıyla Turn 10'da Forza 6'yı tanıtacaktır ve yine bol rekabetli günlere merhaba diyeceğimizi düşünüyorum tabi bu rekabet ortamı yine biz oyunculara yeni özellikler ve daha iyi bir yarış simulatörleri olarak geri dönecektir Forza 5'i şuan için Xbox One'ı tam kapasiteyle çalıştırdığını düşünmüyorum sakallı rekabet ortamında cihazı daha da ısıtmanın yollarını arayacaktır yeni oyunlar gelene kadar biz simulatör severler Forza 5'i hatim edicez
umarım incelememi beğenirsiniz 

Ciksada oynasak..Ama m3 csl ve mini gp olmazsa agir kufurler edicem sakalliya artik

Hızlı