agile messenger ı yüklemeni tavsiye ederim,telefoncular yükleyebiliolar veya http://www.agilemobile.com/downloads.html (download lar ücretsizmi bilmiorum bi bak) veya telefonun html sayfalarını açabiliosa mobile.msn.com a girip msn kullanabilirsin...
tabiki turkcell cunku turkcellin gprs alt yapisi daha saglam avea da cok sorun cikiyor. bazen hic baglanmıyor bazen yavas baglaniyor. cepten msn kullanicaksan en iyisi turkcell zaten avea ile gprs fiyatlari aynı bu yuzden turkcell kullanman daha iyi olur.
her iki firmanın gprs altyapısıda ericsson tarafından kurulmuştur ve işleyiş olarak hiçbir farklılıkları yoktur örnek mi? bakınız gprs internet ayarların, ikisinde ayarları aynı.
quote:
Orjinalden alıntı: blueboytr
tabiki turkcell cunku turkcellin gprs alt yapisi daha saglam avea da cok sorun cikiyor. bazen hic baglanmıyor bazen yavas baglaniyor. cepten msn kullanicaksan en iyisi turkcell zaten avea ile gprs fiyatlari aynı bu yuzden turkcell kullanman daha iyi olur.
ben performanstan bahsediyorum hem turkcelli hem telsimi hem aveayı denedim. telsim cok iyi ama ayda 750 kontor sabit ucreti var. turkcell iyi ama pahalı avea nın fiyatı turkcelle yakın ama avea dan iyi performans alamadım. alt yapıyı aynı şirket kurmus olabilir. ama ben gprs e girdiğim zaman avea nın hızı biraz yavas kalıyor. turkcell gprs; avea gprs'ten daha iyi telsim gprs ise hepsinden daha iyi.
quote:
Orjinalden alıntı: highjacker
her iki firmanın gprs altyapısıda ericsson tarafından kurulmuştur ve işleyiş olarak hiçbir farklılıkları yoktur örnek mi? bakınız gprs internet ayarların, ikisinde ayarları aynı.
quote:
Orjinalden alıntı: blueboytr
My_CaRizMa
Uzaklaştırılmış 6.99840640046023 gün cezanın 5 günü kaldı.
6 Temmuz 2006; 19:10:36
aveada yazılar geç gidiyor ben şahidim. ama turkcell de şak diye hemen yazdıklarınız ulaşıyor.adamlar bunu ilke edinmiş.kazıklarız ama en kalitelisini yaparız TEŞEKÜRLER Turkcell ne kadar kazıkcı olsanda
ben gprs le internete bağlanıyorum telsim üzerinden.msn chatte problem yok.ama kamerayı açar açmaz görüntü donuyu...web sayfaları bir açıyo bir yarım açıyor bazen açmıyoo..çok sıkıntı tavsiye etmem..tabi bulundugunuz yerinde önemi var...sürekli bağlanıyorsanız adsl den şaşmayın.adsl lerin aylık sınırsız kampanyaları olsa ne güzel olur
bulunduğunuz yerde turkcell edge hizmeti verirken avea edge sunmayabilir, eğer telefonunuz edge destekliyse hız farkı bundan kaynaklanıyor olabilir.
kullandığım cep telefonunun browseri xhtml destekli olmadığı ve symbian olmadığı için telefonum üzerinden msn yada internet apn i ile bağlantı kurma şansım yok. ama kulandığım laptop ve gc-89 card modem ile hem gprs hemde edge kullanarak yaptığım internet bağlantılarında hızla ilgili bir problem yaşamadım, istanbulda pek çok ilçe ve istanbul dışında da gelibolu civarında deneme şansım oldu.
kolay gelsin.
quote:
Orjinalden alıntı: My_CaRizMa
aveada yazılar geç gidiyor ben şahidim. ama turkcell de şak diye hemen yazdıklarınız ulaşıyor.adamlar bunu ilke edinmiş.kazıklarız ama en kalitelisini yaparız TEŞEKÜRLER Turkcell ne kadar kazıkcı olsanda