Şimdi Ara

Her Galatasaray'lının Tebrik Etmesi Gerek Aslında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir takım için 100. Yıl özeldir;Ezeli rakibin senin 100. Yılında sahana Şampiyon geliyor,sular,telefonlar,koltuklar,hatta emziğinden tut ne bulduysan sahaya atıyorsun,buna rağmen ezeli rakibin maçı kazanıyor ve sahanın ortasına geçip kutlama yapmadan,kendi taraftarıyla şarkı söyleyip stadtan ayrılıyor.

Sonra öyle bir durum senin eline geçiyor,rakibinin sahasına Şampiyon gidiyorsun,maçtan önce yöneticiler ortamı geriyor.Her taraftar Fenerbahçe yeni sezona büyük bir ceza alarak gelir vs diyor.Herkes Fenerbahçe taraftarından sulu derbiye benzer birşey bekliyor,intikam bekliyor.Ve Fenerbahçe Taraftarı ;

Maçta 10 dakika da olsa geri düşmesine rağmen,tüm maç boyunca tek bir tane bile su şişesi,ses bombası veya hiçbir şey atmıyor.Sadece öne geçtikten sonra meşale yakılıyor.Maçın içinde kırmıza kart veya fauller oluyor maç geriliyor,sen buna rağmen,kaybetmene rağmen,sahanın ortasında kutlama yapıyorsun,Fenerbahçe Taraftarı bunu görmezden gelerek kendi takımını çağırıp "Bu Taraftar Sizinle Gurur Duyuyor" vs söyleyip,stadtan ayrılıyor.

Evet Fenerbahçe Taraftarı "Çirkef,Pislik,Hazımsız(!)"Bir Taraftardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tebrik ederiz.

Ama artık sidik yarıştırmayı, sen bunu yaptın sen böyle yaptın, sen yapmasaydın ben yapmazdım vs demeyi bırakalım.
    YANLIŞA YANLIŞ, DOĞRUYA DOĞRU DEMEYİ ÖĞRENELİM..

• Ah bide resim eklemeyi becerebilsem

Terbik ederiz..
    Ama artık sidik yarıştırmayı, sen bunu yaptın sen böyle yaptın, sen yapmasaydın ben yapmazdım vs demeyi bırakalım.
    YANLIŞA YANLIŞ, DOĞRUYA DOĞRU DEMEYİ ÖĞRENELİM..

• Siz hangi magarada yasiyorsunuz ya yazarken hicmi yüzünüz kizarmiyor ne bicim bir taraftarsiniz siz yahu sizin gibiler yüzünden bu Futbol terörü bitmiyor bitmezde bu ülkede.
    Hic küfür yok dedin adamlar 90dk susmadi küfür etmekden
    Saha ya muz dan tut wisky sisesi kendi oyuncunu yaraladigin cisim hersey atildi Yöneticilerin macdan bir gün önce cikip aciklamalr yapip ortaligi geriyor sonra cikip utanmadan Hic birsey olmadi diyebiliyorsunuz
    PESSSS GERCEKDEN PESSSS

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SİZDE MUZ GÖSTERDİNİZ
    SİZDE IŞIKLARI SÖNDÜRDÜNÜZ
    BLA BLA BLA BLA

DİYEREK CEVAP VERECEK GS'Lİ TARAFTARLAR KONUYA BEKLENİYOR

• http://www.youtube.com/watch?v=VmL5f0engdo
    bi bakalım aynı şeymi.birkaç kişinin hareketimi yoksa bütün stadın topluca ne yaptığımı.teknik heyet sıfatındaki hasan şaşın haline bi bakın anlarsınız aradaki farkı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

SİZDE MUZ GÖSTERDİNİZ
    SİZDE IŞIKLARI SÖNDÜRDÜNÜZ
    BLA BLA BLA BLA

DİYEREK CEVAP VERECEK GS'Lİ TARAFTARLAR KONUYA BEKLENİYOR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bak sana bir şey yazayım hatırlamıyor unutmuş burada marjinal biri görünmek için bunları yazıyorsun gibi geldi. Kadıköyde bir maç oynandı. Geretsin alnı yarıldı. Mondragon a bir sürü su şişesi atıldı biri başına isabet etti. Yetmezmiş gibi SES BOMBASI atıldı. 1 gün süreyle sağır olarak dolaştı adam maç süresi dahil. Ve bir sürü şey. Bu Kadıköydeki ilk yarı maçıydı. Ortam zaten gerilmişti. Maçtan sonra ultrAslan bir açıklama yaptı. Okuyabilirsin bulursan küfürlüdür yalnız. Sana tüm açıklamayı içinde geçen bir cümleyle özetliyorum.

33. haftada fair-play adına bir şey olmayacak.

Yani siz bize çiçek attınız biz size telefon su şişesi attık gibi bir şey yok. Kutlama olayları için Arena play off ilk maçını izleyebilirsin. Topuzun yatıkları ve dedikleri. Yinede kimsenin kafası yarılmadı değil mi Fatih Hoca gibi?

Burada yapılanlar doğrudur demiyorum. Keşke olmasa ama olduysa da hepsinin bir gerekçesi vardır. Ve bu güzel yazımı Alpaslan abinin sevdiğim bir sözüyle bitiriyorum.

"Galatasaray taraftarı hiç bir zaman saldıran taraf olmamıştır.Ancak bir saldırıya mağruz kaldığında en sert tepkiyi ortaya koymuştur."

• 100.yılında şampiyon olunca altın kupamı veriyorlar?100.yılda illa şampiyon olmakmı gerekiyo?

rakibinin stadında kupa kaldırmak daha alımlı daha sert daha acımasız

önce sizin bizi tebrik etmeniz lazım daha yeni şampiyon olduk ama önce o erdeme sahip olmanız lazım

muzlara değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsgökhan1986

Siz hangi magarada yasiyorsunuz ya yazarken hicmi yüzünüz kizarmiyor ne bicim bir taraftarsiniz siz yahu sizin gibiler yüzünden bu Futbol terörü bitmiyor bitmezde bu ülkede.
    Saha ya muz dan tut wisky sisesi kendi oyuncunu yaraladigin cisim hersey atildi Yöneticilerin macdan bir gün önce cikip aciklamalr yapip ortaligi geriyor sonra cikip utanmadan Hic birsey olmadi diyebiliyorsunuz
    PESSSS GERCEKDEN PESSSS

Küfür edilmedi demedim küfür her maçta da söylenir,böyle bir ülkede böyle bir Futbol Holiganlılığı olan ülkede küfürün olması normal karşılanmalıdır.Su şişesinden tut visky şişesine demişsin,maçtaydım,özetini de izledim sahaya atılan tek bir tane su şişesi gördüm onu da Gökhan attı hemen kimseye gelmedi.Muz demişsin olay maçtan öncd oluyor+sadece Muslera varken kanıtlandı işte daha neyin kafası?En azından ortaya böyle bir görüntü çıkmadı.Ne oldu o maç ile bu maçı karşılaştıracak ne oldu maçta? Böyle bir görüntü çıktı da bizim mi haberimiz yok? Futbol Terörünü bizler yapmayız,Pascal Nouma'ya ırkçı pankart açıp şimdi,ırkçılığa karşı gelmek ayrı bir mantık,orta da ırkçılık olmamasına rağmen.

• tabi canım maç boyunca hiçbir şey atılmadı, hasan ali'nin(yanlış olabilr) kafasına hava(!) geldi ondan yere yattı, mesela aşağıda ki hologram zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: sapper

Bir takımın 100. yılında herhangi bir takım şampiyon olabilir bunlar normal şeyler ama rakibin stadında şampiyon olmak kupa kaldırmak paha biçilemez bu eziklik sizde hiçbir zaman bitmez ta ki gelip bizim stadımızda şampiyon olana kadar

100. Yıla özel formalar,iyi transferler gelir,ama senin rakibin Şampiyon olup Ali Sami Yen'de ki maçı da kazanıyor.Bence de başarı budur.

• edit olmadığı için buraya devam ediyorum.

http://www.fanatik.com.tr/sahaya-torpil-atildi_3_Detail_88_312052.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfman44

100.yılında şampiyon olunca altın kupamı veriyorlar?100.yılda illa şampiyon olmakmı gerekiyo?

rakibinin stadında kupa kaldırmak daha alımlı daha sert daha acımasız

önce sizin bizi tebrik etmeniz lazım daha yeni şampiyon olduk ama önce o erdeme sahip olmanız lazım

muzlara değil

Siz değil miydiniz Pascal Nouma'ya ırkçı pankart açan?

Rakibinin sahasında kupa kazanbilirsiniz,ama 100. Yıl bir daha gelmez bence de bu daha sert,acımasızdır.

Bu arada kesinlikle tebrik ederim,haklı şampiyonluğunuzdan dolayı.

• TEBRİK EDERİZ
  • quote:

Bir takımın 100. yılında herhangi bir takım şampiyon olabilir bunlar normal şeyler ama rakibin stadında şampiyon olmak kupa kaldırmak paha biçilemez bu eziklik sizde hiçbir zaman bitmez ta ki gelip bizim stadımızda şampiyon olana kadar

100.yılında şampiyon olabilir normal şeylerden sonrasını okumadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykut Çıkabilir

quote:

Siz hangi magarada yasiyorsunuz ya yazarken hicmi yüzünüz kizarmiyor ne bicim bir taraftarsiniz siz yahu sizin gibiler yüzünden bu Futbol terörü bitmiyor bitmezde bu ülkede.
    PESSSS GERCEKDEN PESSSS

Küfür edilmedi demedim küfür her maçta da söylenir,böyle bir ülkede böyle bir Futbol Holiganlılığı olan ülkede küfürün olması normal karşılanmalıdır.Su şişesinden tut visky şişesine demişsin,maçtaydım,özetini de izledim sahaya atılan tek bir tane su şişesi gördüm onu da Gökhan attı hemen kimseye gelmedi.Muz demişsin olay maçtan öncd oluyor+sadece Muslera varken kanıtlandı işte daha neyin kafası?En azından ortaya böyle bir görüntü çıkmadı.Ne oldu o maç ile bu maçı karşılaştıracak ne oldu maçta? Böyle bir görüntü çıktı da bizim mi haberimiz yok? Futbol Terörünü bizler yapmayız,Pascal Nouma'ya ırkçı pankart açıp şimdi,ırkçılığa karşı gelmek ayrı bir mantık,orta da ırkçılık olmamasına rağmen.

bu fotoğrafı koyabiliyorsan ilk maç mondragona atılan ses bombası pet şişelerin fotoğraflarını, geretsin alnı kanlı fotoğrafını da koymalısın.(bak ben koymuyorum sıktı bu muhabbetler ara sen bul koy!)
    şu sulu derbi sebepsiz olmadı. siz ilk maçta her haltı yediniz (yukarıda yazdım) karşılığında sami yen de alkış beklediniz.
    ee burası türkiye malesef öyle olmuyor, işle malesef intikam düzeyinde gidiyor.

• quote:

quote:

100. Yıla özel formalar,iyi transferler gelir,ama senin rakibin Şampiyon olup Ali Sami Yen'de ki maçı da kazanıyor.Bence de başarı budur.

ozaman senin mantıgına göre 100.yılda tr kupa finali gs: 5 fb: 1 problem?

• quote:

Orijinalden alıntı: MCMXCIV

quote:

quote:

PESSSS GERCEKDEN PESSSS

bu fotoğrafı koyabiliyorsan ilk maç mondragona atılan ses bombası pet şişelerin fotoğraflarını, geretsin alnı kanlı fotoğrafını da koymalısın.(bak ben koymuyorum sıktı bu muhabbetler ara sen bul koy!)
    şu sulu derbi sebepsiz olmadı. siz ilk maçta her haltı yediniz (yukarıda yazdım) karşılığında sami yen de alkış beklediniz.
    ee burası türkiye malesef öyle olmuyor, işle malesef intikam düzeyinde gidiyor.

Siz Gerets'e vs olanların intikamını aldınız,rahatsınız (!) o zaman bu hep böyle devam edicek intikam intikam diye.Ama taraftar intikam dedirtecek birşey yapmadı.

• quote:

quote:

quote:

ozaman senin mantıgına göre 100.yılda tr kupa finali gs: 5 fb: 1 problem?

Ya 100. Yılında ezeli rakibinin Şampiyon olmasını normal karşılıyorsun.Daha ne diyim ki?

Bu arada 5-1'lik maç Fenerbahçe'nin 100. Yılında olmadı.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.