Şimdi Ara

Metro Last Light Benchmark Sonuçları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
4
Favori
16.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tersol

Oyun balon zaten grafik olarak metro 2033 ile arasında bir fark göremedim ayrıca aynı motor sanırım. Optimizasyon özürlü bir oyun, yapay zekada zerre zeka yok Kişi güya benle konuşuyor sabit bir yere bakıyor ben başka yere geçince o hala sabit bakıp bişeyler anlatıyor. Sağlam bir güncelleme gelmeden bu oyundan keyif alınmaz. Grafik olarak crysis 3'ün yanına yaklaşamaz ama (özürlü dediğimiz) crysisten çok sistem kasıyor.

naaptın kart işini halletin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

Oyun balon zaten grafik olarak metro 2033 ile arasında bir fark göremedim ayrıca aynı motor sanırım. Optimizasyon özürlü bir oyun, yapay zekada zerre zeka yok Kişi güya benle konuşuyor sabit bir yere bakıyor ben başka yere geçince o hala sabit bakıp bişeyler anlatıyor. Sağlam bir güncelleme gelmeden bu oyundan keyif alınmaz. Grafik olarak crysis 3'ün yanına yaklaşamaz ama (özürlü dediğimiz) crysisten çok sistem kasıyor.

Hallettim dostum 870 liraya Asus Top DC2 7970 aldım 2. el

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

arkadaşlar bu konuda cahil kaldım ama bir sorum olacak, PhysX i neden kapatmışlar ya da kapatınca ne gibi bir kazanım oluyor?

Amd kartlar physx desteklemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

Hallettim dostum 870 liraya Asus Top DC2 7970 aldım 2. el

iyi tercih yapmışsın hayırlı olsun

• Teşekkür ederim, darısı henüz alamayan arkadaşların başına
  • Yama öncesinde herhangi bir test yapmamıştım. Yama ile yapmış olduğum test, 1235/1350 hızlarında Advanced Physx kapalı SSAA kapalı diğer herşey olabilcek en üst seviyede.

Metro Last Light Benchmark Sonuçları

•Average Framerate: 41.00
    •Max. Framerate: 78.32
    •Min. Framerate: 4.74

• İlaçlı sürüm için nasıl update yapabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII

quote:

Orijinalden alıntı: yenibosna_34

core i3 e çift çekirdek diyenlerin tabloyu incelemesini şiddetle öneriyorum çift çekirdek olan phenomun hali ortada o yüzden ilerde çok çekirdekli uygulamalar çıkınca core i3 tökezlicek diyenlerin bir daha düşünmeleri lazım

kendimden çok iyi biliyorum 4 çekirdekli phenom'ları nası ezdiğini gördüm

bende bende ama amd fanboylarına laf anlatamıyorsunki onlara göre core i3 athlon ii x4 ayarında bir işlemci

• update bende hiç bir artışa neden olmadı...zaten update açıklamasında da amd kartlAr üzerinde durulmuş...nvidia kart kullanıp update i yapan arkadaşlar da durum nedir acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII

quote:

core i3 e çift çekirdek diyenlerin tabloyu incelemesini şiddetle öneriyorum çift çekirdek olan phenomun hali ortada o yüzden ilerde çok çekirdekli uygulamalar çıkınca core i3 tökezlicek diyenlerin bir daha düşünmeleri lazım

kendimden çok iyi biliyorum 4 çekirdekli phenom'ları nası ezdiğini gördüm

bende bende ama amd fanboylarına laf anlatamıyorsunki onlara göre core i3 athlon ii x4 ayarında bir işlemci

aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

yeni pach ile

SSAA OFF / TESS OFF
    900 / 1250
    %14.4 artış

SSAA OFF / TESS OFF
    1150 / 1625
    %17.5 artış
     Metro Last Light Benchmark Sonuçları ling hizli resimde şu an bende gçzükmedüğüinden yenisini upload ettim.
    http://r1305.hizliresim.com/19/k/n4rxf.jpg

konunun 3 cu sayfasında pach olmadan alınan değerlerim mevcuttur. pach ile oynanabilecek seviyeye gelmiştir. amd den de yeni driver bekliyoruz. sanırım hazirandaki driver ile bu sorun çözülür.

ssaa yı 0.5 yapınca 120 fps yi buluyor 0.5 noluyor anti anti analising gibi mi

• SSAA yı 0.5 yaparsan görüntü çamur gibi olur. Oynanmaz yani.
  • Sonunda 30 fpsye kitlenme sorununu çözdüm. Kart fabrika çıkışı halinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Flyingpig

quote:

yeni pach ile

SSAA OFF / TESS OFF
    900 / 1250
    %14.4 artış

SSAA OFF / TESS OFF
    1150 / 1625
    %17.5 artış
     Metro Last Light Benchmark Sonuçları ling hizli resimde şu an bende gçzükmedüğüinden yenisini upload ettim.

konunun 3 cu sayfasında pach olmadan alınan değerlerim mevcuttur. pach ile oynanabilecek seviyeye gelmiştir. amd den de yeni driver bekliyoruz. sanırım hazirandaki driver ile bu sorun çözülür.

hiç bir şey anlamadım attığın mesajdan.
    ne anlatmaya çalışıyorsun açık açık yaz.

• Bu kadar uzun mu sürdü ve nasıl hallettin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyraz_371

update bende hiç bir artışa neden olmadı...zaten update açıklamasında da amd kartlAr üzerinde durulmuş...nvidia kart kullanıp update i yapan arkadaşlar da durum nedir acaba?

Sizde neden artış olmadı bilemiyorum ama ben Gtx 690 ile update öncesi Average Framerate: 70.67 almaktaydım.Update sonrası skorum ise 82.67 olarak gelişti.Daha önceki sayfalarda bir tablo vardı 3970x ve titan ile alınmış 81 fps lik avarage skorunu gösteriyordu.Şu an bu skoru geçmiş bulunuyorum,hemde fx 8350 ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurmurat360x -- 17 Mayıs 2013; 21:05:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rezes

Bu kadar uzun mu sürdü ve nasıl hallettin?

Dün ve bugün ilgilenemedim ondan uzun sürdü. Sorun benim klavyedeymiş. Klavye olarak logitech g19 kullanıyorum klavyede ekran olduğu için driverıda olması gerekiyor, oyunu yazanlarda hiç bu klavyeyi düşünmemişler(normalde bu şekilde bir sorun olmuyor hiç bir oyunda) driverı ile çakışıyordu oyun. Klavyenin programı çalışırken 30fps a çakılı kalıyor kapatırsam açılıyor önü.

Şu dikkatimi çekti kart kullanımı sürekli %98 civarında kalmıyor düşmeler oluyor işlemciyi 4.8de istiyor. Gerçi ortalama 68fps verdi ve test sırasında hiç kasmadı ultra ayarda SSaa kapalı oynatıyor çok güzel. Bu değerler update öncesiydi belki update ile biraz daha artar. 1 2 saate birde overclocklu sonuç alırım artış ne kadar olacak merak ettim.

• zaten olay da bu update amd işlemci ve kartlara yönelik
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Flyingpig

quote:

yeni pach ile

SSAA OFF / TESS OFF
    900 / 1250
    %14.4 artış

SSAA OFF / TESS OFF
    1150 / 1625
    %17.5 artış

hiç bir şey anlamadım attığın mesajdan.
    ne anlatmaya çalışıyorsun açık açık yaz.

oyunda ssaa yı 0.5 yapınca fps çok artıyor sebebini anlamadım,kapalıyken 50 fps civarı

• O zaman update sonrası skorumun artması Nvidia ekran kartım ile ilgili değil,Amd işlemcim ile ilgili diyebilirmiyiz ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.