Şimdi Ara

PHORM (GEZINTI.COM) VE DONANIMHABER - Phorm detected!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam, bugün akşamdan itibaren foruma birşeyler oldu ve muhtemelen bu forumda nihayet sponsorumuz TTNET yüzünden gezinti.com / phorm rezaletinin bir parçası olmuş durumda. Dephormation eklentisi yalan söylemez. Sağ alttaki "PHORM DETECTED" ibaresi ve üstteki açık uyarı olayı belgeliyor. Tedbirinizi alın.

Hemen ilk SS'yi gönderiyorum:

PHORM (GEZINTI.COM) VE DONANIMHABER - Phorm detected!

Tam boy:
    https://store.donanimhaber.com/52/99/00/529900f98e3c161ff0425117f6d3d8e4.jpg

Allah şimdiden hepinize sabır versin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Mayıs 2013; 20:16:45 >

• Bugün ilk defa nette dolaşırken gezinti yle karşılaştım. Hayır deyip geçtim birkaç yazıyı okuyup..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Bugün ilk defa nette dolaşırken gezinti yle karşılaştım. Hayır deyip geçtim birkaç yazıyı okuyup..

Bende de normalde gezinti kapalı. Hat için komple kapalı ama DH'de memurlar.net gibi gezinti.com'a yönlendiren script reklamları almış belli ki. Forum yetkilisine bunları belirtelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Bugün ilk defa nette dolaşırken gezinti yle karşılaştım. Hayır deyip geçtim birkaç yazıyı okuyup..

Bende de normalde gezinti kapalı. Hat için komple kapalı ama DH'de memurlar.net gibi gezinti.com'a yönlendiren script reklamları almış belli ki. Forum yetkilisine bunları belirtelim.

Aynen belirtmek lazım.
  • BTK 'ya şikayet edebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperdursun

BTK 'ya şikayet edebiliriz

DH'yi mi TTNET'i mi yoksa ikisinide mi?
  • artık kim izin verdiyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞİKAYETVAR.COM'DA DONANIMHABER:)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DH'ye şikayette bulunalım.
  • ABP Plus ve Dephormation eklentilerini kombine kullanın beyler. DH bunun önünü alana kadar çözüm sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Mayıs 2013; 21:48:53 >
  • ABP nin adını sansürlemişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erimemre

ABP nin adını sansürlemişler.

Editledim sağol.
  • Dephormation Chrome eklentisi varmıdır..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.gokmen

Dephormation Chrome eklentisi varmıdır..?

Selam, ben yok diye biliyorum malesef.
  • Chrome engellemenin bir yolu varmıdır acaba arada çıkıyor sinir bozuyor pc başında yokken yeğenler kabul mabul eder sonra onla uğraşmayalım birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.gokmen

Chrome engellemenin bir yolu varmıdır acaba arada çıkıyor sinir bozuyor pc başında yokken yeğenler kabul mabul eder sonra onla uğraşmayalım birde

Burada cookie bazlı bir çözüm anlatılmış ama daimi olarak opt_out adlı cookie'yi Chrome'da tutmanız lazım. Dephormation bunu yapıyor siz ise her seferinde cookie sileceksiniz Chrome için:

http://ozgurturanli.com/phorm/

Bence çok etkin bir yöntem değil ama hiç yoktan iyidir.
  • Google chrome'da a d b l o c k eklentisi gezinti.com'a olan yönlendirmeyi engelliyo sanırım. Daha önce memurlar.net'e girerken çıkan uyarı, eklentiyi kurduktan sonra çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_48 -- 14 Mayıs 2013; 23:21:29 >
  • aynı uyarıları bende alıyodum en az 5 tane yönlendirme çıkıyordu dephormati eklentisi olduğu halde gezinti zımbırtısını kapalı hale getirdim şimdi uyarı falan almıyorum
  • KApalı olduğu halde dünden beri forumdan soğudum resmen yaa
  • Ben karşılaşmadım şu ana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

KApalı olduğu halde dünden beri forumdan soğudum resmen yaa

Reklam aldıkları firmalar phormu gömmüşler banner scriptlerine. Bence Dh yönetimi bunun farkında ama ses etmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.