Şimdi Ara

Dark Evopad R9722 9.7'' Tablet 369TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.781
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dark EVOPAD R9722 Teknobiyotik'te 369TL! İlgilenenlere duyurulur.

http://www.teknobiyotik.com/dark-evopad-r9722-9-7-ips-panel-1-6ghz-cift-cekirdek-1gb-ddr3-16gb-dokunmatik-ekran-android-4-1-tasinabilir-beyaz-aluminyum-tablet-bilgisayar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mallorie -- 14 Mayıs 2013; 10:57:40 >

• N11 de 9724 é zam gelmişti, bu kacmaz hem de beyaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada indirimli fiyattan Son 23 ürün kalmış stokta, ben aldım, bu fiyata daha iyisi yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: allmylife

Bu arada indirimli fiyattan Son 23 ürün kalmış stokta, ben aldım, bu fiyata daha iyisi yok..

Aldığın cihazın bir kaç resmini paylaşabilir misin ? Tşk.ler.
  • İyi de ederi bu bence zaten, şahsen daha fazla para vermem bu cihaza. 4 çekirdekli yeni 10 inçlik çin tabletleri de 500 lira civarı, buna da 400 anca verilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redloves

quote:

Orijinalden alıntı: allmylife

Bu arada indirimli fiyattan Son 23 ürün kalmış stokta, ben aldım, bu fiyata daha iyisi yok..

Aldığın cihazın bir kaç resmini paylaşabilir misin ? Tşk.ler.

Bugün aldım, su an kargo aşamasında, gelince resmi paylaşırım..

• 1 adet sipariş ettim

Haber veren arkadaşa teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amon35 -- 15 Mayıs 2013; 0:07:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dark Evopad M7200 3g Tablet
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de aldım, haber veren arkadaşa teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miu

Ben de aldım, haber veren arkadaşa teşekkürler..

ben teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

İyi de ederi bu bence zaten, şahsen daha fazla para vermem bu cihaza. 4 çekirdekli yeni 10 inçlik çin tabletleri de 500 lira civarı, buna da 400 anca verilir.

http://www.ucuzu.com/tablet-pc-c4793/probook/prbt120-p128241583/
  • Cihazda gps ve yön sensörleri varmı oyun kontrol için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XmysticX

quote:

İyi de ederi bu bence zaten, şahsen daha fazla para vermem bu cihaza. 4 çekirdekli yeni 10 inçlik çin tabletleri de 500 lira civarı, buna da 400 anca verilir.

Bu ürün IPS değil sanırım. IPS ekran, tabletlerde fiyat olarak çok farkediyor.

• Arkadaşlar,
    Şu an akıllı telefonumda kullandığım Vodafon sınırsız internetli hattım var.
    Bu tableti alsam her hangi bir 3G Usb modem ile hattım üzerinden internete bağlanabilirmiyim.Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mallorie

quote:

Orijinalden alıntı: XmysticX

quote:

Bu ürün IPS değil sanırım. IPS ekran, tabletlerde fiyat olarak çok farkediyor.

ips yazıyor sayfasında...

• quote:

Orijinalden alıntı: maxu

Arkadaşlar,
    Bu tableti alsam her hangi bir 3G Usb modem ile hattım üzerinden internete bağlanabilirmiyim.Teşekkürler.

Şu sorunun cevabını bulsam hemen alacağım
  • Ben olduğunu düşünüyorum sırf usb modem desteklemiyor diye samsung tab2den vazgeçtim.
  • birkaç gündür alsam mı almasam mı diye düşünüyordum az önce bende sipariş verdim

• tablet geldi, biraz inceledim, genel anlamda memnundum ama bi de ne göreyim, simsiyah ekranda en az 9-10 tane ölü piksel var.Sayfasında bir tane bile ölü pikselin dark garantisi altında olduğu yazıyor, yarın geri yolluycam bakalım ne olucak?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar,

Şu sorunun cevabını bulsam hemen alacağım

Benim vodafone 3g vodemi direk tanıdı ve internete girdim.
  • Çok sağolun cevap için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.