Şimdi Ara

Codegen QUANTUM 4 - 1,6 GHZ 4 Cekirdek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
6
Favori
28.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ekran kalitesi nasıl..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M-A-R-S

    ekran kalitesi nasıl..

    ekran kalitesi,hızı herşeyi harika tek sorunu şarja takınca kafayı sıyırması. tableti kapatıp öyle şarja takıyorum bu yüzden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bi inceleme videosu koyabilir misiniz acaba 2 3 dk lık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joker__88

    arkadaşlar bi inceleme videosu koyabilir misiniz acaba 2 3 dk lık

    youtubeda var kardeşim
  • Transfikk kullanıcısına yanıt
    merhaba;
    ben ürünü alalı yaklaşık 1 ay oldu cihaz tüm üst düzey oyunlarda üstün performans gösteriyor en son fifa 2012 yükledim hiç takılma kasılma yok.GPS internet olmadan çalışmıyor.Ama internette gayet hızlı takılma pek olmuyor bana göre sadece tek bir eksi yönü var.Şarj performansı çok iyi değil Oyun ve internette gezinirken full şarjda 2,5-3 saati geçmiyor.Sormak istediğiniz soruları cevaplayabilirim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tertem

    merhaba;
    ben ürünü alalı yaklaşık 1 ay oldu cihaz tüm üst düzey oyunlarda üstün performans gösteriyor en son fifa 2012 yükledim hiç takılma kasılma yok.GPS internet olmadan çalışmıyor.Ama internette gayet hızlı takılma pek olmuyor bana göre sadece tek bir eksi yönü var.Şarj performansı çok iyi değil Oyun ve internette gezinirken full şarjda 2,5-3 saati geçmiyor.Sormak istediğiniz soruları cevaplayabilirim...

    şahsen bu söylediklerin yetti kardeşim eyw.
  • Merhaba değerli FDH üyeleri bende yarın Codegen Quantum 4'ü NT mağazasından almayı düşünüyorum ancak birkaç sorum var yanıtlarsanız çok sevinirim.

    NT'den aldığımızda paketten herhangi bir hediye (ekran koruyucu, kılıf, kalem vs) çıkıyor mu?

    Siyah veya beyaz seçenekleri var mı?

    Kutudan ICS 4.04 yüklü olarak mı çıkıyor 4.2.2 mi?

    Tablette yazılımsal ve donanımsal olarak herhangi bir sorunla karşılaştınız mı? (özellikle 4.2.2 güncellemesinden sonra)

    Tablete root ve unroot (garanti kapsamı için) yapmak mümkün mü?

    Hyundai T7S'e ait rom dosyaları bu tablete yüklenebiliyor mu?

    Dahili GPS internet bağlantısı olmadan da çalışıyor mu?

    Orijinal Play Store yüklü mü ve Kameraları tam olarak kaç MP?

    Şimdilik sorularım bu kadar yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelmisine -- 6 Temmuz 2013; 16:47:19 >




  • ben de soru sorucm bikaç tane.

    tabletin yazılım güncellemesi bulunuyor mu? yararları ve zararları neler?
    ayrıca 4.2.2 güncellemesinden sonra ne gibi sorunlar çıkıyor? ICS'de mi kalayım yoksa JB'ye mi geçeyim?

    Üstteki arkadaş şunu cevaplayabilirim:
    ben de dün sipariş ettim gelir birkaç güne ama bildim kadarıyla hediye gelmiyor sen alıyorsun 26,90'a ben klavyeli kılıf+dokunmatik kalem aldım
  • Gunes1993 cevabin icin tesekkurler ancak diger kullanicilar hic cevap yazmamis kafamda bu kadar soru isareti var bugunde tabletin nt'de son indirimli gunu. Cok kararsizim deneme imkanida vermiyo Nt. Quantum 94 veya baska rockchip 3188 li tabletlere de aklim gitmiyo degil simdi carsiya cikip gezecegim hayirlisi belki alirim belkide almadan donerim. Yine de ustteki sorularima cevap verirseniz cok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Yaklaşık 1 aydır Quantum 4 (orijinal cihazın adı Hyundai T7s) kullanıyorum. Cihaz 4.0.4 yüklü olarak geliyor, ancak Codegen'in ürün sayfasından 4.2.2 güncellemesini indirip kolayca yazılımı en son versiyona yükseltmek mümkün. Oyun, internet, ofis,.. konularında performansı çok iyi, hiç bir oyun şu ana kadar cihazı zorlayamadı. 1 aylık kullanım deneyimi sonucunda söyleyebileceğim 2 tane zayıf yanı var:
    (1) pil performansı kötü, 3300mAh gibi bir tablet için göreceli olarak düşük kapasiteli bir pil kullanıyor, buna bir de 4 çekirdekli CPU'nun yüksek güç tüketimi de eklenince pil performansı kaçınılmaz olarak kötü oluyor
    (2) GPS yani navigasyon olarak kullanılacaksa çok iyi bir seçenek değil çünkü GPS alıcısı diğer sahip olduğum tabletlere (Samsung Galaxy Tab, Tab 2, Nexus 10,..) göre oldukça düşük. GPS için internet gereksinimi var yazmış arkadaşlar, bu çok doğru değil; eğer internet bağlantısı varsa uyduları bulması aGPS sayesinde (internet destekli GPS konumlama) daha hızlı oluyor ancak internet olmadığında da GPS uyduları biraz geç de olsa buluyor. Şöyle bir kıyaslama vereyim, WindowsCE kullanan internet bağlantısı olayan 7" navigasyon cihazım 10-15sn'de uyduları bulabiliyorken, bunun bulması 2-3dk'yı bulabiliyor.

    Sonuç olarak verilen paranın hakkını sonuna kadar veren bir cihaz :-)




  • sparhawkisme çok teşekkürler yukarıda sormuş olduğum birçok soruya yanıt verdiğin için. tatmin edici cevapların bende quantum 4 e çok pozitif bi yönelme oluşturdu :)
  • ARKADAŞLAR BENDE BİRKAC CEVAP VEREYİM..BİR KERE EGER GALAXY S3 KULLANIYORSANIZ CİHAZ S3 TEN DAHA HIZLI.BU TEOARİK VE PRATİK OLARAK GERÇEK.VE GRAFİKTEDE S3 TEN HIZLI.BEN BİRCOK BENCMARK TEST PROGRAMI İLE TEST ETTİM.MALİ400 8 CEKİRDEK DEĞİL FAKAT EKRAN KARTI KULLANANLAR BİLİR 8 İŞ HATTI VAR YANİ MALİ400MP4 TEN YAKLASIK 2KAT HIZLI TEAORİKTE. ONDA 4 İŞHATTI VAR.AYNI TESTİ GALAXSY S3UMLE YAPMISTIM BU DEGERLER YARI YARIYA.YANİ CHİP AYNI FAKAT PROGRAMLAMASI FARKLI ZATEN SUDA VAR XPERİA Z İN 11000 GRAFİK PUANI ALDIGI TESTTEN 3100 PUAN ALDI Kİ ONDA ADRENO 320 CHİPSET VAR BU EN YENİ CHİPSETLERDEN BİRİ.MALİ 400 ESKİ BİLE OLSA HALA GÜÇLÜ VE UZUN SÜRELER GÜNCEL OYUNLARI OYNARSINIZ.TEK KÖTÜ YANI BENCE SARJIN GİTME SURESİ.10000 MAH LIK BİR BATARYA BULURSAM TAKACAGIM.. :)BİRDE CİHAZ COK HIZLI 4412 EXYNOS CHİPSETE SAHİP VE İŞLECİ AİLESİ ARM CORTEX A9 DEĞİL MAALESEF A7.FREKANS BİLGİLERİ DOGRU YUK HALİNDE 1.6 GHZ DE CALISABLİLİYOR FAKAT STANDART HIZI 1.4 GHZ.S3 İLE AYNI FAKAT S3 1.6 DA CALISAMIYOR.BU TURBO SU VAR GİB BİR DURUM YANI.KISACASI COK HIZLI FAKAT BİRKAC UFAK HANDİKAPI OLAB BİR CİHAZ.A7 SERİSİ DAHA TASARUFSUZ BİR İŞLEMCİYE SAHIP VE DAHA COK ISINIYOR.VE 3300MH BATARYA YUK HALİNDE RESMEN EMİLİYOR.3D MARK TESTİNDE YAKLASIK %10 BİR BATARYA AZALMASI OLDU.ÇOK ZORLU BİR TEST AMA YİNEDE FAZLA GELDİ BANA




  • sonuç olarak JB'ne güncelleyelim mi? sizlerde reset atma ısınma gibi sorunlar oluyo mu yani be gibi sorunlar oluyo ICS'de mi kalalım yoksa JB'ye mi geçelim?
  • Tedarikçime bugün mail attım Quantum 4 ve Quantum 94 için fiyat istedim iki modelden hangisi için uygun fiyat gelirse onu almayı düşünüyorum. Sanırım Quantum 4 şarjdayken de kullanılabiliyor o yüzden batarya ömrü konusunda çok sıkıntı çekmem diye umuyorum. Elime geçtiğinde sizler için detaylı inceleme ve bilgilendirme yapmaya çalışırım.
  • Asphalt 7
    Virtua Tennis Challenge
    Pes 12
    Driver San Francisco
    Subway Surfers PARIS
    Temple Run 2
    Sims 3
    Monopoly
    Gta Turk City v2
    Modern Combat 4
    NBA Jam
    NFS Most Wanted
    + 2-3 küçük uyfgulama

    Hepsi yüklüyken tablet kasar mı ya da çok kasar mı?
  • gunes1993 G kullanıcısına yanıt
    Modern Combat 4 v1.1.0 (Türkçe desteği olan en son versiyon) çalışmıyor, oyun menüleri çıkıyor, en son başlayacağı anda oyundan atıyor. Aynı oyunu Nexus 10'da sorunsuz çalıştırabiliyorum. Benim için önemli bir detay değil ama özellikle bu oyun sorulduğu için bu küçük detayı paylaşma gereği duydum. Başka hiçbir oyunda benzer bir sıkıntı yaşamadım Quantum4 ile.. @gunes1993
  • Eğer Gangstar Vegas oyununu çalıştırabiliyorsa şu anda piyasada çalıştıramayacağı bir uygulama yok. Yakın zamanda ürün elime geçecek inşallah o zaman tüm testleri yapmaya çalışacağım. :) Bu arada herkese hayırlı Ramazanlar :)
  • oyunu oynamadım ama tablet süper ben su an tabletten giriyorum.tabletin doknmatigi süper.hiç bir şekilde donma vs. yok fakat şarjı az gidiyor tek kötü yanı bu.wifiside güzel ekranın cok kücük olcagını sanmayın.bence yeterli sonuc olarak sormak istediginiz soru varsa sorun soliyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba tableti dün sonunda aldım kısaca söylemek gerekirse donanım olarak güzel bir tablet. Android 4.0.4 yüklü olarak geliyor. Android 4.0.4 tabletin gerçek performansını göstermesini engeliyor ama bu halde bile piyasadaki en güçlü donanım isteyen gangstar vegas isimli oyunu çalıştırdı. İlerleyen günlerde 4.2.2 yükleyip tüm testleri yükleyeceğim. Hyundai T7s ile birebir aynı değil kameralar 0.3 ve 2.0 mp. İşlemcide reklamda belirtildiği gibi A9 değil A7 mimarisine sahip. Modeli T7040 olarak geçiyor antutuda. Aşagıda stock 4.0.4 antutu tstini yüklüyorum.
     Codegen QUANTUM 4 - 1,6 GHZ 4 Cekirdek




  • Ya bence cihaz super ama tek sorun pilin az gitmesi onun haricinde wifi dokunmatik oyun perforrmansi super ben de cok az takilmalar oldu bunlar herhalde tablete virus girmesinden kaynaklaniyor.eger alacak olanlar varsa tereddutsuz ve gonl rahatligiyla tavsiye edebilirim eger sorunuz varsa sorn cevapliyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.