Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
2.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mymaxmy -- 22 Eylül 2023; 15:32:57 >

• İngilizce yayın yapan kanal var mı ?
  • valla 4 senedir falan eurovisionun kendi internet yayınından izliyorum, hem hd hem de reklam yok bişey yok sürekli yayında herşeyi görebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Röntgen

İngilizce yayın yapan kanal var mı ?

BBC var ancak Türkiye'den yayınları alamazsınız.

@Atlantiel
    Bilgisayardan tadı çıkmaz bide yayın felan gidebiliyor herkesin fiber gibi interneti yok malesef
  • 18 mayıs cumartesi arkadaşım

16 Mayıs 2013 perşembe - 2. yarıfinal
    18 Mayıs 2013 cuma - FİNAL
  • norveçli NRK yayınlayacak mı?
  • Bulunsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Channel one russia tivibuda var. şuanki yayından ss

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 13 Mayıs 2013; 19:23:44 >
  • Ne demek yayınlamıyor ya TRT payı niye ödüyoruk o zaman biz zaten böyle birşeyin vergi olarak alınması başlı başına hata ama bare bize yarayan birşeyler izleyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinekadam

18 mayıs cumartesi arkadaşım

16 Mayıs 2013 perşembe - 2. yarıfinal
    18 Mayıs 2013 cuma - FİNAL

rtesi yazmayı unutmuşum düzelttim.

quote:

Orijinalden alıntı: dodlyx

norveçli NRK yayınlayacak mı?

Evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mymaxmy -- 13 Mayıs 2013; 22:37:22 >
  • helal dostum.bu eurovisiona karşı olanları anlamıyorum.adam nasıl olsa kazanamıcak katılmısın diyenler var.ozman futbol turnuvalarına katılmasın türkiye.devletin boşa gidicek parası yokmuş...yok haksızlıklar varmış hepsi bahane....

2003 ten beri estonyanın birinci olduğu seneden beri izliyorum bu yarışmayı.kültür ve ülkeler arası etkileşimin has seviyede olduğu bir program.eğer san marinodaki adam türkiyenin adını görüyorsa bu tür yarışmalardan görüyor.1yıl da 1gün tv zevkim vardı onuda aldınız...

böyle bir konunun olmasına çok sevindim.kanal aramama gerek kalmadı.
  • trt benim paramla çalışıyor kime sormuşlar yayınlamamak için
  • Digiturk play'den HD seyredeceğim diye seviniyordum bu sene de bu çıktı Tivibu Russia 1'den ya da Eurovision'un web sitesinde seyredeceğiz artık başka çare yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Level Up -- 13 Mayıs 2013; 22:59:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

trt benim paramla çalışıyor kime sormuşlar yayınlamamak için

ayrıca , avrupa birliğinde olmasak bile avrupa birliğine uymamız gerektiği için eurovision u yayınlamamız gerekiyor kurallar böyle. Yayınlamazsak cezası var bu cezayı da bizler ödeyeceğiz haliyle vergilerle :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucky_mouse

helal dostum.bu eurovisiona karşı olanları anlamıyorum.adam nasıl olsa kazanamıcak katılmısın diyenler var.ozman futbol turnuvalarına katılmasın türkiye.devletin boşa gidicek parası yokmuş...yok haksızlıklar varmış hepsi bahane....

2003 ten beri estonyanın birinci olduğu seneden beri izliyorum bu yarışmayı.kültür ve ülkeler arası etkileşimin has seviyede olduğu bir program.eğer san marinodaki adam türkiyenin adını görüyorsa bu tür yarışmalardan görüyor.1yıl da 1gün tv zevkim vardı onuda aldınız...

böyle bir konunun olmasına çok sevindim.kanal aramama gerek kalmadı.

aynen katılıyorum. Açtığım konu yararlı olduysa ne mutlu bana

quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

trt benim paramla çalışıyor kime sormuşlar yayınlamamak için

aynı fikirdeyim. Haram olsun benden aldıkları vergiler.

quote:

Orijinalden alıntı: Level Up

Digiturk play'den HD seyredeceğim diye seviniyordum bu sene de bu çıktı Tivibu Russia 1'den ya da Eurovision'un web sitesinde seyredeceğiz artık başka çare yok.

eurovision'un web sitesindeki yayında octoshape playerla - Infinite'den verilecek Digitürk Play ile aynı sistem. Yayında HD olacak.

• İyi oldu bu sene katılmaması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • italya kaç yıldır katılmıyordu da ne değşti?

hiç

paşa paşa döndüler

yani biz de katılmayınca peşimizden ağlayan yok.

geri dön bak kendimi düzelticem diyen de yok.

kendi çapımızda kendimizce bir şeyler yapıyoruz.

bu arada biz puan vermeyecek miyiz?

vereceksek nasıl olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 14 Mayıs 2013; 1:40:02 >
  • Bu sene neden katılmıyoruz olay nedir?
  • azerbaycan favorimmmmmm
  • Adamlar kendi kendine trip atıyor ve izlemek isteyenin de izleme hakkını elinden alıyorlar.Bana sordular mı ? Zaten TRT ile hiç bir işim yoktu bundan sonra daha da açacağımı düşünmüyorum.Bundan önce en azından sene de bir açardık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.