Şimdi Ara

Metro: Last Light İçin Yeni Ekran Görüntüleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
       Sessiz sedasız çıkan ilk oyununa nispet yaparcasına tanıtım ve oynanış videoları yanı sıra ekran görüntüleriyle başarılı bir tanıtım projesi yürütülen Metro: Last Light için 18 yeni ekran görüntüsü yayınlandı. Görüntülerde hem Metro'nun dışında kalan yitik kıyamet sonrası dünya hem de Metro tünellerine sinmiş insanların hayatları mercek altına alınmış.

• bıktık metro haberlerinden yeter be.piyasada o kadar çöp oyun olunca bu kalıyo tabi.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PSN'e gelsin artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görseller harika.Grafik anlamında zaten bu neslin gücnü son derecede kullanacak gibi.Atmosferi ve Hikayesi ile bir nevi Half-Life 3 açlığını dindirecek.

• ben size söylim, metro 2033 den grafik olarak tek gelişmiş yanı ışıklandırmaları... başka bir farklılık görünmüyor kaplamalar, gölgelendirmeler, çevre detayları falan hep aynı... hee tabii ki bu kötü demek olmuyor şayet metro 2033 hala pc leri baya zorluyor, bu oyun biraz daha fazla zorlayacaktır büyük ihtimalle
  • botoks isimli kardeşim sen git kumda oynamaya devam et bence :D Metro öyle herkesin anlıycağı bi oyun değil boşver zorlama

• iyi grafikler
  • Her şeyiyle mükemmel görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.