Şimdi Ara

Sunny AT-14600 ve 14700 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
20
Favori
82.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ulusalonur kardeş madem ki cihazın emu sisteminin çalışmadığını biliyorsunuz neden ikide bir 2580 le açılıyor diye yazıpta yanlış yönlendirme yapıyorsunuz.ben bu forumda yapılan yorumlara göre cihazı aldım elimde patladı.sunny ne sizin nede benim fabrikamda üretilmiyor.isteseler yazılımla durumu düzeltebilirler ama ben servisini fabrikasınıda aradım adamların umrunda bile değil.

    "Benimde cihaz alacaklara tavsiyem,amacınız sinema aşk ve aksiyon hd izlemekse bu cihazı almayın,onun haricinde şifreli kanallarla işim olmaz,adam gibi en ucuza en uygun cihaz hangisi diyorsanız budur... " demişsiniz şimdi sizi tebrik ediyorum.hiç olmassa benim gibi başkasıda alıpta aldanmasın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: te1000

    ulusalonur kardeş madem ki cihazın emu sisteminin çalışmadığını biliyorsunuz neden ikide bir 2580 le açılıyor diye yazıpta yanlış yönlendirme yapıyorsunuz.ben bu forumda yapılan yorumlara göre cihazı aldım elimde patladı.sunny ne sizin nede benim fabrikamda üretilmiyor.isteseler yazılımla durumu düzeltebilirler ama ben servisini fabrikasınıda aradım adamların umrunda bile değil.

    "Benimde cihaz alacaklara tavsiyem,amacınız sinema aşk ve aksiyon hd izlemekse bu cihazı almayın,onun haricinde şifreli kanallarla işim olmaz,adam gibi en ucuza en uygun cihaz hangisi diyorsanız budur... " demişsiniz şimdi sizi tebrik ediyorum.hiç olmassa benim gibi başkasıda alıpta aldanmasın.

    Emu sistemi çalışıyor nasıl çalışmıyormuş,ntv ve azeri kanallarını çözüyor.Denilen diğer kanalları çözüp çözmediğinden sorulana kadar benimde haberim yoktu ki o kanallar umurumda bile değil.Neden o kanalları çözemediğinide araştırdım ve daha önce cevabını verdim.

    Bana ne sorulduysa cihaz üzerinde denemeden kafamdan cevap vermedim.Ntv açılıyormu dediler denedim açılıyorsa açılıyor dedim,azeri kanalları açılıyormu dediler denedim açılıyorsa açılıyor dedim.sinema hd kanalları açılıyormu diye soruldu denedim açılmadı açılmadı diye yazdım.

    Kimse bana burada insanları yanlış yönlendiriyorsun diyemez.15-16 yıldır bu işlerin içindeyim bir şeyi denemeden test etmeden konuşmam,bilmediğim konu hakkındada yorum yapmam...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: YSN_94

    quote:

    Orijinalden alıntı: erdi34i


    quote:

    Orijinalden alıntı: ulusalonur


    quote:

    Orijinalden alıntı: YSN_94

    Arkadaşlar lcd tv var bende bu uydu alıcıdan almak istiyorum fiyatı ve kalitesi iyi geldi yorumlardanda.Arkadaşlar bende duvara monteli lcd var ama uydunun görünmesini istemiyorum nereye koyabilirim uyduyu tv nin arkasına olabilir mi tv nin arkasına koysam nasıl kanal değiştiricem bide sığarmı ki lcd nin arkasına?Ayrıca sunny nin garantisi nasıldır ilgilenirler mi bi sorun olursa çünkü 2 tane alıcamda bide en ucuz nereden alınabilir şuan ?

    Duvara asılı tv arkasına bu cihaz olmaz, mini cihazlara bakınız...

    Ben duvar askı aparatının üstone koydum . çokk rahat algılıyor ve görünmüyor

    Baya lcd nin üstünde yan olarak mı duruyo cihaz ayrıca cihazın ebatlarını yazarmısınız bu şekilde benim lcd nin üstünede sığarmı bu cihaz?

    İlla mini mi almak lazım arkadaşlar yardım edin ?




  • Tv nln üstünde çokk rahat duruyo, alıcı göz zımpırtısından da kurtarıyo, modem büyüklüğün de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulusalonur kullanıcısına yanıt
    Sınırları zorlamanın anlamı yok. 80 Tl ye sahip olduğumuz HD ve media player desteği olan cihazdan bahsediyoruzki almayı düşünen arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilirler. SD/HD görüntüsü gerçekten iyi, media player başarılı. Polemiklere girip moral bozmanın anlamı yok arkadaşım takmayın. Zorla kimse kimseye mal alın demiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdi34i

    Tv nln üstünde çokk rahat duruyo, alıcı göz zımpırtısından da kurtarıyo, modem büyüklüğün de

    Hocam ebatları böle değil mi 25x17x6,8 bi resim ekleyebilrimisin tv yi çekip bide seninkinin modeli 14700 mü?
  • ben mesela 14600 olanını aldım hakkaten küçücük...yalnız tvnin arkasına vs. koymayın cihaz ısınıyor.tvye zararı dokunabilir.birde tvyi kapatınca cihazida kapatın isi kayboluyor cihazın ömrü daha uzun olur.bu fiyata ozellikle sd yayın kalitesi süper.en önemlisi bence bu.....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar nasıl küçücük oluyo ebatı 25x17x6,8 değil mi cihazın ?Ayrıca resim koyucak biri yokmu nasıl durucak tv nin üstünde ?
  • 14700 ün boyutları 21,5x13x2,5 ve bu hiçte küçük değil.

    Cihazın tv arkasına görünmeyecek şekilde konması mümkün değil kumanda çalışmaz.
  • Arkdaşlar 14600 de aynı boyutlarda değilmi ben anlamadım nasıl küçk oluyo 14600 ?
  • Ulusalonur öncelikle senin sayende aldık cihazı 32 lnc LCd var cihazda askı aparatının üstünde , clhazın dijital kısmı üste ve karkıya bakıyo üçken gibi , 20 metre kare odada 3 taraf kanepe hepsinden algılıyor, Raf üstünde duran nex 2000 bile onun kadar algılamıyordu, RESİM GöNDERMEYE çalışacam tşkl....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resimm
     Sunny AT-14600 ve 14700 Sunny AT-14600 ve 14700 Sunny AT-14600 ve 14700




  • Bu cihazın media player özelliği nasıl çalışıyor. MKv filmlerde DTS sesleri çözüyor mu?
  • Arkadaşlar bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler cihazı bugün gold bilgisayardan 89 tl ye aldım 14700 olan modelini cihaz cidden modem kadarmış görüntü kalitesini felan beğendim ama bazı sorunlarım var.Mesela bugün maç izliyodum trtden top giderken arkasından gölgesi geliyo gibi sanki.Acaba ilk aldığımda yapmam gereken ayarlar var mı daha iyi görüntü alabilmek için bide atv hd ile a hbr hd bazen 4:3 ekran formatında gösteriyo ayarlardada 16:9 olmasına rağmen nedir acaba çözümleri arkadaşlar ?
  • takip
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YSN_94

    Arkadaşlar bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler cihazı bugün gold bilgisayardan 89 tl ye aldım 14700 olan modelini cihaz cidden modem kadarmış görüntü kalitesini felan beğendim ama bazı sorunlarım var.Mesela bugün maç izliyodum trtden top giderken arkasından gölgesi geliyo gibi sanki.Acaba ilk aldığımda yapmam gereken ayarlar var mı daha iyi görüntü alabilmek için bide atv hd ile a hbr hd bazen 4:3 ekran formatında gösteriyo ayarlardada 16:9 olmasına rağmen nedir acaba çözümleri arkadaşlar ?

    Tv full hd mi hocam? Menüden çıkış ayarlarını tv nize göre ayarlayın ama o gölgelenme olayı cihaz değil tv ile alakalı, tv nin gecikme süresi yüksek ise hızlı görüntülerde gölgelenme yapar...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba arkadaşlar ben Hdmi lı ve hoparlörlü bir monitör alacağım acaba bu cihazı taksam sorunsuz çalışır mı ?
  • Yardım edin lütfen yarın almayı planlıyorum

    = Hdmi lı ve hoparlörlü bir monitör alacağım acaba bu cihazı taksam sorunsuz çalışır mı ?
  • jemason 3003 hd pvr nasil sizce sunnye kiyasla aslinda neta alacaktim ama sikintilari varmis galiba
  • Ben de uzun süren araştırmalarım sonucunda bu cihazı aldım. Dün kurulumunu yaptım ve ilk olarak baktığım şey sürücüsünün güncel olup olmadığıydı. Uydudan herhangi bir güncelleştirme bulamadı. Daha sonra Sunny'nin sitesindeki en son güncellemeyi Usb ile uyduya yükledim (en son güncelleme olduğunu düşünerekten). Siyah ve güzel olan menüler birden mavi ve çok kötü bir hale döndü. Aynı şekilde görüntü kalitesi de inanılmaz düştü. Ben şimdi o siyah menülü (başlığın ilk sayfasında görüntüsü var) yazılımı arıyorum ama bulamıyorum.

    Ayrıca hangi yazılım güncel olan yazılım gerçekten anlamış değilim. Eğer mavi menülü olan ise gerçekten çok kötü, hem menüleri hem görüntü kalitesini düşürüyor. Kesinlikle mavi menülü yazılımı tavsiye etmiyorum.

    Şimdi ben tekrar siyah menülü yazılımı nasıl bulacağım? Aramadığım yer kalmadı malesef bulamıyorum.

    Bahsettiğim kötü olan yazılımın resmi ;
     Sunny AT-14600 ve 14700



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lizuferum -- 8 Temmuz 2013; 10:20:57 >




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.