Şimdi Ara

Dumb and Dumber To (2014) | Jim Carrey - Jeff Daniels

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
3
Favori
6.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Çekimlerine başlanan 'Dumb and Dumber To' için 51 yaşındaki Jim Carrey ve 58 yaşındaki Jeff Daniels 19 yıl sonra tekrar birlikte.

İkili, Farelly kardeşlerin yönetmenliğini üstlendiği hit film 'Dumb and Dumber' için ilk kez 1994 yılında birlikte kamera karşısına geçmişti.

Film setindeki ilk görüntülerini hayranlarıyla Twitter hesapları aracılığıyla paylaşan aktörler, Harry ve Lloyd isimleriyle tekrardan izleyiciyle buluşmayı planlıyorlar. Usta aktörlerin paylaştıkları fotoğraflar arasında, Jim Carrey’nin yazdığı çocuk kitabıyla beraber verdikleri bir poz da bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 15 Ekim 2014; 16:16:32 >

• ahaha hadi bakalım.
  • Yaşlandılar ama umarım ilk film gibi güzel olur
  • ilk film kadar tat vericeğini zannetmiyorum ama izlenir yine de
  • Jim Carrey evde oturup kendini kameraya çekse onu bile film niyetine izlerim
  • Çok iyi haber, ilk filmin hayranı olarak sabırsızlık bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

Jim Carrey evde oturup kendini kameraya çekse onu bile film niyetine izlerim

Aynen...

Bu arada filmin çekilecek olmasına çok sevindim.. İlk filmden sonra başka oyuncularla kötü bir film daha yapılmıştı.. Ama bu film tabiki de çok güzel olacaktır.. Umarım senaryosu baya eğlenceli olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jim Carrey yeni filmin çekimleri hakında bilgi verdi...

Farrelly Kardeşler'in devam filmi 'Salak ile Avanak 2' müjdesinden sonra gelişmeler ile ilgili merak içerisinde olan filmin hayranları için Jim Carrey'den bir açıklama geldi. Carrey'e göre çekimlere önümüzdeki yıl başlanabilir.

1994'te çekilen ilk film Salak ile Avanak (Dumb and Dumber)'tan 20 yıl sonra Harry ve Lloyd geri geliyor. Carrey rol arkadaşı Jeff Daniels ile birlikte tekrar yer alacakları devam filmi için heyecanlı olduklarını belirtti. Filmin senaryosu hakkında fazla bilgi sahibi olmadıklarını ekleyen Carrey, filmde kahramanlardan birinin çocuğunun olabileceği ihtimalini .

2014 mart ayında filan çekimlere başlamak istiyorlar.
  • Jim Carrey Her filmini izledim, isterse günde 5 filmi çıksın yine kaçırmadan izlerim.
  • Efsane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişik haberler düştü nete Warner Brosun teklfi az oldugu için anlaşılamadı sonra Red Granite Pictures ve Unıversal studyoları ile anlaşmışlar çekimler yakındır gibi geliyor.
  • Güzel film olur.Bakılır yani.İlki aşırı komikti

Edit:2. filminide izlemiştim.Oyuncu kadrosunun farklı olduğu.Şahsen oda izlenebilirliği olan, komik bir filmdi
    Ayrıca Jim Carrey Fun Club (+70 kişi)
    http://forum.donanimhaber.com/m_79945282/f_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 1 Ocak 2014; 13:27:40 >
  • küçükken az izlememiştim yaşladndılar ikiside merakla bekliyoruz bkalım ikinci filmleri nasıl olacak
  • Up diyelim.Jim reyiz varsa komikliğinden birşey kaybetmez film.
  • Jim Carrey varsa filmde ne kadar kötü olursa olsun yine de gülerek ayrılırsınız.Çıkınca izleriz
  • Yok artık
  • Laurie Holden filmin kadrosunaa katılıyor.

Screenrant

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 17 Eylül 2013; 19:52:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

Laurie Holden filmin kadrosunaa katılıyor.

Screenrant

Bekliyoruz.
  • Açıkçası geç kaldılar bence. İlkini yıllar önce çok beğenmiştim. Yaşlandık, bakalım bu versiyonu nasıl bulacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

Jim Carrey evde oturup kendini kameraya çekse onu bile film niyetine izlerim

Allah adami gulelim diye yaratmis...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.