Şimdi Ara

Neredeyse yarı fiyatına lastiklerinizi yenileme fırsatı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu günlerde lastik konuları fazlasıyla açılmaya başladı.
    Herkeste bir lastik yenileme telaşı var.
    Malum yaz geliyor ve herkes tatile, memleketine vesaireye gidecek ve yol yapacak.
    Sizinle bir lastik fırsaıtını paylaşacağım.
    Öncelikle bu lastik fırsatıwww.n11.com un hediye çeki kampanyasıyla ilgili.
    Site yeni açılan bir site dolaysıyla lastiklerin bir çoğunda fiyatlar piyasadan daha düşük, yüksek olanlarda var elbette ama siz yüksek olanları değil düşük olanları bulmaya çalışın lütfen.
    (başıma gelecekleri bildğim için bunu belirteyim :lütfen şu markada şu modelde daha yüksek falan diye şikayetlerle gelmeyin dediğim gibi düşük olanı arayın)
    Kendi ebatınızda birden fazla modelde fiyatlar çok çok iyi. Örneğin 205/55/16 da pirelli p7 159, conti premium 5 159, goodyear ef. per. 190 tl. (şimdi ee ne var bunda diyecesiniz 3 aşağı bes yukarı piyasada da bu fiyata bulunur demeyin anlatıyorum)
    Bu site mayıs ayına kadar yaptığı satışlarda hediye çekleri verdi
    bu çekler 100 tl tutarında ve 200 tl lik alışverişlerde kullanılabiliyor.
    bu çekleri forumun şu kısımlarında arkadaşlar satıyorlar
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_841/tt.htm
    http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=54670258&mpage=1452
    buradaki kişilerle anlaşıp çekleri 20-30 tl gibi fiyatlarla alabilirsiniz.
    şimdi gelelim hesaba
    160 tl lastik yanına 40 tl lik bir ıvırzıvır(kargo bedava olan şeyleri ekleyin ki birde kargo ücreti çıkmasın) alırsanız 200 tl ye 100 tl lik çek kullanırsınız ve size 1 lastik artı ıvır zıvır 100 tl artı çek için ödediğiniz ücrete gelir

Somut örnek veriyorum.
    çekleri 25 tl den alsanız.
    4 adet pirelli veya conti alsanız piyasada 750-800 tlye takdıracağınız lastiği ve ihtiyacınız olan ıvır zıvırı
    160+40 tl lik ıvır zıvır=200 tl- 100 tl çek=100 tl+25 tl çek parası 125 tl ye yani toplamda 500 tl ye alacaksınız 50 tl de takdırma parası verseniz 550 tl olacak.

kısacası 700-800 tl lik lastik artı 160 tl lik ıvır zıvırı 550 tl ye almış olacaksınız..

örnek 2
    http://www.n11.com/pirelli-cinturato-p1-18565r14-86t-oto-lastik-P12701782
    bu lastik için 2 adet çek almanız yeterli
    lastikleri 2 şer 2 şer sipariş verirsiniz
    2 adt 210 tl yapar- 100 tl çek=110 tl +25 tl çek parası =135 tl
    4 adeti 270 tl yapar 50 tl de takdırma parası verseniz 320 tl ye 4 adet lastik ki piyasada 500-600 tl bandında fiyatı vardır.

işin püf noktası çekleri ucuza almayı çalışın (hesapları 25 tl üzerinden yaptım ama bu konudan sonra ne kadara alınabilir bilmiyorum)
    eğer 200 e tamamlamaya çalışacaksanız ev ihyiyaçlarınızı alın gereksiz bir şey almayın, alacağınız lastiğin piyasa fiyatını iyi araştırın örneklerde açıkladığım şekilde fayda maliyet analizi yapın, takdıracağınız yeri ayarlayın 50 tlden aşağı takdırmaya çalışın.takdırıken balans yaptırın, sibopları değiştirtin. Alacağınız ıvır zıvırlarda çek kullanılıp kullanılmadığına bakın, her kategoride çek geçmiyor çünkü.

Bide konuyu açtığıma beni pişman etmeyin, konuyla ilgili pm atmayın.
    Sorularınıza konudan cevap vermeye çalışırım.

(bu yöntemi alacağınız diğer şeylerde de kullanabilirsiniz)

• 4 adet 205/55/16 cpc5 siparişi verdim.
    yanına kozmetik reyonundan zaten almamız gereken ürünleri ekleyerek herbirini 200 tl üzerine taşıdım.
    1 lastik 159 tl çekle 80 tlye geldi
    çekleri tanesi 15 liradan aldım.
    lastikçi 50 tlye siboplar ile değiştirecek.
    gelelim maliyetlere
    80 tl*4=320 alım maliyeti
    60 tl çek alım maliyeti
    50 tl takdırma maliyeti
    kendi lastiklerim henüz çok yeni oldukların sahibindene ilan verdim 4 tanesini 120 tl ye sattım (1 saatte satıldı)
    sonuç 310 tl ye 4 adet sıfır lastik almış oldum.
    piyasa fiyatıda taksitli 800 tl.
  • Dün bende baktım aynı şeyi düşündüm lastikler iyi bir seçenek...
    Elimde çekleirm var 1100 TL kadar ve 23 Mayısta aktif olacak... hatta 2. alışverişlimi başka bir üyelik açıp yapsaydım bir o kadar daha oalcaktı
    bende 4 lasitk ve yazlığa bir adet bisiklet alma fikrindeyim...

Bu arada bir kaç sorum olacak sanırım her bir adet olan siperişi ayrı ayrı verdiniz yanbi 4 ayrı sipariş geçildi? yanlışmı anladım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

Dün bende baktım aynı şeyi düşündüm lastikler iyi bir seçenek...
    Elimde çekleirm var 1100 TL kadar ve 23 Mayısta aktif olacak... hatta 2. alışverişlimi başka bir üyelik açıp yapsaydım bir o kadar daha oalcaktı
    bende 4 lasitk ve yazlığa bir adet bisiklet alma fikrindeyim...

Bu arada bir kaç sorum olacak sanırım her bir adet olan siperişi ayrı ayrı verdiniz yanbi 4 ayrı sipariş geçildi? yanlışmı anladım?

ayrı ayrı vermek gerekiyor.
    bu arada lastikler gelince üretim tarihinide paylaşırım.

• Lastiğe ihtiyacı olanlar için çok iyi bir fırsat.
  • Güzel düşünmüşsünüz
  • Benim alacağım lastik 250 TL, bunun için 4 ayrı çek bulup ayrı hesaplardan mı sipariş edicem?
    Aynı adrese gelince olayı çakmazlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Benim alacağım lastik 250 TL, bunun için 4 ayrı çek bulup ayrı hesaplardan mı sipariş edicem?
    Aynı adrese gelince olayı çakmazlar mı?

hayır hocam tek hesapta 4 tane çek olabilir.
    o kampanya zamanı çoğu kişiye 11 tane 100 lük çek verdiler.
    olayda çakılacak bir şey yok ki zaten herşey normal ve kurallara uygun.
    bir kişiden 4 adet çek alın ve aynı hesaptan lastikleri tek tek sipariş verin.
  • Peki size gelen lastiklerin tarihi nasıldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Peki size gelen lastiklerin tarihi nasıldı?

daha gelmedi hocam.
    hafta sonu girdi araya.
    henüz kargoya bile verilmemiş.
    gelsin paylaşacağım.
  • 4 adet çek arıyorum o zmn, satan var ise pm ile ulaşırsa sevinirim. Ayrıca otomobilci_x e teşekkürler konu için
  • Çek satıyorum diyenlere nasıl güvenip para gönderiyorsunuz? Bu işin benim bilmediğim emniyetli bir yolumu var. Ayrıca bu çekler kişiye özel değil mi? Yabancı biri kendi hesabından bu çekleri kullanabiliyor mu? Çek satın alıp kullanan arkadaşlar bize durumu kısaca açıklarlarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Çek satıyorum diyenlere nasıl güvenip para gönderiyorsunuz? Bu işin benim bilmediğim emniyetli bir yolumu var. Ayrıca bu çekler kişiye özel değil mi? Yabancı biri kendi hesabından bu çekleri kullanabiliyor mu? Çek satın alıp kullanan arkadaşlar bize durumu kısaca açıklarlarsa sevinirim.

ben eski üyelere güvenip gönderiyorum sonuçta atla deve değil ya adam 3 -5 lira için nickinden vazgecekse kendi bilir. Hemde sonucta eger ugrasmak istersem (bu kısmı para ile ilgili değil) paranın gönderildiği hesapbelli yazışmalarda var veririm avukatıma onlar dusunsun. Çeklerı ise o kişinin heaabından kullanıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lastikler geldi 2013/13. Hafta daha 1 aylık yani şu anda takılıyorlar. Bir şey fark ediyormu bilmiyorum ama çek cumhuriyeti malı. Oldukça yumusak bir lastik. Birazdan takılsın bir test yaparım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 4 adet çekte ben arıyorum. elinde olsan varsa pm göndersin....
  • Dostlarım elimde 7 adet aktif 100tl lik çek var, eğer lastiklerini yenilemek isteyenler varsa yardımcı olabilirim.
  • lastiklerin testinide bitirdim.
    oldukça yumuşak bir lastik.
    bu yüzden biraz zorlandığında yatıyormuş hissi yaratıyor ama yolu oldukça iyi kavrıyor.
    (havalar iyice ısınınca 35-40 derecede ne olacaklarını şimdiden düşünmüyorda değilim aslında)
    yol sesi çok azaldı. yol tutuşu gerçekten bayağı fark etti kısacası tavsiye edermiyim ederim.
  • eğer varsa 1 tane 100 TL lik çek bana da lazım..lastik işi kafama yattı...254 diyor alacağım lastiğe..
  • arkadaşlar elinde olan varsa 2 adet çek gerekli, özelden ulaşırsanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

4 adet 205/55/16 cpc5 siparişi verdim.
    yanına kozmetik reyonundan zaten almamız gereken ürünleri ekleyerek herbirini 200 tl üzerine taşıdım.
    1 lastik 159 tl çekle 80 tlye geldi
    çekleri tanesi 15 liradan aldım.
    lastikçi 50 tlye siboplar ile değiştirecek.
    gelelim maliyetlere
    80 tl*4=320 alım maliyeti
    60 tl çek alım maliyeti
    50 tl takdırma maliyeti
    kendi lastiklerim henüz çok yeni oldukların sahibindene ilan verdim 4 tanesini 120 tl ye sattım (1 saatte satıldı)
    sonuç 310 tl ye 4 adet sıfır lastik almış oldum.
    piyasa fiyatıda taksitli 800 tl.

Aynı lastik benim ölçüde (215/55/16) 320tl.. 100tl çeki bedavaya da bulsam 220tl.. Sizinkinin 3 katı.. adaletini be dünya..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.